+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: روش جستجو

Administrator
    Babak is a glorious beacon of light Babak is a glorious beacon of light Babak is a glorious beacon of light Babak is a glorious beacon of light Babak آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UCI, Computer Science

پیش فرض روش جستجو

منوی بالای صفحه برای جستجوی کل فروم به کار می‌رود. چنانچه مایلید انجمن خاص یا فقط پست‌های کاربر خاصی را جستجو کنید یا پارامترهای دیگری برای جستجوی خود تعیین کنید، روی قسمت جستجوی پیشرفته کلیک کنید و از طریق آن صفحه جستجو نمایید.

برای جستجوی انجمن خاص علاوه بر جستجوی پیشرفته، می‌توانید وارد آن انجمن شوید و از نوار بالای صفحه که نام انجمن در آن نوشته شده است، «جستجوی انجمن» را باز کنید و از آن طریق جستجو نمایید. به همین روش وقتی داخل موضوعی هستید می‌توانید فقط پست‌های آن موضوع را جستجو کنید. تنها تفاوت این است که باید «جستجو در موضوع» را باز کنید و از آن طریق جستجو نمایید.
    لطفا قبل از پرسیدن سوال در مورد نحوه استفاده از فروم به صفحه سوالات متداول مراجعه کنید.
    از پاسخ دادن به سوالاتی که به صورت پیام خصوصی پرسیده می‌شود معذورم. لطفاً سوالات خود را روی فروم بپرسید.

در صورت تمایل به همکاری در مدیریت فروم، لطفاً در این موضوع اعلام آمادگی نمایید.

یک دلار کمک شما مساوی است با نجات یک کودک در پاکستان
    شماره حساب 99999 بانک ملی ایران کمک به سیل زدگان پاکستان

ApplyAbroad Hero sadegh_cpu is just really nice sadegh_cpu is just really nice sadegh_cpu is just really nice

پیش فرض پاسخ : روش جستجو

به نظر بهترین و ساده ترین روش جستجو با توجه به اینکه قسمت جستجوی سایت واقعا ضعیفه این هست که در یک موتور جستجو (مثلا گوگل) عبارت زیر رو چستجو کنید :
    "عبارت مورد نظر" + site:www.applyabroad.org
    مثلا کسی دنبال کتاب grammar for ielts باشه میتونه اسم کتاب رو مطابق دستور بالا و اضافه کردن کلمه ی download به راحتی پیدا کنه :
    http://www.google.com/search?hl=en&c...&aq=f&oq=&aqi=

Member azadeh25 is on a distinguished road azadeh25 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

سلام و با تشکر از زحمات admin عزیز و مدیران سایت
    من توی جستجو مشکل دارم، این بود که اینجا سئوالم رو میپرسم. وقتی یه موضوع یا عبارتی رو جستجو میکنم، توی نتایج فقط تاپیکهایی رو که راجع به اون موضوع بحث شده لیست میکنه، حالا اون تاپیک ممکنه 150 صفحه داشته باشه که یکی از پستهاش در اون موردی باشه که من دنبالشم، حالا من باید هر صفحه رو دونه دونه بگردم تا پیداش کنم؟ یا روش خاصی داره، حتی توی جستجوی پیشرفته رو هم گشتم ولی option خاصی براش پیدا نکردم. تو ورژنهای قبلی سایت، بعد از جستجو، دقسقا پستی رو که دنبالش میگشتم، لیست میکرد و هم در زمان صرفه جویی میشد و هم مطرح کردن سئوال احتمالا تکراری کمتر بود. ممنون میشم اگه روش خاصی داره راهنمایی کنین و یا اگه نداره، در صورت امکان مشکلش رو حل کنین.
    ممنون.

ApplyAbroad Hero sadegh_cpu is just really nice sadegh_cpu is just really nice sadegh_cpu is just really nice

