آدرسي كه براي track كردن مداركتون استفاده ميكنيد https://banweb.banner.vt.edu/ssb/pro...P_DispLoginNon هست؟ application status شما كه داخل قسمت application data قرار دارد اخيرا بايد كامل شده باشد .نوشته اصلی توسط amir_1981
آدرسي كه براي track كردن مداركتون استفاده ميكنيد https://banweb.banner.vt.edu/ssb/pro...P_DispLoginNon هست؟ application status شما كه داخل قسمت application data قرار دارد اخيرا بايد كامل شده باشد .نوشته اصلی توسط amir_1981
اشك سبز من و تو موج ها خواهد ساخت
آرهنوشته اصلی توسط mana_ni
اما application data شامل 3 فیلده Term، Type و Date
اصلا status نداره
مدارك شما چك مارك خوردند؟ اگر اينطور است كمي صبر كنيد. احتمالا به زودي يك آيكون ديگري هم در اين قسمت به نام application status ظاهر خواهد شد.
جلوی GRE و TOEFL آره اما جلو transcript ها نهنوشته اصلی توسط mana_ni
یعنی مشکل هست؟؟
برای من هم فقط جلو TOEFL ام چک خورده، هرچی هم بهشون mail میزنم درستش نمی کنن.
سبز تویی که سبز می خواهمت
سلام
برای ویرجینیا تک اگه قبول یا رد بشید تو قسمت application status مینویسه decision made و تو ردیف پایینی یعنی decision مینویسه We are unable to offer admission یا Acceptance
در مورد تیک خوردن مدارکتون هم نگران نباشید - وقتی برای من admission اومد هنوز جلو تافلم تیک نخورده بود! از admission office دانشکده ایمیل زدن که کارنامه تافلتو اسکن کن بفرست که پروندت کامل بشه بتونیم برات نامه رسمی صادر کنیم!
ضمنا هنوز برای اومدن جوابا یه کم زوده - admission من اپریل اومد البته واسه اکثر بچه ها تو مارچ اومده بود.
does anybody receive any notification from VT?
my profile status is still out to department !!!!
سلام
من هم گرفتار همين مشكلم.مداركم رو كامل فرستادم ولي فقط جلوي تافل و جي.ار.اي تيك خورده.بهشون ديروز ايميل زدم و درباره سرنوشت مداركم و وضعيت پروندم پرسيدم و امروز جواب دادن كه:
Hi Hamed… Both the Graduate School and the MSE Department have all of your required application materials. Thanks for checking, though
The MSE Department typically does not make final decisions until late March to early April. If you are selected for admission, I will be sending you an email. If we are unable to offer admission, the Graduate School will send you a letter (although at this time, I do not know if they will send that via email or regular mail). Thanks for your patience!
براي دكتراي مواد اقدام كردم.نگران نباشين اگه مدارك تيك نخورده ولي يه پيگيري ايميلي بكنين بدك نيست.
موفق باشيد.
جاذبه خاك به ماندن ميخواند، و آن عهد باطني، به رفتن...<br />عقل به ماندن ميخواند و عشق، به رفتن...<br />و اين هر دو را خداوند آفريده است تا وجود انسان، در آوارگي و حيرت ميان عقل و عشق معنا شود.
برای من که هیچیش تیک نخورده !!!! به ایمیل هم جواب نمی دن. منم فعلا منتظر می مونم ببینم چی میشه
Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. ; Thomas Edison
اينجوري كه بنظر مياد الان كه آپريل شده و هنوز هيچ خبري از اين دانشگاه نيست اگه خبري هم بشه فكر نكنم كسي به I20 و ويزا برسه. من نمي دونم خودشون فكر نمي كنن دير ميشه ???
علاقه مندی ها (Bookmarks)