صفحه 4 از 74 نخستنخست 123456789101112131454 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 798

موضوع: تجربیات اپلای مهندسی عمران و محیط زیست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در انتخاب دانشگاه - مهندسی عمران - ارشد

راستي ممكن است دوستان فكر كنند كه بنده شاگرد تنبلي در دانشگاه بودم و به خاطر ياس فلسفي كه برايم به وجود اومده اين حرف ها رو ميزنم مثل BZN، من 2 تا ISI دادم، 4 تا كنفرانس خارجي، 3 تا كنفرانس داخلي و معدلم هم 16.8 بوده راستي تافل هم 590. بد نيست نه غلام .....

خوش باشيد.
    Best Wishes

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط montazar
    راستي ممكن است دوستان فكر كنند كه بنده شاگرد تنبلي در دانشگاه بودم و به خاطر ياس فلسفي كه برايم به وجود اومده اين حرف ها رو ميزنم مثل BZN، من 2 تا ISI دادم، 4 تا كنفرانس خارجي، 3 تا كنفرانس داخلي و معدلم هم 16.8 بوده راستي تافل هم 590. بد نيست نه غلام .....

خوش باشيد.

من بابت مشکلی که در نمره ی شما پیش اومد متاسفم. اما همین مقالات و سابقه ی تحصیلی شما نشون دهنده ی قوی بودن برنامه ی آموزش هست.

بسیار بی انصافی است بگوییم درس خواندن در ایران اتلاف وقت است.

نقل قول نوشته اصلی توسط bzn

من بابت مشکلی که در نمره ی شما پیش اومد متاسفم. اما همین مقالات و سابقه ی تحصیلی شما نشون دهنده ی قوی بودن برنامه ی آموزش هست.

بسیار بی انصافی است بگوییم درس خواندن در ایران اتلاف وقت است.
    نه اصلا اینگونه نیست.
    من با شما مخالف هستم. بخش اعظمی از نتیجه گیری خوب بچه ها ناشی از پشت کار شخصی و توانایی های فردی است و ارتباطی به سیستم آموزشی کارآمد و بهینه ندارد. جالب این است که بدانید مشارکت استاد بنده در تدوین این مقالات کمتر از 5 درصد بوده یعنی می توان گفت که اصلا اطلاع دقیقی از محتوای مقاله ها نداشته و ندارد و فقط درباره یک سری کلیات اطلاع دارد.
    به طور نمونه ترم اول ورود من به دانشگاه امیرکبیر، درس دینامیک سازه ارائه گردید و طبق برنامه ریزی صورت گرفته توسط دانشکده، دو جلسه 5/1 ساعته در هفته به آن اختصاص داده شده بود. همه دانشجوهای ارشد می دانند که این درس یکی از مهمترین و اساسی ترین دروس در مقطع فوق لیسانس است. در آن زمان استاد آن درس به صورت کاملا شخصی تصمیم گرفتند به جای دو جلسه در هفته تنها یک جلسه بیایند و جلسه دیگر را به دانشجوی دکتری خود،که هیچگونه تسلطی روی درس نداشت، محول کند. و این سلیقه شخصی استاد محترم به بهای محروم ماندن دانشجویان از بخش مهمی از درس دینامیک سازه تمام شد.
    نمونه دیگر درس ریاضیات مهندسی بود که در همان ترم ارائه گردید. همگی مطلع هستند که اصولا این گونه دروس را صبح ها یا حداکثر ساعت 1 تا 3 می گذارند. به دلیل پر بودن وقت استاد دعوت شده از دانشکده ریاضی این درس در یک روز از هفته و از ساعت 5/4 تا 5/7 بعدازظهر ارائه گردید و تمامی دانشجویان از گرایشهای مختلف سازه، زلزله، سازه های هیدرولیکی و ... ،جمعیتی بین 50 تا 60 نفر، داخل آن کلاس نشسته بودند و علاوه بر آن زمان ارائه این درس در ماه رمضان بود. عملا همه فقط برای حضور و غیاب به کلاس می آمدند. و تمامی دانشجویان، از جمله خودم، هیچ یادگیری از کلاس نداشتیم و در روز امتحان خودمان کل کتاب را از ابتدا خواندیم. این وضعیت تحصیلات تکمیلی ما می باشد.
    بنابراین معلوم است که اگر این سیستم آموزشی خروجی ای هم داشته باشد مرهون دانشجویان توانای آن است. چون بهترین دانشجویان ایران در دانشگاههای تهران تحصیل می کنند و این نتایج به صورت مستقیم در ارتباط با دانشجویان است نه با اساتید و سیستم آموزشی.
    موفق باشید.
    Best Wishes

