لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
راهنمای پذیرش Apply A to Z - Undergraduate
و نتایج و تجربیات متقاضیان ویزا در مقطع لیسانس
را مطالعه بفرمایید
سلام من زیاد هنوز وارد نیستم به سایت خوبتون نمیدونم اینجا جاش هست که بپرسم من فوق دیپلم رشته گرافیک از دانشگاه آزاد هستم با معدل 16.60 و porfolio هم دارم آیلتس 6.5 هم دارم دیپلمم کامپیوتر فنی و حرفه ای آیا می تونم با این شرایط برای آمریکا اقدام کنم برای لیسانس ؟ چقدر شانس دارم ؟ و اگر میتونم چه رشته هنری بهتر پذیرش میده؟
سلام .
مرسی ار از راهنمایهای که کردین
من 2 ساله که در هند هستم و تحصیل میکنم . اما نمی خام دیگه اینجا ادامه بدم راستش سیستم هاشون و قانوناشون خستم کرده و یه چیزی بدتر از اران هست . می خواستم بدونم واسه اقدام کردن به امریکا باز من احتیاج به tofel\ielts دارم با اینکه در انجا انگایسی درس خواندم یا نه ?
یکی از هم کلاسی های من [هندی] اقدام کرد واسه امریکا ازش IELTS نخواستن .
در مورد این موضوع من به چندتا university و college ایمیل زدم تمام مدارکم رو هم ایمیل کردم ولی جوابی نگرفتم .
در حقیقت موندم تو اقدام کردنش . نمیدونم ایا واقأ میشه ایمیلی دنبال کرد یا نه . ایمیل نزدن اونا دل سردم کرده واسه اقدام کردن از راه online.
مرسی
سپهر
"You cannot discover new oceans unless you have the courage to lose sight of the shore”
فکر نکنم که بخوان اما اگر هم خواستن شما که دو سال به انگلیسی درس خوندید نباید براتون مشکلی باشه در ضمن خیلی از کالج ها و دانشگاهها برنامه ی ESL هم دارند در مورد جواب ندادنشون هم معمولا دو حالت داره یا سوالی که میشده تو سایت جوابشو پیدا کرد پرسیده اید یا به دفتر نا مربوط میل زده اید
من معدل پیش دانشگاهی 12.2 هست..البته چند تا درس افتادم که با امتحان مجدد پاسشون کردم
معدل دیپلم .معدل کتبی رو میخوان یا معدل کل رو؟؟
کلاس زبان هم هنوز نرفتم میخوام برم..اگر مدرک تافل هم بگیرم شانس قبولی دارم.؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)