صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 48

موضوع: امتحان FPGEE

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : امتحان FPGEE

نقل قول نوشته اصلی توسط Parsaaaa4 نمایش پست ها
    سلام مرسي از اطلاعات مفيدتون
    مي خواستم بدونم كه يعني براي مقطع phd اگه بخواهيم اقدام كنيم علاوه بر gre و اپلاي كردن، بايد fpgee و tofel هم بديم؟و ديگه naplex نياز نيست؟
    من اطلاعی برای پذیرش برای دکتری ندارم اما به طور کلی برای معادل سازی مدرک داروسازی در امریکا این امتحانها را باید پشت سر گذاشت
    اولین امتحان برای معادلسازی مدرک داروسازی در امریکا FPGEE که مخفف Foreign Pharmacy Graduate Equivalency Examination هست. امتحان tofel کامپیوتر بیس که فقط و فقط در امریکا داده شده باشد، بعد از قبولی در این دو امتحان در وب سایت بورد داروسازی امریکا شما به عنوان اینترن محسوب شده. مرحله بعدی گذراندن دوران اینترنشیپ که در ایالت کالیفرنیا 1500 ساعت می باشد.
    NAPLEX مخفف North American Pharmacist Licensure Examination می باشد که هر داروسازی (فارغ التحصیل داخل یا خارج امریکا )که در امریکا بخواهد کار کند باید در این امتحان قبول شود. و امتحان بعدی mpje مخفف Multistate Pharmacy Jurisprudence Examination

من فقط یه سوال دیگه داشتم که چون شما مدارکتان را تازه فرستادید ممکنه بتونید به من کمک کنید. از اونجایی که مدت اعتبار نمره تافل دو سال بیشتر نیست من میخواستم بدانم نمره تافل را در کدام مرحله باید ریپورت کرد
    وقتی مدارک داروسازی را میفرستید برای بررسی ؟ در حال تایید مدارک داروسازی ؟ بعد از تایید مدارک و صدور کارت امتحان FPGEE ؟ بعد از امتحان FPGEE ؟ ...
    چون اعتبار تمره بیش از دو سال نیست د اون طور که من شنیدم امتحان FPGEE دو بار در سال برگزار میشه نمره تافل باید در کدام مرحله اعتبار داشته باشه
    ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    داروسازي-مشهد

سلام پگاه جان وممنون از راهنمايهاي دقيق شما ،من سوالاتي دررابطه با إرسال كپي تأييد شده پروانه دايم داشتم من الان كانادا هستم وبايد وكيلم دنبال اينكار بفرستم دقيقا كجا بايدبره وايا لازمه اصل پروانه دايم وترجمه اونم ببره چون اصل پروانه پيش خودمه، ضمنا وقتي كپي تاييدشده ريزنمرات ودانشنامه روازدانشگاه ميخواهيم كه تؤي يك پاكت مهرشده بزاره بايد ترجمه ها راهم با اون بديم. ايا ميتونم بقيه مداركو إز اينجا جداگانه بفرستم ،ضمنا من مداركم براي شركت درامتحان PEBC تاييد شده أين گواهي ميتونه براي FPGEC مورد تاييدباشه ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط moj67ca نمایش پست ها
    سلام پگاه جان وممنون از راهنمايهاي دقيق شما ،من سوالاتي دررابطه با إرسال كپي تأييد شده پروانه دايم داشتم من الان كانادا هستم وبايد وكيلم دنبال اينكار بفرستم دقيقا كجا بايدبره وايا لازمه اصل پروانه دايم وترجمه اونم ببره چون اصل پروانه پيش خودمه، ضمنا وقتي كپي تاييدشده ريزنمرات ودانشنامه روازدانشگاه ميخواهيم كه تؤي يك پاكت مهرشده بزاره بايد ترجمه ها راهم با اون بديم. ايا ميتونم بقيه مداركو إز اينجا جداگانه بفرستم ،ضمنا من مداركم براي شركت درامتحان PEBC تاييد شده أين گواهي ميتونه براي FPGEC مورد تاييدباشه ؟
    سلام. میشه لطفا بگید ایا FPGEC مرحله document evaluation توسط PEBC را قبول کرد؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط پگاه4 نمایش پست ها
    از اونجایی که خیلی ها سوال کردند و برای من پیام فرستادند من اینجا یه توضیح کامل میدم. من داروسازی دانشگاه شهید بهشتی خوندم طرحم رو رفتم و مدارکم رو آزاد کردم. دانشنامه پروانه داروسازی و ریز نمرات همه رو لازم دارین. نامه از انجمن داروسازان هم لازمه که نشون بده شما GOOD PRACTICE داشتین. پاکت مدارکتون باید مهرو امضا دانشگاه داشته باشه وگرنه مورد قبول نیست. امتحان FPGEE تمام دروس پایه داروسازی رو شامل میشه بهترین رفرانس کتاب APHA هست. من MANAN SHROFF رو هم خوندم که خیلی کمک کرد. من اقامت امریکا دارم ولی نمیدونم اگر کسی نداشته باشه میتونه امتحان بده یا نه؟ هر چند که اگر امتحان بده هم فایده ای نداره چون برای مراحل بعدی لازمه. تافل ای بی تی مرحله بعدیه. تافل رو فقط در صورتی قبول می کنند که در امریکا داده باشین. تازه بعد از همه اینها امتحان NAPLEX و LAW رو هم باید پشت سر بذارین و اینترنشیپ هم همینطور. همه این مراحل برای اینه که شما به عنوان داروساز بتونید در امریکا کار کنید. اگر قصد ادامه تحصیل برای PH.D دارید اصلا این مسیر رو نباید برید و باید از طریق دانشگاه و ریز نمرات اپلای کنید برای مقطع PH.D و امتحان GRE بدین. برای تخصص بالینی ولی شرط اول داشتن پروانه داروسازی در یکی از ایالت های امریکاست ولی باید بگم که تخصص بالینی خیلی رقابتی هست و احتمال قبولی در مصاحبه ورودیش حتی برای کسانی که در امریکا فارغ التحصیل شده اند هم کمه کلی RECOMMENDATION LETTER از اساتید امریکا می خواد که خوب گرفتنش برای ما سخته. ولی خوب غیر ممکن نیست. من بعد از سه سال از شروع این پروسه مدرک داروسازی امریکا رو گرفتم و الان دارم اینجا کار می کنم . حداقل 2-3 سال طول می کشه و اگر اقامت نداشته باشین اجازه کار ندارین و مخارجتون پای خودتونه. کلا کار سختیه چون خودتون هستین و خودتون و باید هی در تمام این مدت روحیه تون رو بالا نگه دارین سه سال مدت کمی نیست و آدم بعضی وقت ها نا امید هم میشه. ولی خوب پایان شیرینی داره. کار داروساز اینجا هزار برابر ایرانه و حتی وقت سر خاروندن هم ندارین ولی بسیار راضی کننده و REWARDING هست. امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره.

