سلام من نقاشی میخونم برای همکاری بر روی مقاله و پژوهش هنر خوشحال میشم به من پیام بدین
سلام من نقاشی میخونم برای همکاری بر روی مقاله و پژوهش هنر خوشحال میشم به من پیام بدین
[QUOTE=MN_Graphic;1658130]سلام
من دانشجوی ارشد ارتباط تصویری دانشگاه هنرهای زیبا هستم. در حال حاضر روی مقاله ای کار میکنم. و خوشحال میشم برای ارائه ی یک مقاله خوب همکاری کنم.[/QUOTE
سلام من فارغ التحصیل ارشد ارتباط تصویری هستم و در ضمن نویسنده هم هستم. می خوام در زمینه هنر یه مقاله بنویسم هر کی دوست داره واسم پیغام بده.
سلام من ارشد ارتباط تصویری دارم .نویسنده هستم و انیمیشن هم ساختم اگه بتونم باهاتون همکاری میکنم واسه مقاله
سلام دوستان من دو تا مقاله در زمینه ساز شناسی و یکی در زمینه فلسفه موسیقی دارم و کامل هستن فقط در راستای تسریع در فرایند چاپ در مجلات معتبر داخلی یا خارجی کسی می تونه کمکم کنه؟ با سپاس
سلام . من فارغ التحصیل سینما از دانشگاه هنر تهران هستم . با 20 سال سابقه کار ( تدوین - تحلیل فیلم - تدریس سینما ) . علاقمند به همکاری جهت تحقیق و نگارش مقاله در زمینه زیبایی شناسی فیلم می باشم .
درود به همگی
ارشد معماری از هنرهای زیبا هستم. در ژورنال زیاد نوشتم.یک مقاله پژوهشی هم. از دانشجویان بسیار علاقمندِ رشتهی طراحی صنعتی(فارق التحصیل ارشد) کسی خواست، میتونم در زمینهی نوشتن و سهیم شدن در پرداخت هزینههای پولی سابمیت و باپلیش و ISI همکاری کنم.
ببخشیدادامه پست بالا: دوستان پژوهش هنر که در زمینه معماری جدید(بعد از مدرن) علاقمند هستند و حوزهی کاریشون هست هم همینطور.
ببخشید فارغ التحصیل البتهاشتباه دیکتهای شد!
سلام
دوستانی که:
1. به زبان انگلیسی مسلط هستند
2. وقت آزاد و انگیزۀ کافی برای مطالعۀ مقالات انگلیسی و نت برداری از آنها را دارند
3. تمایل دارند در حوز های مختلف مرتبط با معماری در نگارش مقاله (ISI، برای ژونال ها و کنفرانس های معتبر) همکاری کنند، لطفا پیغام خصوصی ارسال کنند.