صفحه 2 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 95

موضوع: بیوتکنولوژی (Biotechnology)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Senior Member maryamf آواتار ها

پیش فرض پاسخ : دوستان، کسی هست که در پیدا کردن گروه نانوبیوتکنولوژی به من کمک کنه؟

also you can check in biosciences, chemistry and chemical engineering for nanobiophysics..
    I guess there are few groups that have been named nanobiotechnology.. you should check which professors or research groups are working in these area of knowledge..

Senior Member

پیش فرض پاسخ : دوستان، کسی هست که در پیدا کردن گروه نانوبیوتکنولوژی به من کمک کنه؟

همون طور که دوستان گفتند دپارتمانی به این اسم نیست. دنبال lab هایی بگرد که رو این موضوع کار می کنند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    medical biology and genetic

search in stanford university

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.Sc in medical biotechnology

نقل قول نوشته اصلی توسط afshar63 نمایش پست ها
    سلام
    من هر چه تلاش کردم تا اینکه گروه نانوبیوتکنولوژی را در آمریکا پیدا کنم موفق نشدم. آیا کسی هست منو راهنمایی کنه؟
    چند تا لینک پایین ببین به کارت میاد؟

http://nanoinstitute.utah.edu/educat...rads/index.php
    http://www.che.utexas.edu/doctoral-p...anotechnology/

ApplyAbroad Veteran

نانو در امریکا؟ شک دارم بتونید اپلای کنید مگر اینکه تابعیت ایرانو نداشته باشید

پیش فرض BIOTECHNOLOGY, branches,hot research topics,high rank universites

درود بر باتجربه های فروم,بیولوژیستها!بیوتکنولو ژیستها!و تمام آنانی که دستی بر آتش حیات دارند!!!
    لطفا اگه بیوتک میخونین یا اطلاعاتی دارین دونسته هاتونو در رابطه با این رشته,گرایشهاش علاقه و زمینه کاری خودتون ,عرصه های داغ و بروز تحقیقاتیش,دانشگاههای مطرحش در north america و خلاصه هر چی هس تو این تاپیک ببحث بذارین
    من خودم سرم درد میکنه واسه مولکولیو هرچی با ژن من سر و کار داره ولی نمیدونم دقیقا برم سراغ چی لطفا کمکم کنید

thanks a bilion!!! :-*

پیش فرض پاسخ : BIOTECHNOLOGY, branches,hot research topics,high rank universites

نقل قول نوشته اصلی توسط knowledge infatuate نمایش پست ها
    درود بر باتجربه های فروم,بیولوژیستها!بیوتکنولو ژیستها!و تمام آنانی که دستی بر آتش حیات دارند!!!
    لطفا اگه بیوتک میخونین یا اطلاعاتی دارین دونسته هاتونو در رابطه با این رشته,گرایشهاش علاقه و زمینه کاری خودتون ,عرصه های داغ و بروز تحقیقاتیش,دانشگاههای مطرحش در north america و خلاصه هر چی هس تو این تاپیک ببحث بذارین
    من خودم سرم درد میکنه واسه مولکولیو هرچی با ژن من سر و کار داره ولی نمیدونم دقیقا برم سراغ چی لطفا کمکم کنید

thanks a bilion!!! :-*

با سلام منم بیوتکنولوژی پزشکی میخونم و دنبال یه pHD program خوب تو آمریکا میگردم.تا جایی که میدونم چون حوزه و مرز رشته هایی مث ما مشخص نیست و تو اکثر دپارتمان ها آزمایشگاه های مختلف ولی مرتبط هست شما باید برید تو سایت دانشگاههایی که میخاین و description رشته رو بخونید تا بدونید چی به چیه.

پیش فرض پاسخ : BIOTECHNOLOGY, branches,hot research topics,high rank universites

سلام

من دی ماه با معدل 18/00 از دانشگاه آزاد در رشته ی بیو تکنولوژی فارغ التحصیل شدم. به صورت پاره وقت در مرکز تحقیقات و غدد بیمارستان شریعتی کار آموزی رفتم. یه سری از کارگاه ها هم در دانشگاه شهید بهشتی شرکت کردم و مدرک گرفتم. مقاله ای ندارم. زبانم هم بد نیست. هیچ ایده ای ندارم که چه طور یا برای چه کشور و دانشگاهی اقدام کنم.

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Biology B.Cs. Kharazmi university

پیش فرض پاسخ : بیوتکنولوژی (Biotechnology)

با سلام من می خوام بدونم تو ایران بیوتکنولوجی وزارت بهداشت رو بخونم بهتره یا سلولی ملکولی وزارت علوم ؟ می خوام دکترا رو در آلمان ادامه بدم کدوم یک از این رشته ها مورد قبول آلمان هست یا در آلمان آینده کاری بهتری داره؟

پیش فرض پاسخ : بیوتکنولوژی (Biotechnology)

با سلام
    من رشته کارشناسیم مهندسی دریا-مهندسی کشتی هست. میخوام برای ارشد مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی شرکت کنم.با فرض اینکه ارشد یکی از دانشگاه های تهران

بیوتکنولوژی قبول شم و رزومه ی خوبی داشته باشم.برای دکتری میتونم از دانشگاه های رتبه1 تا 10امریکا پذیرش با فاند بگیرم.با توجه به اینکه بین رشته کارشناسیم و

ارشد و دکترام

تطابق چندانی وجود نداره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)