بیشتر جا ها معدل 2 سال اخر براشون مهمتره چون که تو این 2 سال 90 درصد درسا اختصاصیه....
سلام دوستان.
ميخاستم بپرسم آيا گرايش آب در ارشد براي پذيرش گرفتن مساعده؟(دانشگاه علم وصنعت)و اينكه چه معدلي نياز هست برا كانادا؟
آخه من شنيدم خارج از ايران عمران گرايش بندي نميشه و فقط به اسم CIVILميشناسن.اين حرف درسته؟و اينكه آيا كسي رو ميشناسيد كه تونستهاز كانادا fundبگيره؟
ببخشيد سوالا زياد شدن![]()
با سلام .
میخواستم ببینم بهترین گرایش رشته ی عمران چیه ؟ و دیگر اینکه در کدام کشور رشته ی عمران بیشتر در بورسه ؟ از راهنمایی خوبتون پیشاپیش ممنونم .
دوستان عزیر من چند تا سوال راجع به گرایشهای عمران در مقطع فوق داشتم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
1- رشته construction management فقط شامل ساختمانها می شه و یا سایر سازه ها مثل پل یا سازه های دریایی رو هم شامل می شه؟
2- برای ادامه دادن در مقطع phd از بین construction management, transportation management or water management کدوم گرایش بهتره؟
3- برای کار چطور؟
ممنون از لطفتون
با سلام دوست عزيز.
رشته construction management مربوط به سازه هاي دريايي و پل نميشه.اينا در حيطه كار گرايش سازه هاي دريايي و سازه هاي هيدروليكي هستند.البته بچه هاي سازه توانايي انجام كارهاي پل رو دارند.
براي ادامه تحصيل در خارج از كشور گرايش هاي water resources managment و Environment از بخت بالايي برخوردارند.
من خودم گرايش water resources managment ميخونم.خوشحال ميشم كمكي بكنم.
---------------------------------------
مرسی از راهنماییت. می دونم که رشته های سازه دریای و پل جداست. منظورم از نظر بحث management توی کلیه سازه های عمرانی بود و نه طراحی. من خوذدم الان فوق سازه های هیدرولیکی دارم ولی به خاطر سنگین بودن مباحث تصمیم دارم یه فوق دیگه توی راه یا مدیریت پروژه بگیرم و بعد برم دکترا. الانم این سوالو برای این کردم که من از دانشگاه توئنته پذیرش civil engineering and management و همینطور construction management گرفتم و باید یکیشو انتخاب کنم. حالا توی رشته اول سه تا track داره که شامل construction management or water management or transportation managementمیشه. حالا موندم کدومو انتخاب کنم که هم برا دکتری و یا برای کار بهتر باشه. ممنون می شم که نظر خودتونو بگید
سلام وقتتون خوش من ترم ۳ ارشد عمران سازه های هیدرولیکی هستم واسه پایان نامه میخوام موضوعی رو انتخاب کنم که باهاش بشه پذیرش بگیرم توی کانادا یا آمریکا میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام به همگی
محمدرضا هستم از ملبورن
چرا هیچکس از ژئوتکنیک نمیگه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)