صفحه 4 از 37 نخستنخست 1234567891011121314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 375

موضوع: در خواست راهنمایی در مورد سوالات متفرقه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : برای Master معماری کدوم بهتره Virginia Thech یا University of Florida ؟

Dear Maryam,
    I have a PhD admission from UF in Architecture and I have also applied to the same degree in Virginia Tech. I believe Virginia T is a more prestigious university and you will find a better opportunity to pursue your studies towards the doctoral degree there
    Consider that Virginia is a joint university with Washington Alexandria Program.

Best wishes

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برای Master معماری کدوم بهتره Virginia Thech یا University of Florida ؟

منم VT رو پیشنهاد می کنم. از نظر ranking تو رشته های مهندسی VT بالاتر از UF هستش. ارزون بودن زندگی تو ویرجینیا هم خیلی مهمه. من از چند نفر اونجا پرسیدم گفتن که هزینه زندگی برای یه دانشجوی مجرد در ماه حدود 600 دلاره (با خونه و ...) و شهریه دانشگاهم که از جاهای دیگه خیلی کمتره، پس برای شما که فاند نداری VT بهتره.

Junior Member

سلام
    دوستان عزیز میشه شرایط پذیرش این دانشگاه ها رو برا ارشد معماری بگید و همچنین هزینه تحصیل رو؟

Senior Member i_karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management and Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط arash_ro نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیز میشه شرایط پذیرش این دانشگاه ها رو برا ارشد معماری بگید و همچنین هزینه تحصیل رو؟
    بهترین مرجع سایت خود دانشگاههاست
    Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n

ApplyAbroad Veteran
    hamman آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering AmirKabir

دستتو بکن تو جیبت.......
    اگه میتونی 80 ملیون تومن برای 2 سال بدی ......به نظر من بهتره بری فلوریدا
    ...
    .
    .اگه نه نمیتونی 80 میلیون تومن هزینه کنی بری vt بهتره
    البته این یه نظر شخصیه..

Junior Member

پیش فرض پاسخ : در حواست راهنمایی از آدم های با تجربه!

سلام
    من و همسرم لیسانس معماری هستیم و شدیدا دنبال پذیرش گرفتن برای اروپا، رزومه مون بد نیست،سابقه کارم داریم،3دی رو هم حرفهای بلدیم،به نظر شما توی یه سال چهکار کنیم شانس پذیرش گرفتنمون بالاتره،همینطور کدوم رشته ها بیشتر فاند میدن؟

سلام
    من می خوام برای مستر معماری از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم. شرایط گرفتن fund چیه؟ اصلا میشه امیدی به fund داشت؟

ApplyAbroad Superstar Countdown آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical-Georgia Inst. of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط sepideh2005
    سلام
    من می خوام برای مستر معماری از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم. شرایط گرفتن fund چیه؟ اصلا میشه امیدی به fund داشت؟
    سلام

بله میشه امید داشت
    رزومه قوی
    تافل بالا
    مقاله یکی دوتا خارجی بهتره باشه
    GRE بالا
    دانشگاه مبدا خوب باشه- شاید هم خیلی بالا-
    پیدا کردن و سپس تماس گرفتن با اساتید رشتتون
    و .........معدل بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط sepideh2005
    سلام
    به Portofilio هم اهمیت خاصی میدن
    یه جستجو تو سایت انجام بدید مطالب مناسبی خواهید یافت
    سايه اي نيست دراين سوي پريشاني ها
    تا رهــاي کند ازدســت زمستــاني ها
    اي که صد پنجره از صبح خدا سرشاري
    تو نجـــاتم بده از دست پريشــاني ها

Junior Member arshia mousavi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    عمران - دانشگاه آزاد

با سلام خدمت بچه هاي گل اين فروم

من حدود يه ماهي هست كه تو اين فروم دارم مي گردم و واقعاً از بچه هاي اينجا ممنونم براي راهنمايي هاشون و تجربياتشون كه زحمت مي كشن و در اختيار بقيه مي زارن .
    اين اولين پست من تو اين فرومه ، تو خيلي از فروم ها دنبال سوالام گشتم ولي تقريبا مي شه گفت هيچ جا به كاملي اينجا نبود و همين طور جمع دوستانه اي كه داره !
    راستش من مي خواستم اول خودمو معرفي كنم و بعد ازتون راهنمايي بخوام !

ارشيا ، 23 ، دانشجوي ترم6 ، مهندسي عمران داشنگاه آزاد

معدلم زياد خوب نيست و نزديك 13.5 و نمراتم هم در دروس فولاد و مقاومت و تحليل و از 13.5 تا 19 نوسان داره ، خودتون با نمره دادن تو دانشگاه آزاد آشنا هستين كه !!!!!!
    بيشتر عمومي ها معدلم و پايين آورده ، بگذريم ....
    به هر دليلي ، رفيق ناباب و شيطوني يا چيزاي ديگه تا الان نتونستم زياد درس و ... جدي بگيرم اما تقريبا الان يه ترم كه دارم درس مي خونمو ، تموم برنامه هامو مي زارم واسه رفتن و تصميم رو جدي گرفتم واسه ادامه تحصيل در خارج از ايران و تموم كارهاي ديگمو به نوعي كنسل كردم .
    فكر كردم به قول معروف :" ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازست " اميد وارم مال من نميره !
    تو بررسي هاي كه انجام دادم يه سري چيزا ملاك واسه اپلاي و فاند گرفتن از دانشگاه مورد نظر :
    1- TA - Teacher Assistant بودن و...
    2- مقاله يا پيپر دادن و ...
    3- معدل
    4- معرفي نامه معتبر كاري در صورت امكان
    5- زبان
    و موارد ديگر ...
    با اين اوصاف من هدفم پذيرش گرفتن در يكي از دانشگاهها ي سوئد (بيشتر چالمرز و ...) يا كانادا و استراليا ست
    خونوادم بيشتر با سوئد موافقن ! از نظر مالي هم تقريبا مشكل ندارم !
    براي مقاله نويسي قرار با يكي از استادام كه در زمينه عمران دكترا داره صحبت كنم و راهنماييم كنه (اينطور كه خودش مي گه خيلي مقاله داده و چاپ شده) ، و براي زيان هم در راهه گرفتن تافل تا چند وقته ديگه به اميد خدا هستم !
    مي خواستم ببينم به نظر شما با اين چيزايي كه گفتم اصلا فكر مي كنين شرايط براي من فراهم باشه كه بخوام به فكر رفتن باشم و از جاهايي كه گفتم پذيرش بگيرم (البته من از اين تصميمي كه گرفتم راضيم و قطعا ادامه خواهم داد چون تازه به زندگيم سروسامون دادم و از اون آشفته بازار خلاص شدم)
    مي دونم شرايط خوبي نسبت به بچه هاي اينجا كه همه مقاله دارن و معدلاي بالا ، تو دانشگاه هاي معتبر و ... ندارم ، اما خوب چاره اي نيست فردا خورشيد براي ما هم طلوع مي كنه و نمي شه كماكان در غفلت به سر برد ....
    از شما دوستاي خوبم براي رسيدن به هدفم كمك مي خوام و اميدوارم در آينده بتونم اين لطفتون رو جبران كنم .

با تشكر - ارادتمند
    ارشيا
    ویرایش توسط arshia mousavi : February 4th, 2010 در ساعت 03:23 AM