صفحه 39 از 41 نخستنخست ... 29303132333435363738394041 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 403

موضوع: Virginia Tech

پیش فرض پاسخ : Virginia Tech

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_ow نمایش پست ها
    دوستان عزیز مهندسی شیمی کسی هست که دکتر اردوگان کیران رو بشناسه؟ زمینه تحقیقاتی ایشون خیلی نزدیک به منه ولی بهم جواب سربالا دادن. ایشون سردبیر مجله Journal of Supercritical Fluids هستن و من 9 ماه کار تحقیقاتیم فقط داشتم مقالات این مجله رو میخوندم. کسی راه حلی برای نرم کردن این استاد در نظر داره؟
    سلام.
    به نظر من روی استاد خاصی گیر نده چون اینطوری هیچ وقتی برات نمیمونه و استاد هم نمیشه پیدا کرد با خوندن مقالات مجله!!! اصلا شاید الان دانشجو نخواد یا دانشجوش رو انتخاب کرده یا خوشش نیومده؛ کسی از این سایت نمیتونه با پارتی برات کاری کنه!
    شما اگه تز قبلیت بهش میخوره و مقاله درست و حسابی داری و میدونی که مثلا سرش شلوغ بوده جواب نداده و ...، باز هم ایمیل بده و حتی زنگ بزن ولی در غیراینصورت برو سراغ یکی دیگه و دانشگاه های دیگه و کشورهای دیگه و ....
    دانشکده های دیگه این دانشگاه هم فیلد نزدیک به م شیمی کار میکنن مثل Sustainable Biomaterials و یکی دیگه که اسمش یادم نیست ولی از چندین دانشکده استاد داشت...
    این ویرجینیاتک هم شدیدا استاد محوره فکر کنم و استاد اکی بده حله ولی فاندت هم استاد باید بده و اسکالرشیپ خیلی کم میدند...
    موفق باشی
    قبل از ریپورت رسمی نمرات تافل و GRE، با دپارتمان مورد نظر مکاتبه کنید. برخی دانشکده ها ریپورت غیر رسمی تافل و GRE را برای بررسی اولیه قبول می کنند.
    متاسفانه این حساب کاربری فعال نمی باشد.

Member
    رشته و دانشگاه
    Uni of Guilan

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran4iut نمایش پست ها
    سلام.
    به نظر من روی استاد خاصی گیر نده چون اینطوری هیچ وقتی برات نمیمونه و استاد هم نمیشه پیدا کرد با خوندن مقالات مجله!!! اصلا شاید الان دانشجو نخواد یا دانشجوش رو انتخاب کرده یا خوشش نیومده؛ کسی از این سایت نمیتونه با پارتی برات کاری کنه!
    شما اگه تز قبلیت بهش میخوره و مقاله درست و حسابی داری و میدونی که مثلا سرش شلوغ بوده جواب نداده و ...، باز هم ایمیل بده و حتی زنگ بزن ولی در غیراینصورت برو سراغ یکی دیگه و دانشگاه های دیگه و کشورهای دیگه و ....
    دانشکده های دیگه این دانشگاه هم فیلد نزدیک به م شیمی کار میکنن مثل Sustainable Biomaterials و یکی دیگه که اسمش یادم نیست ولی از چندین دانشکده استاد داشت...
    این ویرجینیاتک هم شدیدا استاد محوره فکر کنم و استاد اکی بده حله ولی فاندت هم استاد باید بده و اسکالرشیپ خیلی کم میدند...
    موفق باشی
    دوست عزیز ممنونم از پاسخت
    جواب داده ولی گفته من قدرتی روی کمیته ندارم(چرا دروغ میگی آخه) و قولی نمیتونم بدم بهت قبل از ادمیشن.
    بنده دانشجوی لیسانس هستم ولی مقالم هنوز کامل نشده (به لطف جی آر ای).
    و اینکه من قیل از اینکه ایشونو پیدا کنم مقالات ژورنالشونو خونده بودم دوست عزیز نه بعدش.

ممنونم از راهنمایی شما برادر
    تعادل برای گوجه است، تو این مسیر باید فریک باشی!
    <دوستان دانشگاه گیلانی: اگر در روند پست مدارک از دانشگاه مشکل دارید بهم پیغام بدین
    >

Member
    رشته و دانشگاه
    Tabriz

Dear friends, does anybody know about the background check that the State of Virginia requires for J1-Scholars in Virginia Tech? I am planning a research visit to Virginia Tech and I am waiting for the result of background check for more than 3.5 months. Any experiences? How long does this normally take? It the website it is said to be between 2-3 months.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    B.Sc Mech. Engineering

سلام
    كسي پذيرش گرفته از اينجا تا الان !؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Horticultural Sciences, University of Florida

نقل قول نوشته اصلی توسط ali044 نمایش پست ها
    سلام
    كسي پذيرش گرفته از اينجا تا الان !؟
    من 3 ژانویه سابمیت کردم و هنوز جوابی نگرفتم
    دوستان اگر کسی نتیجه اش اومد مارو هم خبردار کنه

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

منم اواخر دسامبر اپلای کردم. هنوز خبری نیست!
    آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!

Junior Member

امروز ایمیل پذیرش من از دپارتمان فلسفه اومد. البته بدون فاند. اگر از دوستان کسی راجع به وضعیت فاند دادن این دپارتمان اطلاعی داره یک راهنمایی به من بکنه. در متن ایمیل گفته به احتمال زیاد نمیتونیم به شما فاند بدیم. حالا جواب قطعی رو تا کی اعلام میکنن؟

Senior Member kran آواتار ها

دروود دوستان

لطفا کسانی که پذیرش گرفته اند، چه با فاند چه بی فاند. رزومشون رو هم لطف کنند بزارند ما هم از چند و چون کار تا دی آگاه بشیم.

ممنون
    A person who never made a mistake never tried anything new

Albert Einstein

6 مارچ برای من پذیرش دکترای مکانیک اومد هنوز روی فاند تصمیم نگرفتن
    معدل ارشد 17.02 و کارشناسی 16.33 هر دو دانشگاه دولتی
    4 مقاله ISI و دو کنفرانسی بین المللی
    تافل100
    جی ار ای q168 v152 w3

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kran نمایش پست ها
    دروود دوستان

لطفا کسانی که پذیرش گرفته اند، چه با فاند چه بی فاند. رزومشون رو هم لطف کنند بزارند ما هم از چند و چون کار تا دی آگاه بشیم.

ممنون
    کارشناسی مکانیک، شهید بهشتی، معدل 13.7
    تافل 110
    جی آر ای Q169 V160 W3
    یک Sample Writing در حوزه فلسفه علم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)