من واسه صنایع اطلاع دارم: همش آپلودی بود. کارنامه رو بعد از ادمیشن میخوان
من واسه صنایع اطلاع دارم: همش آپلودی بود. کارنامه رو بعد از ادمیشن میخوان
دقیقا. مکانیک هم همه مدارک آپلودی هست و بعد از پذیرش کارنامه های آفیشال رو باید براشون ببری. حتی لازم نیست بلافاصله بهشون برسونی بلکه تا آخر ترم اول فرصت هست.
Clemson University Iranian Student Association (CUISA)
https://www.facebook.com/pages/Clems...98103623624432
سلام دوستان
من برای Fall 2013 از کلمسون پذیرش گرفتم ولی در مورد فاند چیزی به من نگفتن. تنی دونم برای فاند چه جوری باید اقدام کنم و همین طور دانشگاه گفت که official offer letter دیگه نمی دهند و همون نامه پذیرش کافیه. می خوام بدونم چه جوری باید برای ویزا اقدام کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
خوب شما باید فرم I-20 رو از دانشگاه بگیرید که بتونید برید سفارت برای ویزا. البته اگر فاند نداشته باشید ممکنه بگن یک Bank Statement براشون ارسال کنید که نشون بده شما قادر هستید هزینه های مربوط به یک سال اقامت در آمریکا رو پرداخت کنید تا بعد I-20 صادر بشه.
ممنون از راهنماییتون. یه سؤال دیگه:
در Admission Letter من ذکر شده که شما Conditionally Accepted هستید و این به این دلیل است که هنوز Official Transcripts ها رو برای ما نفرستادید. این مسئله در گرفتن ویزا اشکال ایجاد نمی کند؟
و آیا در همه دانشگاهها، اگر Official Transcripts ها رو نفرستیم و فقط مدارک اسکن شده را ارسال کنیم، پذیرش مشروط خواهد بود؟
سلام
من الان تو کلمسون هستم. اینجا یه انجمن ایرانی داره که یه سری خدماتی برای بچه هایی که تازه وارد میشن انجام میده. در صورتیکه دوستان تصمیم دارن به این دانشگاه بیان به من پیام خصوصی بدن. شاید بتونیم کمکی براشون انجام بدیم. البته من خودم عضو انجمن نیستم. اما میتونم بشون اطلاع بدم.
موفق باشید
ویرایش توسط zebarjadi : September 19th, 2013 در ساعت 12:24 PM دلیل: حذف نقل قول
سلام
میشه بگید که حدودا با چه رزومه ای میشه پذیرش با فاند گرفت؟ من میخوام دکترای صنایع برای فال 2014 اقدام کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)