صفحه 9 از 74 نخستنخست 1234567891011121314151617181959 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 798

موضوع: تجربیات اپلای مهندسی عمران و محیط زیست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Member
    رشته و دانشگاه
    Usa

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در انتخاب دانشگاه - مهندسی عمران - ارشد

نقل قول نوشته اصلی توسط i_karimi نمایش پست ها
    برای گرفتن پذیرش اگه شما بتونید یه توصیه نامه خوب از مدیر شرکتی که توش کار میکنید بگیرید کفایت میکنه و من به شخصه کسی رو ندیدم که در پروسه گرفتن پذیرش نیاز به بیمه داشته باشه.
    بيشتر واسه اين پرسيدم كه يكي از بچه ها واسه اروپا چنين مشكلي نداشت و با يه توصيه نامه مشكلش حل شد ولي براي كانادا ازش يه مدرك رسمي تر خواستن ...
    ممنون از جواب

Senior Member i_karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management and Engineering

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در انتخاب دانشگاه - مهندسی عمران - ارشد

نقل قول نوشته اصلی توسط arshia.mio نمایش پست ها
    بيشتر واسه اين پرسيدم كه يكي از بچه ها واسه اروپا چنين مشكلي نداشت و با يه توصيه نامه مشكلش حل شد ولي براي كانادا ازش يه مدرك رسمي تر خواستن ...
    ممنون از جواب
    مطمئنید که حین گرفتن پذیرش ازش مدرک رسمی خواستن؟
    Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n

ApplyAbroad Veteran
    hamman آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering AmirKabir

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در انتخاب دانشگاه و نکات مهم در گرفتن پذیرش - مهندسی عمران - ارشد

بیشتر جا ها معدل 2 سال اخر براشون مهمتره چون که تو این 2 سال 90 درصد درسا اختصاصیه....

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil- IUST

پیش فرض مسائل مربوط به پذیرش مهندسی عمران

سلام دوستان.
    ميخاستم بپرسم آيا گرايش آب در ارشد براي پذيرش گرفتن مساعده؟(دانشگاه علم وصنعت)و اينكه چه معدلي نياز هست برا كانادا؟
    آخه من شنيدم خارج از ايران عمران گرايش بندي نميشه و فقط به اسم CIVILميشناسن.اين حرف درسته؟و اينكه آيا كسي رو ميشناسيد كه تونستهاز كانادا fundبگيره؟
    ببخشيد سوالا زياد شدن

Junior Member EMAD RSH آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    civil engineering

Smile بهترین گرایش رشته ی عمران ؟

با سلام .
    میخواستم ببینم بهترین گرایش رشته ی عمران چیه ؟ و دیگر اینکه در کدام کشور رشته ی عمران بیشتر در بورسه ؟ از راهنمایی خوبتون پیشاپیش ممنونم .

رشته و دانشگاه

پیش فرض پاسخ : بهترین گرایش رشته ی عمران ؟

دوستان عزیر من چند تا سوال راجع به گرایشهای عمران در مقطع فوق داشتم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
    1- رشته construction management فقط شامل ساختمانها می شه و یا سایر سازه ها مثل پل یا سازه های دریایی رو هم شامل می شه؟
    2- برای ادامه دادن در مقطع phd از بین construction management, transportation management or water management کدوم گرایش بهتره؟
    3- برای کار چطور؟
    ممنون از لطفتون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil- IUST

با سلام دوست عزيز.
    رشته construction management مربوط به سازه هاي دريايي و پل نميشه.اينا در حيطه كار گرايش سازه هاي دريايي و سازه هاي هيدروليكي هستند.البته بچه هاي سازه توانايي انجام كارهاي پل رو دارند.
    براي ادامه تحصيل در خارج از كشور گرايش هاي water resources managment و Environment از بخت بالايي برخوردارند.
    من خودم گرايش water resources managment ميخونم.خوشحال ميشم كمكي بكنم.
    ---------------------------------------

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط meisam54 نمایش پست ها
    با سلام دوست عزيز.
    رشته construction management مربوط به سازه هاي دريايي و پل نميشه.اينا در حيطه كار گرايش سازه هاي دريايي و سازه هاي هيدروليكي هستند.البته بچه هاي سازه توانايي انجام كارهاي پل رو دارند.
    براي ادامه تحصيل در خارج از كشور گرايش هاي water resources managment و Environment از بخت بالايي برخوردارند.
    من خودم گرايش water resources managment ميخونم.خوشحال ميشم كمكي بكنم.
    ---------------------------------------
    مرسی از راهنماییت. می دونم که رشته های سازه دریای و پل جداست. منظورم از نظر بحث management توی کلیه سازه های عمرانی بود و نه طراحی. من خوذدم الان فوق سازه های هیدرولیکی دارم ولی به خاطر سنگین بودن مباحث تصمیم دارم یه فوق دیگه توی راه یا مدیریت پروژه بگیرم و بعد برم دکترا. الانم این سوالو برای این کردم که من از دانشگاه توئنته پذیرش civil engineering and management و همینطور construction management گرفتم و باید یکیشو انتخاب کنم. حالا توی رشته اول سه تا track داره که شامل construction management or water management or transportation managementمیشه. حالا موندم کدومو انتخاب کنم که هم برا دکتری و یا برای کار بهتر باشه. ممنون می شم که نظر خودتونو بگید

Junior Member

سلام وقتتون خوش من ترم ۳ ارشد عمران سازه های هیدرولیکی هستم واسه پایان نامه میخوام موضوعی رو انتخاب کنم که باهاش بشه پذیرش بگیرم توی کانادا یا آمریکا میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

Junior Member

سلام به همگی
    محمدرضا هستم از ملبورن
    چرا هیچکس از ژئوتکنیک نمیگه ؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)