ممنون از پاسختون
ممنون از پاسختون
سلام دوستان عزیز
یه سوال مهم
یک ماه پیش با یک استاد از دانشگاه شربروک مصاحبه اسکایپ داشتم و یک هفته بعد از مصاحبه ایمیل زد که من یه پروژه جدید دارم با فلان تاپیک، آیا خودتو میتونی تا پاییز یا زمستون برسونی اینجا؟ و اگه علاقه داری بگو تا با هم دوباره اسکایپ کنیم و درباره اش بیشتر حرف بزنیم.... از اون به بعد من 3تا ایمیل به فاصله 4 روز از هم در جوابش فرستادم که اره اکی هستم،علاقه دارم و هر وقت میگی اسکایپ کنیم.. ولی هییییییییچ جوابی ازش نگرفتم.. به نظرتون چرا؟ چیکار کنم؟ تلفن استاده رو پیدا کنم زنگ بزنم؟یا زیاد پیگیری کنم خوب نیست... مرسییی
آهان، آره جداً، واسه من که حدود 10 درصد جواب گرفتم، ولی اول خیلی تعجب کردم، گفتم چقدر این دوستمون آدم کار درستیه!!!
Never, never, never, never give up.<br />Albert Einstein
من تا جالا به خیلی اساتید ایمیل زدم ولی از این همه فقط دو نفر جواب دادن. خیلی نا امید کننده است. طوری که دیگه میخوام بیخیال استاد بشم. میخوام ببنیم همه اولش هیمن جوری بودن یا با یک تماس استاد جوابشونو میداده؟ اصلاً انگار این استادا ایمیلشونو چک نمیکنن . چی کار کنم![]()
نه استادا خوب جواب میدادند .نکنه میلت خیلی خوب نیست .یعنی غلط نگارشی داره یا بیانگر تواناییهات نیست .تو همون زمینه که کار کردی باید استاد پیدا کنی
The truth of my life:I`m only looking for you
مطمئن باش جواب میدن. حتما یه اشکالی تو ایمیلت هست بگرد پیدا کن و رفعش کن.
اگر یک فلج مادرزاد قهرمان دو ماراتن نشود، مقصر خودش است. (سارتر)
اتفاقا خیلی خوب جواب میدن، شما باید یک زمانی رو بگذاری و یک template مناسب برای فرستادن میل به استادا در ست کنی، اگر روش وقت بزاری حتما نتیجه میگیری.
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration - Thomas Alva Edison
سلام
من پارسال میخواستم اپلای کنم، ایمیل که میزدم خیلی خوب جواب میگرفتم، اما دکتری داخل قبول شدم و بیخیال شدم. امسال همون ایمیل رو به 40-50 تا استاد فرستادم اما هیچکس جواب نداده اصلا اشاره ای به دانشجو بودنم هم نکردم. میشه لطفا راهنمایی کنید. خیلی نگرانم.
پارسال همین موقع ها بود. آخه میشه همه فاند نداشته باشن. حتی رد هم نمیکنن. نکنه یک مشکلی هست مثلا به دستشون نمیرسه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)