سلام جواب پذیرش من واسه پاییز 2015 اومد. واسه PhD Civil پذیرش گرفتم. دوستان کسی هست اونجا که الان داره درس می خونه. یه کم اطلاعات می خواستم.
سلام جواب پذیرش من واسه پاییز 2015 اومد. واسه PhD Civil پذیرش گرفتم. دوستان کسی هست اونجا که الان داره درس می خونه. یه کم اطلاعات می خواستم.
سلام
اول از همه بهت حسابی تبریک میگم، من هم امید دارم از اونجا پذیرش بگیرم چون یکی از استاد هاش خیلی جواب ایمیل خوبی بهم داد .
در مورد فاندت اگه داری و اینکه چه گرایشی هستی میشه توضیح بعدی؟
منم کلرادو واسه دکترا عمران اقدام کردم ولی هنوز هیچ خبری نیست
ایمیل زدن بهت یا تو سایت دیدی؟
البته من یه اشکالی که پیش اومد این بود که یکی از استاد هم توصیه من رو ۲۰ فوریه ایمیل کرد تازه بعد از اینکه ایمیل زدن که ریز نمرات رسمی و نه توصیه نامههای هنوز به دست ما نرسیده
ولی بالاخره اول مارث مدارکم کامل شد
میترسم واسه اینکه دیر رسید این چیزا ریجکت کنن
ویرایش توسط Olympia : March 27th, 2015 در ساعت 10:56 AM دلیل: ادغام
جواب Pre application من اومد: گفتن برای مستر اپلای کنم چون مستر میتونم پذیرش بگیرم ولی گفتن برای دکتری قول نمیدیم چون رقابت شدیده و پوزیشن محدود.
سلام بهتون تبریک میگم. لطف می کنید بگید بهتون فاند تعلق گرفته یا نه؟
ممنونم.
یه اسکرین شات از رتبه این دانشگاه در رشته های مهندسی از سایت USNEWS. (از اکانت پریمیوم استفاده کردم. توضیح اینکه: بدون داشتن اکانت پریمیوم قادر به دیدن این رتبه ها نخواهید بود)
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
بچهها جواب کسی برا اینجا اومد؟؟ معلوم هست کی میخوان جواب بدن!
چندی پیش رنکینگ رشته های مهندسی و بیزنس برای تک تک دانشگاه های امریکا رو از اکانت پریمیوم USNEWS در آوردم و یکی یکی در تاپیک مربوط به اون دانشگاه قرار دادم برای مثال اینجا (برای هر دانشگاهی کافیه صفحات اون دانشگاه رو بالا پایین کنید تا پیداش کنید)
بعدش رفتم سراغ تک تک رشته های مهندسی و بیزنس و همه فایل هاشون رو که حاوی اطلاعات زیر بود در آوردم:
برای مهندسی این اطلاعات (برای مثال اینجا):
Program Rank (رنک کلی در مهندسی)
Specialty Rank (رنک در این رشته/گرایش)
Full-Time Enrollment (تعداد دانشجویان فول تایم مهندسی)
Tuition (شهریه دانشگاه)
Average Undergrad GPA (میانگین معدل کارشناسی)
Average GRE Quantitative (میانگین GRE کوانت)
و برای بیزنس این اطلاعات (برای مثال اینجا):
Program Rank (رنک کلی در بیزنس)
Specialty Rank (رنک در این رشته/گرایش)
Full-Time Enrollment (تعداد دانشجویان فول تایم بیزنس)
Tuition (شهریه دانشگاه)
Average Undergrad GPA (میانگین معدل کارشناسی)
Average GRE Quantitative (میانگین GMAT)
و بعدش دوباره رفتم سراغ رشته های مهندسی و برای تک تک شون اطلاعات زیر رو در آوردم (برای مثال اینجا):
Score
Tuition
Total graduate engineering enrollment
Average GRE quantitative score (master's and Ph.D. students) (new test)
Engineering school research expenditures (2013-2014 fiscal year)
و حالا یه سورپرایز! اطلاعات جامعی درباره رشته های مهندسی این دانشگاه (دانشگاه مورد بحث در این تاپیک) در پنج عکس پیوست کردم. (برای افزایش سرعت عمل دیگه وقت نکردم عکس هارو تبدیل به PDF کنم)
صفحه اول: Admissions
صفحه دوم: Engineering School Academics
صفحه سوم: Engineering School Ranking
صفحه چهارم: Engineering School Student Body
صفحه پنجم: Engineering School Cost
اطلاعات بسیار بسیار بسیار مفیدی در این پنج صفحه هست که واقعا در تصمیم گیری شما در هنگام اپلای کردن و حتی بعد از پذیرش از اون دانشگاه مفید خواهد بود.
توضیح 1: بدون داشتن اکانت پریمیوم قادر به دیدن این اطلاعات نخواهید بود.
توضیح 2: برای تهیه این فایل زمان و انرژی زیادی صرف شده است امیدوارم که به تصمیم گیری شما در آینده تان کمکی کرده باشم.
ویرایش توسط Olympia : May 4th, 2015 در ساعت 10:08 PM دلیل: ویرایش به درخواست کاربر
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
کسی هست امسال میخواد اینجا بره؟
من میخوام برم اگه ایشاله ویزا بدن.... رشته ام عمرانه
من واسه دکتری علوم کامپیوتر اپلای کردم این دانشگاه فعلا در مرحله Pre-Application هست. چقدر طول میکشه که بریم مرحله اصلی؟! فاند در این دانشگاه چطوره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)