نقل قول نوشته اصلی توسط azadeh25 نمایش پست ها
    سلام و با تشکر از زحمات admin عزیز و مدیران سایت
    من توی جستجو مشکل دارم، این بود که اینجا سئوالم رو میپرسم. وقتی یه موضوع یا عبارتی رو جستجو میکنم، توی نتایج فقط تاپیکهایی رو که راجع به اون موضوع بحث شده لیست میکنه، حالا اون تاپیک ممکنه 150 صفحه داشته باشه که یکی از پستهاش در اون موردی باشه که من دنبالشم، حالا من باید هر صفحه رو دونه دونه بگردم تا پیداش کنم؟ یا روش خاصی داره، حتی توی جستجوی پیشرفته رو هم گشتم ولی option خاصی براش پیدا نکردم. تو ورژنهای قبلی سایت، بعد از جستجو، دقسقا پستی رو که دنبالش میگشتم، لیست میکرد و هم در زمان صرفه جویی میشد و هم مطرح کردن سئوال احتمالا تکراری کمتر بود. ممنون میشم اگه روش خاصی داره راهنمایی کنین و یا اگه نداره، در صورت امکان مشکلش رو حل کنین.
    ممنون.
    متاسفانه هیچ کس هیچ جواب درستی به این مسئله که بارها در اینجا مطرح شده نداده.

Administrator
    Babak is a glorious beacon of light Babak is a glorious beacon of light Babak is a glorious beacon of light Babak is a glorious beacon of light Babak آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UCI, Computer Science

اگر شما از طریق نوار جستجوی بالای صفحه جستجو کنید، به شما فقط عنوان موضوعات نمایش داده می‌شه، اما اگر داخل انجمن خاصی باشید می‌تونید از طریق نوار طوسی رنگ بالای انجمن و در قسمت «جستجوی انجمن» انتخاب کنید که مایلید موضوعات رو جستجو کنید یا پست‌ها رو.
    لطفا قبل از پرسیدن سوال در مورد نحوه استفاده از فروم به صفحه سوالات متداول مراجعه کنید.
    از پاسخ دادن به سوالاتی که به صورت پیام خصوصی پرسیده می‌شود معذورم. لطفاً سوالات خود را روی فروم بپرسید.

Junior Member MEsfahany is on a distinguished road

نقل قول نوشته اصلی توسط Babak نمایش پست ها
    منوی بالای صفحه برای جستجوی کل فروم به کار می‌رود. چنانچه مایلید انجمن خاص یا فقط پست‌های کاربر خاصی را جستجو کنید یا پارامترهای دیگری برای جستجوی خود تعیین کنید، روی قسمت جستجوی پیشرفته کلیک کنید و از طریق آن صفحه جستجو نمایید.

برای جستجوی انجمن خاص علاوه بر جستجوی پیشرفته، می‌توانید وارد آن انجمن شوید و از نوار بالای صفحه که نام انجمن در آن نوشته شده است، «جستجوی انجمن» را باز کنید و از آن طریق جستجو نمایید. به همین روش وقتی داخل موضوعی هستید می‌توانید فقط پست‌های آن موضوع را جستجو کنید. تنها تفاوت این است که باید «جستجو در موضوع» را باز کنید و از آن طریق جستجو نمایید.
    بابک عزیز
    ضمن تشکر از شما

اگر امکانش هست محل دقیق «جستجوی انجمن» را نشان دهید. هر چه گشتیم کمتر یافتیم!

Moderator
    halandoon is a splendid one to behold halandoon is a splendid one to behold halandoon is a splendid one to behold halandoon is a splendid one to behold halandoon is a splendid one to behold halandoon is a splendid one to behold halandoon is a splendid one to behold halandoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط MEsfahany نمایش پست ها
    بابک عزیز
    ضمن تشکر از شما

اگر امکانش هست محل دقیق «جستجوی انجمن» را نشان دهید. هر چه گشتیم کمتر یافتیم!
    دوست من، شما ابتدا وارد یکی از انجمن ها بشید، بعد دکمه Ctrl+F رو فشار بدید. در پنجره ایجاد شده مقابل Find بنویسید " جستجوی انجمن " به محل مورد نظر رهنمون خواهید شد. موفق باشید.
    در صورت اخذ پذیرش از دانشگاهها =>لطفاً اطلاعات خودتون رو در اینجا وارد کنید.

That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
    For a greater goal, Sacrifices must be made.
    As you sow, so shall you reap

Administrator
    رشته و دانشگاه
    UCI, Computer Science

من امروز امکان جستجوی سایت از طریق گوگل رو هم به منوی بالا صفحه اضافه کردم. امیدوارم که این امکان تا حدودی مشکلات جستجوی فروم رو برطرف کنه.
    توجه داشته باشید که جستجوی گوگل کل فروم رو جستجو می‌کنه و براش اهمیتی نداره که شما داخل انجمن خاصی هستید یا خیر. اگر مایل به جستجو در داخل یک انجمن خاص هستید باید از امکان جستجوی فروم، به روشی که در بالا توضیح داده شده استفاده کنید.

+ پاسخ به موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)