سلام
لطفا یک نفر توضیح بدهد که چگونه افرادی که دارای گرایش مشابه اند با هم کار می کنند
با تشکر
سلام
لطفا یک نفر توضیح بدهد که چگونه افرادی که دارای گرایش مشابه اند با هم کار می کنند
با تشکر
کاربر با نام AS_ra من samsoltani گرایش جبر هستم و اگر شما مایل باشید و موضوع مناسبی برای تحقیق داشته باشید، تمایل به همکاری دارم.
سلام دوستان . من رشتم ریاضی محضه گرایش گراف و ترکیبیات جبری -دانشگاه فردوسی - از خانمها کسی هست بخواد با هم مقاله بنویسیم ؟ مقاله ی جبری یا گرافی فرقی نمیکنه ...در ضمن من خودم خانم هستم
دوستان عزیز اگر کسی مایل به تحقیق برای نوشتن مقاله ای در رابطه با کنترل سیستم های تولید انرژی هست، اعلام آمادگی کنه لطفا
با سلام دوستان کسی بهینه ی سازی غیر خطی کار کرده،،، پیام خصوصی بده.........
یک مقاله ی مشترک بین رشته خودم و رشته ی ریاضی موجود است که نیازمند استفاده ی از یک الگوریتم بهینه سازی غیرخطی داره.....منتظر پیام خصوصی برای ارتباط بیشتر هستم....
ترجیحاً از دوستان تحصیلات تکمیلی دعوت میکنم
سلام دوستان تو رشته آموزش ریاضی در زمینه حل مسئله و فراشناخت اگر کسی مایل به همکاری هست اعلام آمادگی کنه
بنده کارشناسی ارشد جبر و دانشجوی دکتری انالیز. آیا موضوعی میان رشته ای سراغ دارید که بتونم بدون اطلاعات وسیع آنالیزی انجام بدم که بی ارتباط به آنالیز هم نباشه
سلام دوستان درزمینه گراف و گراف جبری مایل به همکاری هستم.
نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد...
بختم ار یار شود رختم از اینجا ببرد...
به امید موفقیت همه...
یه مقاله درباره دلیل انتخاب رشته ریاضیات برای دوره کارشناسی لازم دارم برای یکی از دانشگاههای اتریش مقاله یک صفحه ای منتظر کمکتون هستم
علاقه مندی ها (Bookmarks)