ممکن هست درباره این دانشگاه توضیح دهید(محلش و ...)و این که آیا می توان برای رشته برق از این دانشگاه فاند گرفت؟ هر نوع اطلاعاتی در مورد این دانشگاه می دونین لطفا از گفتن اون دریغ نفرمایین.پیشاپیش ازتون ممنونم.![]()
ممکن هست درباره این دانشگاه توضیح دهید(محلش و ...)و این که آیا می توان برای رشته برق از این دانشگاه فاند گرفت؟ هر نوع اطلاعاتی در مورد این دانشگاه می دونین لطفا از گفتن اون دریغ نفرمایین.پیشاپیش ازتون ممنونم.![]()
این حرف درست نیست. از رشته های دیگه اطلاعی ندارم اما من خودم مستقیم از لیسانس برای PhD اپلای کردم. (اتفاقا هم رشته ای شما هم هستم)
در بخش admission requirements به وضوح گفته شده که مدرک لیسانس برای پذیرش دکترا کفایت می کنه:
در مورد سایر requirement ها هم این جمله bold شده که :
There are no minimum score requirementsفقط گفته شده که دانشجوهای پذیرفته شده معمولا نمره quant بالای 700 و تافل بالای 100 دارند. در مورد verbal هم چیزی نگفته (البته این ها فقط در مورد رشته صنایع هست)
ویرایش توسط Seabird : February 2nd, 2011 در ساعت 11:02 PM
سلام. کسی از این دانشگاه جواب گرفته؟ جوابها اومده برای fall 2011؟ من اپلای کردم و هنوز هم خبری نیست
ماله منم هنوز خبری نیستش... نمی دونم اوضاع آخرش چی میشه؟
سلام
کسی از این دانشگاه پذیرش گرفته؟ دانشگاه خوبیه؟
دوست من از این دانشگاه فاند گرفته سالی 18000$ و یک فالوشیپ 8000 هم بهش دادن به نظرتون بره یا نه؟ مبلغ فاند مناسیه؟ چون دوستم باید برای رفتن ریسک کنه و کارشو از دست بده؟ نظرتون چیه؟
رشتش میکروبیولوژیه
علاقه مندی ها (Bookmarks)