چه کنیم پوزیشن بدون فاند این دانشگاه رو؟ کاش راه حلی پیدا می شد!
حیف پوزیشن این دانشگاه که از دست بره...
چه کنیم پوزیشن بدون فاند این دانشگاه رو؟ کاش راه حلی پیدا می شد!
حیف پوزیشن این دانشگاه که از دست بره...
سلام دوستانی که از این دانشگاه جواب گرفتند و قصد رفتن دارند هماهنگ کنید با هم اشناشیم.
این دانشگاه به من اصلا جواب نمی ده !!! ایمیل ام میزنم انگار نه انگار که من اپلی کردم اونجا !!!
سلام. نمیدونم به کی ایمیل میدی ولی به نظرم اینجا خیلی استادبیس هست و اون منشی جوابی نمیتونه بده چون باید استادی بخوادت.
به نظرم الان میشه دوباره ایمیل داد به استادها چون بعضی از آفرهای داده شده رد شده و جا باز شده احتمالا.
به استادهای مرتبط ایمیل بده، ان شاالله که جواب میگیری...
قبل از ریپورت رسمی نمرات تافل و GRE، با دپارتمان مورد نظر مکاتبه کنید. برخی دانشکده ها ریپورت غیر رسمی تافل و GRE را برای بررسی اولیه قبول می کنند.
متاسفانه این حساب کاربری فعال نمی باشد.
سلام دوستان
جواب پذیرش من از این دانشگاه یکم مارچ اومد.
سلام دوستان . یه سوال از بچه هایی که الان ویرجینیا تک هستند:
دپارتمان مهندسی شیمی اونجا دانشجوی ایرانی داره آیا؟
من فول فاند گرفتم
2 تا کنفرانس
3 تا ISI
لیسانس و فوق دانشگاههای دولتی تهران معدل هر دو بالای 17
تافل 91
سلام دوستان من برای Fall دنبال یه هم خونه ای خانوم می گردم اگر کسی مایل هست پیام خصوصی بده لطفا![]()
دوستان عزیز مهندسی شیمی کسی هست که دکتر اردوگان کیران رو بشناسه؟ زمینه تحقیقاتی ایشون خیلی نزدیک به منه ولی بهم جواب سربالا دادن. ایشون سردبیر مجله Journal of Supercritical Fluids هستن و من 9 ماه کار تحقیقاتیم فقط داشتم مقالات این مجله رو میخوندم. کسی راه حلی برای نرم کردن این استاد در نظر داره؟
تعادل برای گوجه است، تو این مسیر باید فریک باشی!
<دوستان دانشگاه گیلانی: اگر در روند پست مدارک از دانشگاه مشکل دارید بهم پیغام بدین>
علاقه مندی ها (Bookmarks)