صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 49 , از مجموع 49

موضوع: University of South Carolina, Columbia

پیش فرض پاسخ : University of South Carolina, Columbia

من از دانشکده مهندسی شیمی پرسیدم و گفتند که ریزنمرات و نمرات تافل و جی آر آی غیررسمی برای بررسی قبوله، ولی نیاز به موافقت از قبل استاد هست برای پذیرش و فاند.
    Students are only admitted after the Department (faculty) officially recommend their specific individual admission to the Graduate School. All students admitted to our PhD program automatically receive the same financial aid package, UNLESS they are supported by other scholarships. I am not quite sure what it is you are asking, but let me repeat that you do indeed need ‘faculty approval’ to be admitted and to receive financial support.
    قبل از ریپورت رسمی نمرات تافل و GRE، با دپارتمان مورد نظر مکاتبه کنید. برخی دانشکده ها ریپورت غیر رسمی تافل و GRE را برای بررسی اولیه قبول می کنند.
    متاسفانه این حساب کاربری فعال نمی باشد.

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran4iut نمایش پست ها
    من از دانشکده مهندسی شیمی پرسیدم و گفتند که ریزنمرات و نمرات تافل و جی آر آی غیررسمی برای بررسی قبوله، ولی نیاز به موافقت از قبل استاد هست برای پذیرش و فاند.
    Students are only admitted after the Department (faculty) officially recommend their specific individual admission to the Graduate School. All students admitted to our PhD program automatically receive the same financial aid package, UNLESS they are supported by other scholarships. I am not quite sure what it is you are asking, but let me repeat that you do indeed need ‘faculty approval’ to be admitted and to receive financial support.
    البته ممکنه دانشکده ها با هم فرق کنه، برای مکانیک که من پرسیدم ریز نمرات را به صورت هارد کپی می خواستند ولی نمرات زبان غیر رسمی و آپلود

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیراز- دانشگاه آزاد

من پذیرش بدون فاند مستر مهندسی شیمی گرفتم و اینو بگم که این دپارتمان در جواب من در مورد ساپورت مالی حتی بعد از یک ترم این طور جواب داده که به هیچ وجه پولی واسه مستر نمی دن - حتی RA

We do not at this time, nor do we anticipate, having any funds or RA/TA openings for Master’s students

Junior Member

از دوستان کسی این دانشگاه برای fall 2016 پذیرش داره ؟ بتونیم هماهنگ کنیم با هم؟
    کسی میتونه یه سری اطلاعات چه کلی چه جزئی در مورد این دانشگاه بده ؟

ممنون

سلام، من برای دکترای مهندسی شیمی Fall 2016 پذیرش دارم

Senior Member

بچه ها من ازین دانشگاه تو PhD برق پذیرش از استاد دارم. حتی نامه ی offer letter هم فرستادن استاد برام که توش حقوق و شرایط کاریم اومده ولی graduate school هنوز admit رسمی نکرده منو که نامه I-20 بفرستند برام.کسی میدونه چیکار باید بکنم؟

Junior Member

من هفته پیش -قبل از قضیه ویزا- برای دانشکده م شیمی اینجا فرستادم و علی رغم اینکه ددلاین خاصی نداره، قبلش ایمیل زده بودم و هماهنگ کردم با مسئولش. امروز ایمیل برام اومد که اپلیکیشن شما دکلاین شده و برای توضیحات بیشتر با دانشکده مربوطه تماس بگیرید که اونام ایمیل جواب نمیدن. مدارک من غیر از یدونه ریکام کامل بود و یه هفته هم نشده بود خیلی برام عجیبه. اگر برای دیگر دوستان هم اتفاق افتاده لطفا اطلاع بدن بفهمم واقعا اپلیکیشن من اشکال داشته یا سر همین قضیه ویزا اینجوری میکنن.

Junior Member

بمن گفتن چون معدل ليسانست زير 3.5 بوده پروندت بررسي نشده! در حاليكه هيچ شرط معدلي نه توي سايتشون هست نه توي مكاتبات ما بود. بدترين تجربه اپلايم بود. براي ترم هاي آينده به دوستان توصيه ميكنم براي اين دانشگاه بخصوص م شيمي خيلي احتياط كنند. اگر معدلشون زير 3.5 هست يا اوكي صد در صد نگرفتن از اساتيد، به هيچ وجه اپلاي نكنند.

سلام دوستان من برای رشته اقتصاد از این دانشگاه پذیرش دارم 15000 تا استایپند و فول توییشن ویو کردن منو ولی من متوجه نشدم که آیا فی هم ویو شده یا نه. تو نامه نوشته که هزینه های دانشگاه رو باید پرداخت کنم. دقیقا این هزینه ها شامل چیه؟
    از یه طرفم 37000 تا از کانزاس گرفتم که شامل 16000 تا طی سال و 2000 تا برای تابستون و توییشن ویو کامل و فی 50% ویو شده. الان بین این دو تا دانشگاه کدوم بهتره؟ اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم. لطفا کمک کنید

نمونه W و S من ؛ تصحیح W و S در1 و 2
    ت.*.پ.*.و تا 49 ؛نحوه استفاده از نرم افزار جدید ت پ و
    آمادگی GRE
    "never give up" همین برای تازه واردین این مسیر توضیح کاملیه...

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345