askariar
    Guest

نقل قول نوشته اصلی توسط montazar نمایش پست ها
    نه اصلا اینگونه نیست.
    من با شما مخالف هستم. بخش اعظمی از نتیجه گیری خوب بچه ها ناشی از پشت کار شخصی و توانایی های فردی است و ارتباطی به سیستم آموزشی کارآمد و بهینه ندارد. جالب این است که بدانید مشارکت استاد بنده در تدوین این مقالات کمتر از 5 درصد بوده یعنی می توان گفت که اصلا اطلاع دقیقی از محتوای مقاله ها نداشته و ندارد و فقط درباره یک سری کلیات اطلاع دارد.
    به طور نمونه ترم اول ورود من به دانشگاه امیرکبیر، درس دینامیک سازه ارائه گردید و طبق برنامه ریزی صورت گرفته توسط دانشکده، دو جلسه 5/1 ساعته در هفته به آن اختصاص داده شده بود. همه دانشجوهای ارشد می دانند که این درس یکی از مهمترین و اساسی ترین دروس در مقطع فوق لیسانس است. در آن زمان استاد آن درس به صورت کاملا شخصی تصمیم گرفتند به جای دو جلسه در هفته تنها یک جلسه بیایند و جلسه دیگر را به دانشجوی دکتری خود،که هیچگونه تسلطی روی درس نداشت، محول کند. و این سلیقه شخصی استاد محترم به بهای محروم ماندن دانشجویان از بخش مهمی از درس دینامیک سازه تمام شد.
    نمونه دیگر درس ریاضیات مهندسی بود که در همان ترم ارائه گردید. همگی مطلع هستند که اصولا این گونه دروس را صبح ها یا حداکثر ساعت 1 تا 3 می گذارند. به دلیل پر بودن وقت استاد دعوت شده از دانشکده ریاضی این درس در یک روز از هفته و از ساعت 5/4 تا 5/7 بعدازظهر ارائه گردید و تمامی دانشجویان از گرایشهای مختلف سازه، زلزله، سازه های هیدرولیکی و ... ،جمعیتی بین 50 تا 60 نفر، داخل آن کلاس نشسته بودند و علاوه بر آن زمان ارائه این درس در ماه رمضان بود. عملا همه فقط برای حضور و غیاب به کلاس می آمدند. و تمامی دانشجویان، از جمله خودم، هیچ یادگیری از کلاس نداشتیم و در روز امتحان خودمان کل کتاب را از ابتدا خواندیم. این وضعیت تحصیلات تکمیلی ما می باشد.
    بنابراین معلوم است که اگر این سیستم آموزشی خروجی ای هم داشته باشد مرهون دانشجویان توانای آن است. چون بهترین دانشجویان ایران در دانشگاههای تهران تحصیل می کنند و این نتایج به صورت مستقیم در ارتباط با دانشجویان است نه با اساتید و سیستم آموزشی.
    موفق باشید.
    با سلام
    من دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه امیرکبیر هستم و تونستم سهمیه بدون کنکور سازه این دانشگاه رو هم بگیرم . الان ترم 7 هستم . با توجه به این مسایلی که شما میگین آیا اصلا استادی تو این دانشکده هست که بتونم واسه ارشدم روش حساب کنم ؟؟؟
    در ضمن گرچه فکر می کنم الان واسه تهیه application برا MS دیر شده ، ولی به نظرتون می تونم با معدل 16.8 (0.6 کم تر از نفر اول - نفر چهارم هستم) یه فول فاند از یکی از دانشگاه های تاپ کانادا بگیرم ؟؟؟

Senior Member zahraaa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط askariar نمایش پست ها
    با سلام
    من دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه امیرکبیر هستم و تونستم سهمیه بدون کنکور سازه این دانشگاه رو هم بگیرم . الان ترم 7 هستم . با توجه به این مسایلی که شما میگین آیا اصلا استادی تو این دانشکده هست که بتونم واسه ارشدم روش حساب کنم ؟؟؟
    در ضمن گرچه فکر می کنم الان واسه تهیه application برا MS دیر شده ، ولی به نظرتون می تونم با معدل 16.8 (0.6 کم تر از نفر اول - نفر چهارم هستم) یه فول فاند از یکی از دانشگاه های تاپ کانادا بگیرم ؟؟؟

البته که هست دکتر لطفی برای سازه عالیه هم اخلاق و هم سوادش بعدش مهندس طاحونی اگر بتونی اخلاق کبیر رو تحمل کنی سوادش بد نیست خصوصا تو کامپوزیت

