خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant
سلام
من واسه PhD رشته Computer Science اپلای کردم. البته من از 15 دسامبر درخواستم رو فرستادم و منتظر جوابم.
کسی هست که امسال CS اینجا اپلای کرده باشه؟
دوستان مهندسی شیمی کسی از اینجا جواب گرفته؟
کجا می تونیم وضعیتو چک کنیم؟ من هیچ تغییری تو پروفایلم نمی بینم!
سلام دوستان،
من براي دكتري هوافضا فول فاند گرفتم ، نتيجه اپلايم ديروز اومد. به نظرتون شانسي واسه ويزا هست ؟؟؟![]()
Princeton University, University of Michigan, UC Berkeley, University of Virginia, UC Irvine, Vanderbilt University, University of Notre Dame, UC Riverside, Rutgers, University of Utah, Virginia Tech, University of Delaware, Michigan Tech, Missouri S&T, University of Toronto, University of Saskatchewan, Ryerson University
اسم دپارتمان Aerospace and Ocean Engineering هست منتهی در I20 به این صورت میاد: PhD in in Aerospace Engineering
دپارتمان مکانیک ویرجینیا تک کارهای فوق العاده حساس انجام می دهند دپارتمان هوافضاش که دیگه جای خود داره. شما اگه جای آفیسر باشید این صفحه را ببینید آیا به متقاضی ویزا می دهید؟!
دانشگاه های خوبی اپلای کرده اید اگر از برکلی، میشیگان، ایرواین، تورنتو پذیرش بگیرید که خب دیگه نیازی به ویرجینیا تک نیستاما اگر ویرجینیا تک تاپ ترین گزینه شما باشد به نظر من بهتر هست با I20 این دانشگاه به سفارت نروید به جاش ببینید آیا موافقت می کنند که یک ترم پذیرش با فاند شما را دیفر کنند و سپس با I20 دانشگاه دیگر ویزا را بگیرید و بعد از یک ترم ترنسفر کنید. ترنسفر بلافاصله پس از ورود به آمریکا هم در صورتی که دانشگاهی که I20 را صادر کرده است موافقت کند و ویزای شما هم به موقع بیاید امکان پذیر هست اما اینکه شما از دو جا پذیرش با فاند قبول کرده باشید طبق CGS ممکن است به مشکل بخورید. برای رفع این مشکل می توانید با I20 بدون فاند دانشگاهی که ترنسفر را در بدو ورود قبول می کند به سفارت بروید (که البته ممکن است به خاطر بدون فاند با 214 ریجکت شوید) در صورتی که ویزای شما زودتر از تاریخ I20 هر دو دانشگاه بیاید می توانید پس از ورود به آمریکا کار ترنسفر را انجام دهید. کلا تمامی این آپشن ها ریسک های خودش دارند.
مرسي از جواب كاملتون
دقيقا حق با شماست، تو فرم I20 مينويسه PhD in Aerospace Engineering. من جاي افيسر بودم بخدا ويزا ميدادمولي حيف
. از تورنتو و ايرواين جواب هاي خوبي دارم ، بايد صبر كنم تا جوابشون بياد ، ولي فاند ويرجينيا تك خيلي دندون گيره (٢٢٢٠$)، حالا ايشالله ببينيم چي ميشه. همه روشهاي كه لطف كردين توضيح دادين ريسك داره كاملا قبول دارم ولي اگه اين بهترين جوابم بشه شايد به امتحانشون بيارزه.
بازم ممنون از جوابتون، نتيجه ها كامل مشخص شه حتما به راهنماييتون احتياج دارم، مرسي
سلام، دوستانی که برای دکتری برق اپلای کردند کسی خبری دریافت نکرده؟ معمولا کی جواب دانشگاه میاد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)