سلام دوستان. اگر کسی اطلاع دقیقتری داره ممکنه منو راهنمایی کنه؟ تا جایی که من دستگیرم شده برای معادل سازی مدرک داروسازی اول باید امتحان FPGEE و TOEFL رو داد و بعد از قبولی امتحان های NAPLEX و MPJE. درسته؟
سلام دوستان. اگر کسی اطلاع دقیقتری داره ممکنه منو راهنمایی کنه؟ تا جایی که من دستگیرم شده برای معادل سازی مدرک داروسازی اول باید امتحان FPGEE و TOEFL رو داد و بعد از قبولی امتحان های NAPLEX و MPJE. درسته؟
سلام دوستان عزيز
خيلى ممنون از اطلاعات مفيدتون. من تازه فارغ التحصيل شدم و مى خوام براى تخصص داروسازى براى امريكا اقدام كنم، مى شه لطفا با جزئيات بيشترى راهنمايى كنيد كه آيا بايد از يك دانشگاه اقدام كنم؟ يا امتحان fpgee رو اول بدم؟ قبلش تافل لازمه يا بعد از قبولى ؟ و اين كه اطلاعات اين ازمون رو از كجا بدست بيارم ؟ ممنون مى شم راهنماييم كنيد
دوستان سلام من چند تا سوال در خصوص FPGEE دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
1. مدرک دانشگاه اگر باید در پاکت دانشگاه باشه و مهر و موم شده، چجوری ترجمش کنیم؟ چون من مدرکم رو از دانشگاه خیلی وقت پیش گرفتم اما بدون پاکت و ... دادن
2. برای امتحان کدوم رفرنس ها رو باید خوند من واقعا گیج شدم یه سریا میگن CPR+APA ، بعضیا میگن فقط APHA.
3. نمونه سوالات سال های پیش FPGEE رو از کجا میشه پیدا کرد؟
***برای کسانی که پروانه دایم ندارن، من برای امتحان Kaps استرالیا، کارت نظام پزشکیم دادم و قبول کرذن.
با سلام
من فارغ التحصيل داروسازي هستم
مي خوام واسه امتحان معادل سازي استراليا اقدام كنم. اول راهم چندتا سوال دارم.
١- منابع امتحان استراليا مثل امريكاست ؟ يعني همون APHA و SHARGEL؟
٢- واسه دادن اين امتحان حتما بايد ويزا گرفت؟ ويزاي تحصيلي يا غيره؟ يا ميشه فقط به بهونه امتحان رفت؟
٣- دوستان بالاتر گفتن ثبت نام امتحان .. يعني ميشه از ايران اقدام واسه ثبت نام كرد؟
٤- و اينكه چقدر حدودا زمان مي بره واسه اماده شدن اين امتحان؟
با تشكر
سلام. اگر کسی در حال ارسال مدارک برای ارزیابی و درس خواندن برای ازمون fpgee است لطفا با من تماس بگیرد.من در ابتدای کار هستم و خوشحال میشم اگر بتونم با کسی اشنا بشم که بتونیم با هم از این پروسه رو انجام بدیم.
سلام دوستان،روز بخیر
در مورد امتحان FPGEE یک سری صحبت های خوب شد،الان سوال اصلی برای من اینه:
۱-با چه ویزایی باید بریم این امتحان رو بدیم؟چون با ویزای توریستی که دیگه نمی شه رفت
۲-بعد از اینکه مدرک FPGEC رو گرفتیم،باید اینترنشیپ رو بگدرونیم،تا جایی که من خوندم مثل اینکه در حال حاضر به هیچ فرد خارجی رو که FPGEC رو هم داره،برای این دوره قبول نمی کنن،حتی اکثر افرادی که داشتم کامنتاشونو می خوندم گرین کارت داشتن ولی هیچ کجا نتونسته بودن اینترن شیپی پیدا کنند،حالا برای فردی مثل من که به ویزا هم نیاز داره،قطعا موضوع پیچیده تر،چون باز اسپانسر ویزا هم نمی شه جایی،و اگر این دوره انترنشیپی رو نگذرونیم عملا مدرکی که گرفتیم به درد نمی خوره،ممنون می شم اگر کسی اطلاعی داره در ای دو مورد کمکم کنه.
سلام
واقعا هيج فرد خارجي رو براي اينترشيب قبول نميكنن؟ شما كجا خوندين؟
سلام من دارم میخونم ساکن شیکاگوهستم شما کجایی
علاقه مندی ها (Bookmarks)