سلام. من کارشناسی ریاضی دارم. خیلی خوشحال میشم که درگیر یک کار پژوهشی بشم.
خصوصا توو حوزه ی ریاضیات علوم اعصاب یا علوم شناختی.
سلام
مقاله ای تقریبا اماده دارم میان رشته ای. نیاز به فردی متخصص در زمینه الگوریتم های فراابتکاری مخصوصا ژنتیک برای همکار تحقیقاتی. فقط پیام خصوصی بدهید.خیلی سریع باید سابمیت کنم
سلام وقت بخیر . من دکتری ریاضی کاربردی گرایش آنالیز عددی دارم و در حال حاضر مقالات ISI زیادی را در ضمینه های مختلف چاپ کردم. در صورتی که تمایل دارید که در ضمینه مقاله با هم همکاری داشته باشیم خوشحال خواهم شد.
باسلام
من فارغ التحصیل ارشد ریاضی کاربردی هستم
میخام مقاله در خصوص معادلات انتگرال یا معادلات دیفرانسیل بنویسم
سلام به دوستان
من میخواهم یک مقاله ISI بنویسم در حد Q1
که میان رشته ای هست و موضوع ان مدل سازی بهینه شده است چون برای مدل سازی من نتوانستم راه حلی پیدا کنم اگر دوستان در حد و توان خودشان برای رفع این مشکل میبیند میتوانیم با کمک هم مقاله را بنویسم نوشتن به زبان انگلیسی ان با خود من اما شما باید روش دقیق را ارایه بدهید نکته مهم این است که مقاله ما باید دارای نو اوری و خلاقیت باشد من دو سه مقاله ضمیمه کردم که دوستان از چه روشهایی استفاده کرده اند که مقاله شماره 1 کاملترین ان ها است اما مقاله ما نباید مشابه باشد بلکه دارای نو اوری و خلاقیت و روش مدل سازی جدید حالا چه با هرروشی مثلا روش معادلات مشتق انتگرالگیری و.... یا با تلفیق انها با شبکه عصبی و فازی و ژنتیک و روشهای فراابتکاری
در واقع مسئله مدل سازی باید با مثلا روش سری زمانی با کمترین واریانس تا حدودی حل شود
در فایل ضمیمه توضیحات مشکل مدل سازی در فایل ورد و داده ها در فایل اکسل و مقاله کامل شماره 1 و چند مقاله مشابه قرار دارد
رمز فایل 20182018
لطفا از دوستان هر کسی که مشتاق هست در این زمینه مقاله ای با همکاری من ارائه بدهد پیام ارسال کند
با تشکر
http://s9.picofile.com/file/83355887...h2018.rar.html
سلام
من فارغ التحصیل رشته گراف و ترکیبیات هستم. اگر موضوع مناسبی برای کار تحقیقاتی دارید خوشحال می شوم با شما همکاری کنم.
شرایط همکاری:
1. اسم من به عنوان نویسنده آخر بیاید.
2. من corresponding author نباشم.
در حقیقت من فقط روی سوال فکر می کنم و سعی می کنم قضیه ای را ثابت کنم. مسلما اگر هم نتوانستم هیچ قضیه ای را ثابت کنم آنگاه نام من از کار حذف می شود.
3. اینجانب در پایان کار مقاله، و در صورت موافق بودن با مطالب نوشته شده در مقاله، affiliation خود را اعلام می کنم و اجازه نوشتن نام خود را در مقاله می دهم. در صورت موافق نبودن با محتوای مقاله، شما مختارید تا کار را بدون نوشتن نام من، به هر کجا که مایلید بفرستید.
4. در صورتی که قضایایی که من اثبات کردم، مورد پسند شما نباشد، در این صورت بازهم می توانید نام من را در مقاله نیاورید و آن را در هر کجا که مایلید به چاپ برسانید.
موفق باشید
سلام، بنده در زمینه شبکه های کامپیوتری کار می کنم. کسی در اثبات توابع (خطی بودن، nonlinear , nonconvex) و تبدیل توابع به convex و خطی می تونه کمکم کنه؟
با تشکر
The greater the challenge, The greater the gain
علاقه مندی ها (Bookmarks)