سلام منم رشتم جبر جابجایی هست گرایش ترکیبیات کار میکنم پایان نامه م مربوط به گراف و ترکیبیاته
سلام منم رشتم جبر جابجایی هست گرایش ترکیبیات کار میکنم پایان نامه م مربوط به گراف و ترکیبیاته
سلام دوستان من دانشجوی ارشد کنترل امیرکبیر هستم. کسی برای مقاله کمک احتیاج داره؟ در خدمتم
سلام دوستان
برای کار بر روی مقاله مخابراتی به فردی نیاز داریم که ریاضی کابردی (منظور روشهای بهینه سازی خطی و غیر خطی) را مسلط باشه و همچنین رایتینگ اش خوب باشه. ترجیحا اگر مخابراتی باشه و به مخابرات بیسیم و مخابرات دیجیتال هم مسلط باشه خیلی بهتره که بتونه ایده را پرورش دهد و یا بهبود دهد.
دوستانی که پتانسیل و پشتکار دارند و همچنین درگیر کار بر روی مقاله دیگری نیستند، لطف بفرمایند پیام خصوصی بدهند.
با تشکر
آنجا و آنچه را که هستی، افکار و باورهایت رقم زده اند.
افکار و باورهایت را تغییر بده، تا آنجا و آنچه را که هستی تغییر دهی.
سلام
من گرایشم سیستم دینامیکی هست و حاضر به مقاله دادن
سلام من دانشجوی ارشد ترم 3 هستم و در زمینه گراف و ترکیبیات کار می کنم و آماده همکاری برای نوشتن مقاله هستم
کاربر manidf سلام - من فقط محدودیت از نظر جنسیت شما دارم - متاهل هستم - اگر خانم هستین خوشحال میشم همکاری کنیم
سلام
کاربر با نام manidf، لطفا صندوق پیامتان را خالی کنید تا بتوانیم پیام خصوصی دهیم.
درباره همکاری برای نوشتن مقاله، اگر موضوع مناسبی برای تحقیق دارید و نیاز به همکار دارید، خوشحال میشم با هم همکاری کنیم.
با تشکر
سلام،،، من کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی گرایش آنالیز عددی هستم که بروی موضوع حل معادلات انتگرال با موجک ها کار کرده ام اگه موضوعی برا مقاله دارید رو همکاری من حساب کنید
سلام,
1. دوستان محترمی که در زمینه بهینه سازی مسلط هستند و مایل به همکاری هستند و می توانند کامل وقت بگذارند, لطفا پیام بگذارند. (کار شما: مدلسازی یک مساله مهندسی که من به برای شما توضیح میدهم و سپس حل آن با توجه به مدل).
2. دوستانی که بر روی تصمیم گیری چند معیاره با روشهای GA و Fuzzy کار کرده اند نیز لطفا پیام بدهند.
با تشکر
آنجا و آنچه را که هستی، افکار و باورهایت رقم زده اند.
افکار و باورهایت را تغییر بده، تا آنجا و آنچه را که هستی تغییر دهی.
سلام من دانشجوی کارشناسی سال اخر امار هستم یه موضوع خوب واسه مقاله ISI میخوام ولی سردرگم شدم خودم رو مونت کارلو و زنجیرهای مارکوف کار کردم ولی نمیدونم از کجا باید واسه مقاله شروع کنم لطفا راهنمییم کنید ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)