Junior Member honestbud آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Bachelor: azad un, civil. ms:hydraulic

سلام به همه.
    من دانشجوی سال آخر مهندسی عمران دانشگاه آزاد هستم.قصد دارم برای سازع نستر سوئد یا هر جایه دیگه ای که بشه اقدام کنم.آذر ماه آیلتس امتحان دارم.معدلم هم حدود 15 است.
    میخواستم ببینم میشه با این وضعیت دانشگاه های آمریکا یا کانادا پذیرش بگیرم؟فاند به چه کسانی تعلق میگیره؟از کجا باید راجع بهش اطلاعات پیدا کنم؟
    Every success has been a dream at the beginning

Dark Knight
    Behrang آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNR, Mining Engineering & MBA

سلام

لطفا بحث منحرف نکنید و مقررات فروم را رعایت کنید.

ارسال‌های نامربوط به تاپیک حذف شد.
    What Goes Around...Comes Around

Member gambooli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    سازه

در ادامه بحث دوستان...
    متاسفانه تو دانشگاه های به اصطلاح برتر کشور یه سری آدم اسم استاد دارن که آدم وقتی باهاشون برخورد میکنه، طوری از بالا به آدم نگاه میکنن که آدم از برخورد باهاشون پشیمون میشه. همین آقای علی نیا که اینجا اسم برده شد یکی از بی اخلاق ترین آدمایی هست که تا حالا دیدم. از وقتی هم استاد شده حتی به کسی حاضر نیست نگاه کنه چه برسه به جواب سلام. بقیه اساتید هم دارای القاب دکتر،پروفسور، استاد تمام و... به نظر من که حسن آقای دانشکده عمران از همه اساتید بار علمی بیشتری داره!!!
    بقیه اساتید هم دست کمی از ایشون ندارن. به غیر از تعداد کمی، بقیه نه از اخلاق بویی بردن و نه از علم. من هیچ موقع دانشجوی تاپی نبودم. اما الان تنها چیزی که توی جو هیات عمی دانشگاه میبینم مسابقه برای مقاله دادنه و نه مسابقه برای بالا بردن اطلاعات. هیچ کدوم حاضر نیستن با تغییر روش تدریس یه کم متفاوت باشن.
    توی پایان نامه خودم استاد بنده به مسایلی گیر میداد که خدا رو شکر کردم که بیش از یه پایان نامه باهاش کار نمیکنم و دلم به حال دانشجوهای دکتراش میسوزه که باید 4 سال با همچین کسی بسازه. اساتید بافرهنگی که ما دیدیم دو به دو با هم مشکل دارن. علی نیا و کبیر با هم و...
    خیلی از این اساتید حتی عارشون میاد یه ریکامندیشن بنویسن و اونقدر بچه ها رو اذیت میکنن که بنده خداها پشیمون میشن. این حرف من شاید به خیلیا بر بخوره اما بعضی از دانشجوهای این دانشگاه ها هم خودشون و برتر میدونن و... پا جای پای پیشکسوتاشون گذاشتن.
    بعد از دو سال درس تو این دانشگاه اگه به من بگن بیا اینجا دکتری بخون نگاهشون هم نمیکنم(شاید بعضیا بگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده) .به نظر بنده درس خوندن تو این دانشگاهها چیزی به آدم اضافه نمیکنه بلکه کم کم آدم تبدیل به جزئی از سیستم غلط خودشون میشه.
    دوست عزیزم bzn من فقط موندم اگه درس خوندن تو ایران اتلاف وقت نیست چرا آمار اعضای این سایت روز به روز بیشتر میشه؟ چرا شاگرد اول شریف و ... حاضر نیستن ایران بمونن؟
    نشوندهنده قوی بودن برنامه آمزش ملزم کردن دانشجو به ارائه مقاله نیست. اگر دانشجو اتوماتیک وار دنبال این چیزا باشه مهمه...

Junior Member

To bzn:

I am sure you had a good advisor such as Prof. Lotfi in Amirkabir ... My advisor was Kabir and I strongly agree with Montazer. I know his advisor, so he has been very good student to publish such papers with his advisor, when I was in Amirkabir (2001-2004), his advisor found that "Overturning is useful to buildings!" or in one MS defence, they said "not merging the nodes (in Ansys), will cause some freedom which is realistic!".Terrible conclusions

Currently, I am PhD student in USA and when I compare USA professors with my MS advisor, I wish I was here for MS as well. They are very updated,polite and friendly to their students

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)