لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
راهنمای پذیرش Apply A to Z - Undergraduate
و نتایج و تجربیات متقاضیان ویزا در مقطع لیسانس
را مطالعه بفرمایید
سلام
بسیار توپیک جالبی رو واردش شدی. خیلی ممنون.
من الان با ویزای H1b اینجا مشغوله کار هستم. میخواستم برای برادرکوچکترم که ۱۵ سالشه اقدام کنم بیارمش اینجا ۱ دوری کلاس زبان بره. زبانش خوبه کلان، والی بنظرم راه پیشرفت داره. چند سالی هم میشه که ندیدمش...
اینجا دانشگاه پروگرام زبان داره، و ای-۲۰ هم صادر میکنه. بنظره شما شانس ویزا داره؟ همچین موردی دیدن؟
دوست من، فکر نمیکنم کسی بتونه در باره موردی که شما مطرح کرده بودید چیزی بگه چون بسیار بعیده چنین تجربه ای وجود داشته باشه.
اما به نظر من تقریبا غیر ممکنه.کسانی رو که در این فروم میبینید که فعالیت میکن، ۹۵ درصد برای Master's و PhD اقدام کردن و ۵ درصد هم برای Bachelor's. تازه اون ۵ درصد هم کسایی نیستند که تو ایران به هیچ دانشگاهی راشون ندادن بلکه با شرایط چشم گیری پذیرش از جای نسبتا معتبر دارن.
حالا کیس شما تو هیچ کجای این دیتابیس ما جایی نداره! چرا که برادر شما ۱۵ سالشه این یعنی هنوز باید مدرسه بره. آیا شما اگه آفیسر بودید و با توجه به قوانین و شرایط ویزای F1 ( یعنی بازگشت بعد از اتمام تحصیل ) به کسی که مدرسشو در سن ۱۵ سالگی ول کرده که بره یه جای دیگه دنیا که فقط زبان اونا رو یاد بگیره ویزا میدادید؟
به نظر من این احتمال به صدم درصد هم نمیرسه. (البته این فقط نظر شخصیه)
از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم
Dear Roozbeh...
thanks for the response...
I see your point, but i was thinking about a short English class in the local university for the summer only, after which he can go back home, and continue his highschool.
سلام:
اولین کاری که میکنید به نظر من اینه که ببینید کجا میخواین بری و ببینید چه Community College ایی در نظر دارید.بد ببینید یون college TOEFL میخواد یا نه و هر سوال دیگه. عرفش اینه که اگه International هستین،برای پذیرش گرفتن باید TOEFL بدین،اما اگه visa ایه دیگیی درین میتونین بیعین اینجا و امتحان وورودی زبان و ریاضی میدین. معمولاً امتهنشون آسونه.
سلام
من رشتم کامپیوتره فنی حرفه ای هستش که دیپلمم میشه 3 سال دبیرستان و سال چهارمی ندارم در واقع...
می خوام برای رشته ای که تقریبا هیچ کس فکرشو نمی کنه برم آمریکا اوونم خلبانی هستش...
الان درحد مرگ سر درگمم...
این 3 سال یا 4 سال دبیرستان رو نمی دونم در مورد رشته من چه جوری میشه...اگه ممکنه اینو اول راهنمایی کنین من بقیه سوالام رو هم بر اساس این بپرسم...
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)