سلام دوستان کسی ایمیل خانمم مقامی رو نداره؟ایشون تونستند چند سال پیش ازmitبورس کامل بگیرن
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
راهنمای پذیرش Apply A to Z - Undergraduate
و نتایج و تجربیات متقاضیان ویزا در مقطع لیسانس
را مطالعه بفرمایید
سلام دوستان کسی ایمیل خانمم مقامی رو نداره؟ایشون تونستند چند سال پیش ازmitبورس کامل بگیرن
شما از کجا اسم ایشون رو پیدا کردید؟ اگه اسمشون رو پیدا کردید که بقیش کاری نداره!
البته یه نکته اینجا به نظر میرسه: ایشون شانس زیادی هم آوردن و جزء مباحث minority و اینکه زن و از ایران بودن یه جور قسر در رفتن. میدونین که این دانشگاه ها سرشون درد میکنه برای این کیس های خاص حالا از فردا همه MIT اپلای کنن دیگه اون "خاص" بودن بی معنی میشه.
من این فایل رو که خودشون نوشتن پیدا کردم.
http://ifile.it/bc0nwf6
چیز زیادی توش نیست، اسم سایت مارو هم آورده! فقط اشک مارو درآورد که چرا کسی نبود 5-6 سال پیش اینارو به ما بگهامیدوارم شما راه اشتباه مارو نرین و از همین حالا به فکر آینده تون باشین
اگه کمکی خواستین من در خدمتم.
ولی یه چیز که تو این جزوه خیلی مهمه اینه: PLEASE LEARN ENGLISH
سلام به همه
من باید پیش دانشگاهی رو حتما بگذرونم, بعد برای پذیرش اقدام کنم؟ (چون معمولا مراحل پذیرش 1 سال طول میکشه)
با تشکر
سلام دوستان.بله خانم مقامی تونستن در مقطع کارشناسی بورس بگیرن.فقط دوستان به نظر شما می ارزه من وقت و انرژی بزارم واسه اینکار؟واقعا یه ریسکه ولی من از هرکی می پرسم میگن لیسانس بگیر بعد برو.اصلا گرفتن بورسیه در مقطع لیسانس غیر ممکنه و از این حرفا ولی تا الان دو نفر تونستن در مقطع لیسانس بورس بگیرن یکی سال2002 از هارواد ویکی همین اناهیتا سال86 ازmitجفتشون هم در این باره مقاله دادن.من الان سال دوم هستم اگه بخوام برم از الان باید برنامه ریزی کنم برای زبان و اینها.حالا به نظرتون بشینم برای کنکور بخونم یا وقتم رو روی این مساله بذارم؟اینم pdfمقاله ای که ایشون در این باره نوشتنhttp://s1.picofile.com/file/64922525...rsian.pdf.html
سلام دوستان اینم ایمیل خانم مقامی
azad@MIT.EDU
این یک ریسکه که فقط خوت میتونی دربارش تصمیم بگیری ولی من به عنوان کسی که در این مورد خیلی تحقیق کرده ام نظرم اینه که پروسه ی اپلای برای آمریکا پرهزینه(شرکت در امتحانها پرداخت اپلیکیشن فی و ....) بسیار وقت گیر و پر استرس هست و به نظر من اصلا راحت نیست که بخواهی هم زمان با همه ی این ها برای کنکور هم بخونید (برای من که غیر ممکن بود) در هر صورت وضعیت کاملا متفاوتیه اما اگه هدفتون واقعادرس خوندن تو بهترین دانشگاههای دنیا هست و حاضری همه ی سختیهاش رو بپذیری اپلا ی کن
راستش من خودم ایمیل فارسی زدم ولی هنوز جواب ندادن یکی از بچه های اینجا برای ایشون ایمیل زده بود انگلیسی جواب داده بودن/شما مقاله ای که از ایشون گذاشتم رو خوندین؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)