برای مقطع لیسانس میخواستم ببینم برای بهار چه دانشگاههایی هستند که پذیرش بدن؟خیلی سریع باید تصمیم بگیرم .ممنون میشم کسی کمک کنه.
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
راهنمای پذیرش Apply A to Z - Undergraduate
و نتایج و تجربیات متقاضیان ویزا در مقطع لیسانس
را مطالعه بفرمایید
برای مقطع لیسانس میخواستم ببینم برای بهار چه دانشگاههایی هستند که پذیرش بدن؟خیلی سریع باید تصمیم بگیرم .ممنون میشم کسی کمک کنه.
منم برای بهار اپلای کردم دانشگاه penn state
iowa state university
mimami
llouisiana state university
اینا رو یادمه! اما باید خودت دقیق بگردی!
دوستم که نه...نمیتونست بره...در ضمن امتحان SAT خیلی گلابیه...خب هر دانشگاهی یه جور SAT میخواد...ولی اکثرا SAT Reasoning Test رو میخوان...البته اطلاع دقیقی ندارم از SAT ولی اینجور که من سوالای ریاضیشو دیدم خیلی خیلی آسونه...اینجور بگم که اگه GRE رو واسه فوق و دکترا باشه این واسه لیسانسه...
سلام
من قصد دارم برای لیسانس علوم کامپیوتر تو آمریکا اقدام کنم و برنامه ام اینه که دوسال اول رو تو کامیونیتی کالج .بعدش رو تو یک دانشگاه عمومی بگیرم میخواستم بدونم شما آیا کالجی که ترانسفر ریتش تو علوم کامپیوتر بالا باشه رو میشناسید؟ راستش من خودم دانشگاه هیوستون رو پیدا کردم که هم کیفیتش خوبه و خم شهریش مناسبه چندتا سوال داشتم
1-هزینه کل تحصیلی که حساب کرده ام معادل 70000 دلار برای چهار سال است که من قصد دارم 50 درصدش رو وام بگیرم آیا شما کسی رو میشناسید که از این وام ها اسفاده کرده باشند؟
2-در کل به نظرتون برای یک ترانسفر موفق چه فاکتورهایی رو باید در نظر بگیرم؟
راهي كه بشهfull fund گرفت؟ دانشگاهي براي كارشناسي هست كه اينكارو بكنه؟
برای دوره کارشناسی چیزی به نام فول فاند نداریم ! اصلا فاند نداریم !
برای این دوره به شما اسکالر شیپ می دند! فاند برای RA ,TA و GA هستش که کار تحقیقاتی کنند تا تدریس ! در دوره لیسانس که کسی به اون شدت تحقیق نمی کنه! حتی تدریس هم وجود نداره.
بله اگر پاسپورت آمریکایی داشته باشید یا گرین کارت یا اینکه یه سورسی داشته باشید توی آمریکا که ساپورت بشید.
سلام.
من اکثر سایت دانشگاه ها را نگاه میکردم در مقطع کارشناسی
بین 25 هزار دلار تا 45 هزار دلار بودند . البته فقط شهریه دانشگاه
علاقه مندی ها (Bookmarks)