این سایت رفرانس و راهنمای من در تمام این مدت بوده هر اطلاعاتی بخوایین توی این سایت هست . اگر حوصله ندارین بخونینش اصلا این کارو شروع نکنین چون حالا حالاها باید انگلیسی بخونین و خودتون دنبال اهدافتون رو بگیرید. موفق باشین.
    http://www.nabp.net/students
    سلام خانم دکتر یعنی الان شما رزیدنت بالینی هستین در امریکا ؟

Junior Member

سلام باتشکر از توضیحات کاملتون
    میشه بگید از زمانی که مدارک رو برای ارزیابی فرستادید تا زمانی که کارت حضور در جلسه براتون صادر شد چقدر طول کشید؟

Junior Member

سلام پگاه جان
    مرسی از اطلاعات بسیار مفیدی که گذاشتی،یک سوال داشتم اگه ایران امتحان آیلتس رو بدم آمریکا برای معادل سازی مدرک داروسازی دوباره باید امتحان تافل بدم ؟

Junior Member

آزمون تافل هم فقط در مراكز امريكا قابل قبوله

Junior Member

دوستان من خيلي تحقيق كردم براي كسي كه سيتيزن نيست و بخواد امتحان fpgee رو بده :

ممكنه با كارت شركت در جلسه كه از طرفnabp صادر ميشه بتونيم ويزاي توريستي بگيريم و بريم امتحان رو بديم اما حتمن بعد از امتحان بايد با ويزاي كار اينترنشيپي رو بگذرونيم .براي اين كار هم دوباره بايد برگردين ايران بعد از ايران اقدام كنيد چون در غير اين صورت حتي اگر در آمريكا موفق به پيدا كردن يك كارفرما بشين براي تمديد ويزا به مشكل برخواهيد خورد. ويزاي كار هم بسيار رقابتيه و اولن به هر كسي نميدن در ثاني داروخانه هاي اونجا انقدر اشباع از داروساز شده. كه كسي ساپورتر مالي براي يك فارغ التحصيل خارجي نميشه
    يعني عملن براي كسي كه سيتيزن نيست پروسه ي زمان بر هزينه بري هست كه آخرش هم معلوم نيست به نتيجه برسه

سلام
    کسی هست که اخیرا برای امتحان FPGEE اقدام کرده باشه ، من مشکلم اینکه که در زمان ما وزارت بهداشت قانون صدور پروانه دائم داروسازی را برداشت و من فقز ریز نمره و دانش نامه داروسازی دارم ، حالا نمی دونم برای بخش License در امتحان FPGEE چه مدرکی رو بگذارم یا چطور به اونها بفهمونم که دیگه در کشور ما پروانه داروسازی صادر نمیشه ؟
    اگر کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون میشم

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)