سلام. کسی اینجا هست که امسال اپلای کرده باشه؟ برای رشته های هنر خصوصا؟
سلام. کسی اینجا هست که امسال اپلای کرده باشه؟ برای رشته های هنر خصوصا؟
من برای فوق مدیریت پروژه اینجا اپلای کردم، به منشی تحصیلات تکمیلی ایمیل زدم و راجع به نتایج پرسیدم، جواب داده:
You have been recommended for admission by the department but no official decision has been made by the Graduate School. It looks like your application is now under review by the Office of International Services. Once that evaluation is complete a final decision can be made by the Graduate School.
این یعنی چی؟ به معنی پذیرش هست؟
Fear not that thy life shall come to an end, but rather that it shall ever have a beginning. --John Henry Newman
سلام دوست عزیز...تبریک میگم! این به این معنا هست که دپارتمان مربوطه شما رو پذیرفته و نتیجهٔ این تصمیم رو به بخش تحصیلات تکمیلی اعلام کرده. حالا باید منتظر نامهٔ رسمی اونها باشین که معمولان اگه مشکل خاصی نداشته باشین مثبت هست.
براي من يك ايميل اومده كه گفته مدارك مالي(BS) رو بايد بفرستم، تا مداركم كامل بررسي بشه. اين يعني چي؟يعني اينكه پذيرش بدون فاند ميخوان بدن؟
Fear not that thy life shall come to an end, but rather that it shall ever have a beginning. --John Henry Newman
سلام دوستان کسی هست که واسه مستر اقتصاد یا روانشناسی این جا اپلای کرده باشه؟؟
از دوستان کسی امسال از اینجا پذیرش گرفته؟
من خیلی وقته که منشی دانشکده بهم گفت recommended for admission شدی و پروندت رفته graduate school. اما هنوز نامه پذیرش رسمی برام نیومده. به graduate school ایمیل زدم گفتن در حدود 1000 نفر باید کارشون انجام بشه و توی یک ماه اینده اینکار انجام می شه، خیلی دیره!
با سلام
دوستانی که برای فال 2012 عازم مریلند هستند لطفا خبر بدن
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)