با درود
بهنظرم برخي دوستان ممكنه مشكل ممنوعيت خروج داشته باشن و يا گذرنامهي توقيف شده داشته باشند و يا هنگام صدور يا تمديد گذرنامههاشون براي صدور معطل بشه.
مورد شخصي من دومي هست كه به دليل مسائل پس از انتخابات گرفتارش شدم. البته آلان رفع شده ولي هنوز گذرنامهام به دستم نرسيده.
چيزي كه من ميخوام اينجا ارائه بدم دو سه تا شمارهتلفن مهم براي پيگيري وضعيت صدور گذرنامهها و مشكلات احتمالي بر سر اين راهه كه به گمانم برخي از اونها به كار ساير پيگيريها هم غير از ممنوعيت خروج بياد. در هر صورت موارد به شرح زيره:
1- متولي امر ممنوعيت خروج و رفع اون دادستاني كل كشور هست كه تو كاخ دادگستري ضلع شمالي اون در تهران مستقره. درب ورودي هم خيابان خيام مقابل خيابان بهشت هست. اتاق 203 دبيرخانهي اين دادستانيه و اتاق مربوط به ممنوعيت خروج 333 هست كه طبقهي دوم منتهي اليه شمال شرقي اون هست.
اين خيلي مهمه كه بدونيم دادستاني كل كشور و نه دادستانيهاي مناطق متولي اون هست.
2- براي بررسي وضعيت ممنوع خروج بودن يا خير بايد به ادارهي گذرنامه مراجعه كرد. در تهران اين اداره در ساختمان شماره 2 طبقهي اول (بالاي همكف) ضلع شمالي هست. كه يك اتاقكي براي بررسي داره كه بايد خود فرد براي بررسي بره و كارت شناسايي هم داشته باشه. نكتهي ديگه اينه كه در صورت ممنوع خروج بودن گذرنامه رو ضبط ميكنن و بايد پس از رفع اون رو مجدد گرفت. در اين اتاقك در صورت ممنوع خروج بودن شمارهي نامهي دادستاني كل كشور داده ميشه كه بايد رفت كاخ دادگستري و پيگير چرايي قضيه و فيصله دادن به اون شد.
يه نكتهي جالب اين وسط اينه كه براي خود من از زمان ممنوع خروج شدن تا ثبتش در ادارهي گذرنامه حدود 3 ماه زمان برده يعني من 3 آبان حكم ممنوعيت خروج خوردم كه خودم 3 دي ابلاغيهاش دستم اومد ولي زمان اعمالش در ادارهي گذرنامه 20 دي بود. البته احتمال داره اين موضوع بابت شرايط خاص و شلوغي كار اونها بعد از انتخابات بوده باشه.
3- دادستاني كل موضوع رو ميگه و ميگه كه حكم (قرار ممنوعيت خروج) از كجا صادر شده و چطور بايد پيگيرش كرد. براي قضيهي من دادگاه انقلاب بايد ميرفتم و از اونجا نامه ميگرفتم كه با كلي منت و ... ممكن شد، البته من تبرئه دشه بودم و بايد خود اونها چنين كاري رو ميكردن كه نكرده بودند. از محل صدور قرار بايد نامهي رفع اون رو (در صورتي كه قضيه مرتفع شده باشه) بگيريد و در صورت عجله داشتن دستي ببريد دادستاني كل و از اونجا هم دستي ببريد اداره گذرنامه و گذرنامهات رون رو تحويل بگيريد.
البته ناگفته نمونه كه قرار ممنوعيت خروج عمدتاً زمان داره (براي من 6 ماه) و خود به خود رفع ميشه مگر اينكه مجدد تمديد بشه. مثلا اگه من تا 20 تير ميموندم خود به خود رفع ميشد.
4- اما شماره تلفنهاي مورد نياز پيگيري قضيه:
1- موقع درخواست صدور يا تمديد شماره تلفن پليس +10 رو ازشون بگيريد اون تلفنهايي كه تو سايت epolice نوشته خيلي وقتها كار نمي:نه.
2- شمارهي 33761623 براي پيگيري وضعيت صدور گذرنامه در تهران بكار ميره.. البته فقط بين 7.5 تا 8 صبحه كه خلوت و من خودم شخصا خارج از اين ساعت همش با بوق اشغال مواجه بودم. بايد شمارهي مليتون رو بديد تا وضعيت صدور گذرنامه رو بهتون بگند.
3- شمارهي 33761094 براي پيگيري رفع ممنوعيت خروج و تاييد مدير شدن اون بعد از ارائهي نامهي رفع ممنوعيت خروج به ادارهي گذرنامه در تهران هست.
4- شمارههاي روابط عمومي اداره گذرنامه هم به قرار زيره:
66919597 تا 8 و 66929658 و 66936777 و 66919507 تا 9

علاقه مندی ها (Bookmarks)