صفحه 4 از 54 نخستنخست 1234567891011121314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 532

موضوع: اقامت پس از اتمام تحصیل

  1. #31
    Member reza82 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta
    ارسال‌ها
    483

    پیش فرض پاسخ : Change in PR rules

    در اون سه سال شما میتونید اصولا حتی کار هم نکنید (فعلا که فانون اینه, ایشالا که عوض نمیشه).
    شما با ورک پرمیت یا همون اجازه ی کار در کانادا زندگی میکنید. میتونید هر کاری که پیدا کردید بکنید یا حتی کار نکنید. ولی اگه کار خوب پیدا نکنید بعد از سه سال میندازنتون بیرون! که خدا نصیب هیشکی نکنه.

  2. #32

    پیش فرض پاسخ : Change in PR rules

    سلام به دوستان:
    اونطوری که تو سایت خوندم(http://www.cic.gc.ca/english/study/w...stgrad-who.asp) در مورد 3 سال کار کردن،اگه کسی 2 سال یا بیشتر درس بخونه می تونه برای مدت حداکثر 3 سال کار کنه.
    حالا خودم یه سول دارم کیفیت این کار چی باید باشه؟
    در واقع در این قانون جدید مثل امریکا باید دنبال job offer بود ؟
    وضعیت برای کبک به چه صورت هست الان، یعنی کسی که بعد از دو سال فارغ التحصیل میشه جه امکانی برای PR در کبک داره.
    مرسی

  3. #33

    پیش فرض قوانین مربوط به درخواست اقامت دایم کانادا پس از اتمام تحصیل

    سلام دوستان من این تاپیک رو تو فروم ندیدم، لطفا این قانون و شرایط اون رو اگه اطلاع دارید بگید،مثلا باید اول برای work permit اقدام کنیم یا مستقیما برای PR،و اینکه بعد از چه مدت از شروع تحصیل میشه درخواست رو داد؟ممنون
    دل رو بزن به پرواز!

  4. #34

    پیش فرض پاسخ : قوانین مربوط به درخواست اقامت دایم کانادا پس از اتمام تحصیل

    نقل قول نوشته اصلی توسط Bache Mosbat نمایش پست ها
    سلام دوستان من این تاپیک رو تو فروم ندیدم، لطفا این قانون و شرایط اون رو اگه اطلاع دارید بگید،مثلا باید اول برای work permit اقدام کنیم یا مستقیما برای PR،و اینکه بعد از چه مدت از شروع تحصیل میشه درخواست رو داد؟ممنون
    دوست عزیز متاسفانه در تاریخ 26 جون 2010 این کتگوری از سیستم مهاجرتی کانادا که معروف به Federal Skilled Worker Category 3 بود حذف شد.
    البته همیشه می توانید در صورت داشتن Job Offer اقدام نمایید حتی خارج از کانادا

  5. #35

    پیش فرض پاسخ : قوانین مربوط به درخواست اقامت دایم کانادا پس از اتمام تحصیل

    نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    دوست عزیز متاسفانه در تاریخ 26 جون 2010 این کتگوری از سیستم مهاجرتی کانادا که معروف به Federal Skilled Worker Category 3 بود حذف شد.
    البته همیشه می توانید در صورت داشتن Job Offer اقدام نمایید حتی خارج از کانادا
    ممنون ولی خب کسی که مدرک از کانادا میگیره امتیازاتی بهش اضافه میشه که گرفتن PR رو راحت تر میکنه درسته؟حتی توی سایت سفارت خوندم که کانادا ترجیح میده دانشجوها رو به دلیل این که با شرایط اداپته شدن نگه داره
    ویرایش توسط Bache Mosbat : August 7th, 2010 در ساعت 09:23 AM
    دل رو بزن به پرواز!

  6. #36

    پیش فرض پاسخ : قوانین مربوط به درخواست اقامت دایم کانادا پس از اتمام تحصیل

    نقل قول نوشته اصلی توسط Bache Mosbat نمایش پست ها
    ممنون ولی خب کسی که مدرک از کانادا میگیره امتیازاتی بهش اضافه میشه که گرفتن PR رو راحت تر میکنه درسته؟حتی توی سایت سفارت خوندم که کانادا ترجیح میده دانشجوها رو به دلیل این که با شرایط اداپته شدن نگه داره
    بله در سیستم امتیاز دهی اگر شما سابقه تحصیل در کانادا را داشته باشید 5 امتیاز به شما تعلق می گیرید منتها قبل از آن باید حد اقل یکسال در 29 شغل اعلام شده سابقه کار داشته باشید و یا job offer از یک کانادایی داشته باشید. کلاً منظور این است که صرف تحصیل در کانادا مانند گذشته منجر به گرفتن PR نمی شود

  7. #37
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    ارسال‌ها
    74

    پیش فرض پاسخ : قوانین مربوط به درخواست اقامت دایم کانادا پس از اتمام تحصیل

    البته هنوز قانون quebec همون قانونه قدیمه و تغییری نکرده... درست می گم؟ یعنی بعد از یکسال تحصیل می شه برای CSQ اقدام کرد و بعد برای PR.

  8. #38

    پیش فرض پاسخ : قوانین مربوط به درخواست اقامت دایم کانادا پس از اتمام تحصیل

    نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    بله در سیستم امتیاز دهی اگر شما سابقه تحصیل در کانادا را داشته باشید 5 امتیاز به شما تعلق می گیرید منتها قبل از آن باید حد اقل یکسال در 29 شغل اعلام شده سابقه کار داشته باشید و یا job offer از یک کانادایی داشته باشید. کلاً منظور این است که صرف تحصیل در کانادا مانند گذشته منجر به گرفتن PR نمی شود
    درسته،شما امتیاز مورد نیاز تورنتو رو میدونید؟
    دل رو بزن به پرواز!

  9. #39

    پیش فرض پاسخ : قوانین مربوط به درخواست اقامت دایم کانادا پس از اتمام تحصیل

    نقل قول نوشته اصلی توسط Bache Mosbat نمایش پست ها
    درسته،شما امتیاز مورد نیاز تورنتو رو میدونید؟
    این امتیازات مربوط به مهاجرت از طریق Federal Skilled Worker می باشد که حد نساب امتیاز برای قبولی 67 امتیاز است

  10. #40

    پیش فرض پاسخ : قوانین مربوط به درخواست اقامت دایم کانادا پس از اتمام تحصیل

    نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    این امتیازات مربوط به مهاجرت از طریق Federal Skilled Worker می باشد که حد نساب امتیاز برای قبولی 67 امتیاز است
    ممنون توی سایت سفارت هم این رو دیدم،بعد از فارغ التحصیلی یک سال سابقه کار میخواد،اسمش هم Canadian Experience Class Students هست که فقط برای غیر استان کبک هست

    دل رو بزن به پرواز!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •