صفحه 26 از 31 نخستنخست ... 16171819202122232425262728293031 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 323

موضوع: فرانسه يا کشوری دیگر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Moderator

رشته و دانشگاه
    Diplôme d'Ingénieur Généraliste-ENSAM-Arts et Métiers ParisTech

پیش فرض پاسخ : فرانسه يا کشوری دیگر

نقل قول نوشته اصلی توسط innan نمایش پست ها
    همون دلیلی که باعث شده مشتری من رو از این همه گزینه انتخاب کنه.من اصلا اسم و رسمی نداشتم تا 4 سال پیش و مشتریانم صاحبین مشاغل کوچک بود.اما به خاطر کیفیت بالای کارم طی 1 سال شرکت های معتبر کشور و چند شرکت خارجی از من دعوت به همکاری کردن.
    من در رزومه م سابقه کار با چند شرکت خارجی (آسیایی و اروپایی) رو هم دارم.این توی استخدام هیچ تاثیری نداره؟
    واقعا بدون داشتن مدرک فوق به بالا در فرانسه نمیشه کار کرد؟
    خب این خیلی خوبه و نشون می ده شما پتانسیل بالایی دارید. یه پیشنهاد برادرانه بهتون می کنم: درس بخونید و حتماً ِ حتماً یه مدرک معادل فوق لیسانس کسب کنید. توی رشته هایی که به فنی می خورن، این مدرک اهمیت فراوانی داره. با توجه به سابقه کار و رزومه خیلی خوبتون، اگه قصد اومدن به فرانسه رو دارید و زبانتون هم خوبه، می تونید در خیلی از رشته ها با VAE (معادل سازی تجربه با تحصیلات) چند سال جهش کنید و مثلاً سر کلاس سال آخر لیسانس یا مستر بنشینید. این جوری مشکل مدرک برای گرفتن اجازه اقامتتون هم حل میشه. حین تحصیل می تونید نیمه وقت کار کنید و اگه آدم شناخته شده و کار درستی هستید، قاعدتاً می تونید به راحتی بخشی از هزینه هاتون رو دربیارید. با داشتن مدرک، رزومه قوی می تونه برای استخدام ارزش خیلی زیادی داشته باشه. در عین حال، این امکان وجود داره که بتونید شرکت خودتون رو هم تاسیس کنید (یا به صورت خود استخدامی (که معمولاً حتی برای کار Freelance هم لازمه) و یا یه شرکت واقعی اگه قراره نیرو بگیرید) و خودتون کارآفرین بشید و درگیر کار پیدا کردن نشید. ولی خب، این راه دردسرهای خودش رو هم داره: بنیه مالی کافی، روابط کافی که خودتون و کارمنداتون هیچ وقت بیکار نمونید و همیشه دخلتون به خرجتون بچربه و کلی مشکلات دیگه.
    بدون داشتن مدرک فوق به بالا / مهارت در حد استادی نمی تونید جایی استخدام بشید، ولی اگه خودتون شرکت تاسیس کنید و فکر مشکلات و هزینه هاش رو هم بکنید، کار نشد نداره!
    به هر حال، خلاصه نتیجه گیریم اینه:
    1-حتماً گرفتن یه مدرک دانشگاهی مربوط رو تو برنامه تون بگذارید
    2-لزوماً به فکر استخدام شدن نباشید...
    موفق باشید
    اگه لطف کنید و سابقه پیغامهای قبلی رو هم ضمیمه پیامهای خصوصیتون بکنید راحتتر می تونم پاسخ بدم

Junior Member

سلام وقت بخير، من دانشجوى كارشناسى رشته تئاتر هستم، دوست داشتم براى ارشد اقدام كنم ولى از اونجايى كه هزينه هاى زندگى بالاست ميخوام ارشد رو همينجا بخونم و بعد براى دكترا اقدام كنم، ميخواستم ببينم احتمال فاند گرفتن در رشته من مقطع دكترا وجود داره؟ در ضمن سطح زبانم A2 هست و انشالله تا دو سال ديگه به سطح قابل قبولى ميرسم، ممنون ميشم راهنمايى كنيد

Moderator

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahlaaa73 نمایش پست ها
    سلام وقت بخير، من دانشجوى كارشناسى رشته تئاتر هستم، دوست داشتم براى ارشد اقدام كنم ولى از اونجايى كه هزينه هاى زندگى بالاست ميخوام ارشد رو همينجا بخونم و بعد براى دكترا اقدام كنم، ميخواستم ببينم احتمال فاند گرفتن در رشته من مقطع دكترا وجود داره؟ در ضمن سطح زبانم A2 هست و انشالله تا دو سال ديگه به سطح قابل قبولى ميرسم، ممنون ميشم راهنمايى كنيد
    سلام،
    ببینید، اولین قدم برای اقدام برای پذیرش داشتن انگیزه و یه نقشه راه درست و حسابیه. مهاجرت خصوصاً تحصیلی زندگی با حداقلهاست... و شما قرار نیست پول و وقتتون رو تلف اهدافی بکنید که برای آینده تون سازنده نیستن.
    میشه توضیح بدین که دکترای تئاتر به چه کارتون میاد و قراره باهاش چیکار کنید؟ فارغ التحصیل این رشته کارش چیه؟ چه ارگانی به این تخصص نیاز داره؟ این سوالات بهتون کمک می کنه که هم بازار کار برای این رشته رو بررسی کنید و هم اگه حداقل یک ارگان هست که این مدرک به دردش بخوره، امکان بورس هم هست... هر قدر تعداد این ارگانها و پستها بیشتر بشن، شانس فاند گرفتن هم بهتر میشه. در کل در رشته های علوم انسانی (غیر از روانشناسی/جامعه شناسی (که وضعشون متوسطه) و اقتصاد (خوبه) و مدیریت (قاعدتاً شرکتتون هزینه ها رو تقبل می کنه))/هنر وضع بورس خوب نیست. خیلی اوقات بورس فقط بورس منطقه ایه که حدود ماهی 450-700 یورو بیشتر نیست... بعد هم همه که نمی تونن برن استاد دانشگاه بشن... باید به فکر باشید که آیا رشته ای که می خونید بازار کار خوبی داره یا نه.
    باور کنید قصدم ضدحال زدن نیست. ما تو ایران عادت کردیم دانشجوی حرفه ای بشیم... از اونجا که کار نیست هی میریم دنبال تحصیل در مقاطع بالاتر... اون هم در رشته هایی که کمک خاصی به آینده مون نمی کنه. در دنیای کنونی وضعیت متفاوته... شما اونقدری یاد می گیرید که بتونید باهاش کار دلخواهتون رو پیدا کنین. با کمترش نمی تونید اون کار رو بگیرید و با بیشترش برای اون کار overqualified اید و چون دستمزدتون بالاتر میره استخدامتون نمی کنن. البته داشتن یک بیس علمی/ عملی خوب و توانایی یادگیری در هر سنی بهتون کمک خواهد کرد که وقتی اون مشاغل حذف شدن، بتونید با یکی دو سال آموزش، کار دیگری رو یاد بگیرید.
    اگه لطف کنید و سابقه پیغامهای قبلی رو هم ضمیمه پیامهای خصوصیتون بکنید راحتتر می تونم پاسخ بدم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

با سلام و تشکر بسیار زیاد بابت وقتی که برای تکمیل این تاپیک گذاشته شده و میشه. من تقریبا تمامی پست های قبلی رو خوندمو چند تا سوال داشتم.

من هر سه مقطع تحصیلی رو در رشته برق و در گرایش مخابرات خوندم (البته کمی تا دفاع دوره دکتری تخصصی مونده) در دوره کارشناسی رو در دانشگاه دولتی با معدل 13.09 (( ))، دوره کارشناسی ارشد شاگرد اول دانشگاه (علوم تحقیقات) با معدل 17.98 شدم و دکتری رو هم در دانشگاه دولتی میخونم و معدلم 17 است. حدود سه سال سابقه تدریس دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و 5 سال سابقه کار مرتبط در زمینه های استاندارد سازی و مدیریت پروژه و همچنین مدیریت فنی و طراحی سیستم دارم که مدارکشون قابل ارائه است. مدرک NETWORK+ (مجتمع فنی تهران) و همچنین Huawei & Erricson BTS Administration (پیشروتل) دارم. ضمنا از کلیه اساتید دوره دکتری و کارشناسی ارشد میتونم معرفی نامه بگیرم که یکیشون خودش در فرانسه درس خونده. 2 تا مقاله ISI، چند تا کنفرانس و دوتا ورک شاپ دارم. ضمنا تا حدود یک سال آینده اگر خدا بخواد 2 الی سه تا مقاله دیگه هم چاپ خواهد شد که دوتاشون ارسال شده. از نظر زبان مشکلی در نگارش، صحبت و همچنین مطالعه ندارم ولی دو سال پیش نمره تافل 6 گرفتم (که میدونم تقریبا به هیچ دردی نمیخوره و باید امتحان بدم). زمان مطالعه زبان فرانسه رو هم شروع کردم که فعلا خیلی ابتداییه.

با توجه به اینکه تعدادی از بستگانم در فرانسه هستند، قصد اخد دکتری دوم در فرانسه را دارم. چند تا سوال از شما داشتم که خیلی ممنونم میشم بتونید کمکم کنید:
    1- با توجه به ارتباطاتی که دارم، امکان گرفتم موقعیت تحصیلی از LIP6 را دارا هستم. کسی هست که در خصوص این مجموعه اطلاعاتd داشته باشه؟
    2- من وقت کافی برای شرکت رد یک دوره تخصصی در زمینه MBA یا مدیریت پروژه رو دارم. کدومش رو برای استفاده در بازر کار فرانسه پیشنهاد میکنید؟
    3- با توجه به رشته تحصیلی من، شرایط کاری و بازار کار در پاریس چجوریه؟ کسی در مورد سطح درآمدش اطلاعاتی داره؟
    4- آیا اینکه من سابقه تدریس داشته ام در ورودم به ساختار آموزشی در دانشگاه های فرانسه کمک میکنه؟

خیلی خیلی ممنونم اگر کسی بتونه کمک کنه

موفق باشید

Moderator

رشته و دانشگاه

سلام،
    بهتون تبریک میگم. لابراتوار Lip6 وابسته به دانشگاه پاریس ۶ (UPMC) و یکی از تاپ ترین مراکز تحقیقاتی فرانسه در زمینه های انفورماتیک و شبکه است.
    ۲- اگه آدم اکتیو و بیزنس اورینتدی هستید پیشنهاد می کنم با شرکتهای مشاوره مهندسی برای استخدام صحبت کنید. اونها هزینه های مربوط به این دوره ها رو به عهده می گیرند. به طور کلی در فرانسه فارغ التحصیل های مدارس عالی مهندسی خودشون مدیر پروژه هستند و MBA در این موارد امتیازی محسوب نمی شهر. مگه پروژه اصولاً بعد بیزنس خیلی قوی داشته باشه.
    ۳ و ۴- فرانسه برای کار در رشته مخابرات (و به طور کلی برق و انفورماتیک و کمی کمتر مکانیک، صنایع، مهندسی شیمی و عمران و البته همه رشته های های تک به شرطی که مشکل ملیت ایرانی نداشته باشید) عالیه، ولی باید سابقه کار مربوط داشته باشید. استاد دانشگاه شدن داره به حد اشباعش می رسه و حتی در شهرهای کوچک هم پوزیشن ها زیاد نیستن.
    به طور کلی برای دانشجوی دکترای فنی حقوق بین ۱۰۰۰-۱۶۰۰ یوروست، پست داک ۱۸۰۰-۲۲۰۰ یورو، کار مهندسی (فوق لیسانس) ۱۸۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو بسته به توانایی، پست و سابقه کار و برای دکترا ۲۵۰۰ تا ۶۰۰۰ یورو برای کار مهندسی و حدود ۲۰۰۰ یورو برای تدریس در دانشگاه. عددهایی که به عنوان حد بالای کار مهندسی دادم مربوط به سابقه حداقل ۲-۳ ساله، پست مدیریت پروژه و حق ماموریت خارج از مرکز و البته ساعت کار خیلی بالاتر از معموله (فرض کنید حدود ۴۸ ساعت در هفته بدون احتساب زمانی که در قطار و هواپیما صرف می کنید)
    البته اینهایی که گفتم حدود معموله، بدون امتیازات و کمکها که کیس به کیس فرق می کنند. دیده شده که دانشجوی دکترا حقوق بالای ۲۳۰۰ یورو هم بگیره ولی شمار این پوزیشن ها بسیار اندک اند

نقل قول نوشته اصلی توسط Kavehmb2000 نمایش پست ها
    سلام،
    بهتون تبریک میگم. لابراتوار Lip6 وابسته به دانشگاه پاریس ۶ (UPMC) و یکی از تاپ ترین مراکز تحقیقاتی فرانسه در زمینه های انفورماتیک و شبکه است.
    ۲- اگه آدم اکتیو و بیزنس اورینتدی هستید پیشنهاد می کنم با شرکتهای مشاوره مهندسی برای استخدام صحبت کنید. اونها هزینه های مربوط به این دوره ها رو به عهده می گیرند. به طور کلی در فرانسه فارغ التحصیل های مدارس عالی مهندسی خودشون مدیر پروژه هستند و MBA در این موارد امتیازی محسوب نمی شهر. مگه پروژه اصولاً بعد بیزنس خیلی قوی داشته باشه.
    ۳ و ۴- فرانسه برای کار در رشته مخابرات (و به طور کلی برق و انفورماتیک و کمی کمتر مکانیک، صنایع، مهندسی شیمی و عمران و البته همه رشته های های تک به شرطی که مشکل ملیت ایرانی نداشته باشید) عالیه، ولی باید سابقه کار مربوط داشته باشید. استاد دانشگاه شدن داره به حد اشباعش می رسه و حتی در شهرهای کوچک هم پوزیشن ها زیاد نیستن.
    به طور کلی برای دانشجوی دکترای فنی حقوق بین ۱۰۰۰-۱۶۰۰ یوروست، پست داک ۱۸۰۰-۲۲۰۰ یورو، کار مهندسی (فوق لیسانس) ۱۸۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو بسته به توانایی، پست و سابقه کار و برای دکترا ۲۵۰۰ تا ۶۰۰۰ یورو برای کار مهندسی و حدود ۲۰۰۰ یورو برای تدریس در دانشگاه. عددهایی که به عنوان حد بالای کار مهندسی دادم مربوط به سابقه حداقل ۲-۳ ساله، پست مدیریت پروژه و حق ماموریت خارج از مرکز و البته ساعت کار خیلی بالاتر از معموله (فرض کنید حدود ۴۸ ساعت در هفته بدون احتساب زمانی که در قطار و هواپیما صرف می کنید)
    البته اینهایی که گفتم حدود معموله، بدون امتیازات و کمکها که کیس به کیس فرق می کنند. دیده شده که دانشجوی دکترا حقوق بالای ۲۳۰۰ یورو هم بگیره ولی شمار این پوزیشن ها بسیار اندک اند
    بنظرتون این حقوق 1800 یورو برای زندگی کافیه ؟با توجه به اجاره بالای منزل در فرانسه و بقیه مخارج
    این دانشجوی دکترای بالی 2300 یورو چه رشته هایی بودن ؟

Moderator

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyant نمایش پست ها
    بنظرتون این حقوق 1800 یورو برای زندگی کافیه ؟با توجه به اجاره بالای منزل در فرانسه و بقیه مخارج
    این دانشجوی دکترای بالی 2300 یورو چه رشته هایی بودن ؟
    بله... با 1500 یورو میشه یک زندگی دو نفره رو چرخوند... البته خب به سیستم خرج کردنتون هم بستگی داره... به هر حال در نظر داشته باشید که قرار نیست با پول حقوق بگیری و قبل از 20 سال خوب کار کردن آپارتمان 150 متری بخرید و ماشین خفن سوار شید... و حتی بعد از 20 سال کار هم همه (حتی با داشتن تحصیلات عالیه) به این چیزها نمی رسند. به طور کلی زندگی در اروپا خیلی جمع و جور تر از ایرانه... جز در شهرهای کوچک، خونه و آپارتمان بزرگ و زمین 500 متری و اینا مال کارمند جماعت نیست... پول هم از سفته بازی و ایرونی بازی در نمیاد. باید به شیوه قدیم یا نوآوری کرد و موفق شد و یا قرون قرون پس انداز کرد که آخر عمری یه چیزی بشه... کاری که نسل جدید ایران به لطف تورم بالا ظرف 30 سال گذشته اون رو یاد نگرفته اند.

قراردادهای چرب و نرم هم بستگی به شرکت مربوطه داره... هر چی شرگت بزرگتر و پولدارتر باشه قراردادهای چرب و نرم تر پیشنهاد می کنه (حالا چه دکترا و چه استخدام)
    ویرایش توسط Kavehmb2000 : March 11th, 2018 در ساعت 11:46 PM دلیل: اضافه کردن بخشی از پاسخ

بله... با 1500 یورو میشه یک زندگی دو نفره رو چرخوند... البته خب به سیستم خرج کردنتون هم بستگی داره... به هر حال در نظر داشته باشید که قرار نیست با پول حقوق بگیری و قبل از 20 سال خوب کار کردن آپارتمان 150 متری بخرید و ماشین خفن سوار شید... و حتی بعد از 20 سال کار هم همه (حتی با داشتن تحصیلات عالیه) به این چیزها نمی رسند. به طور کلی زندگی در اروپا خیلی جمع و جور تر از ایرانه... جز در شهرهای کوچک، خونه و آپارتمان بزرگ و زمین 500 متری و اینا مال کارمند جماعت نیست... پول هم از سفته بازی و ایرونی بازی در نمیاد. باید به شیوه قدیم یا نوآوری کرد و موفق شد و یا قرون قرون پس انداز کرد که آخر عمری یه چیزی بشه... کاری که نسل جدید ایران به لطف تورم بالا ظرف 30 سال گذشته اون رو یاد نگرفته اند.

قراردادهای چرب و نرم هم بستگی به شرکت مربوطه داره... هر چی شرگت بزرگتر و پولدارتر باشه قراردادهای چرب و نرم تر پیشنهاد می کنه (حالا چه دکترا و چه استخدام)
    جناب کاوه در مورد پاراگراف اخر صحبتتون من یه مورد دیدم که دکترا رو در لابراتورار g2elabکه بزرگترین شرکتای برق اروپا ساپورتش میکنن پزیرش گرفته با ماهی ۱۴۰۰ تا که عدد قابلی نیست.فرمودید هر چی شرکت بزرگتر قرارداد چرب و نرم تر .بنزرتون این مورد چرا رقم کمیه

Moderator

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyant نمایش پست ها
    جناب کاوه در مورد پاراگراف اخر صحبتتون من یه مورد دیدم که دکترا رو در لابراتورار g2elabکه بزرگترین شرکتای برق اروپا ساپورتش میکنن پزیرش گرفته با ماهی ۱۴۰۰ تا که عدد قابلی نیست.فرمودید هر چی شرکت بزرگتر قرارداد چرب و نرم تر .بنزرتون این مورد چرا رقم کمیه
    سلام
    برای دکترا عدد بدی هم نیست. برای زندگی یک نفر کاملاً کافیه. مساله بر می گرده به این که پروژه تا چه حد به مارکت نزدیک باشه. پروژه های Proof of concept و مطالعاتی مشخصاً سود کوتاه مدت خیلی کمی برای شرکتها دارند. قبلاً هم عرض کردم. برای خوندن دکترا دندون طمع رو بکنید.

این درامدهایی که برای مستر ودکترو دیپلم مهندسی در جایی نوشته بودید بعد از پرداخت مالیاته یا قبل از اون ؟مستر اینقدر یا دکترا از 3000 یورو
    البته دولت فرانسه گفته مالیات ها رو کاهش میده .در عمل باید دید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)