سلام متاسفانه من ریچکت شدم. لطفا دوستان صنایع وبسایت را چک کنند، خبر بدهند.
سلام دوستان ، این دانشگاه هم به من ادمیشن داد ولی صحبتی از فاند نبود. کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه؟ گام بعدی چیه؟ با استادها باید چونه بزنم؟ یا دیر شده؟ باید به دانشگاه ایمیل بزنم؟
دوستان از کجا نتیجه تصمیم رو دیدید؟
به ما خبری ندادند.
بچه های عمران کسی برای phd fall 2015 اپلای کرده؟ از وضعیت فاندش خبری دارین؟
خوب من ریجکت شدم. برای دوستان بعدی. تو همون صفحه ای که چک لیست هست. به محض اینکه تصمیم بگیرن یک گزینه اضافه میشه View Your Decision Letter. نوشتن در کل سال مدارک رو بررسی میکنن. من 19 فوریه سابمیت و 5 مارچ ریجکت شدم. حیف اون 90 دلار و اون همه هزینه جی آر ای و پست مدارک.
جالبه یه روز قبلش ایمیل زدن که شما مدارکت ناقصه. اگه مدارکت کامله بیخیال این ایمیل شو اشتباه اومده برات! منم ایمیل زدم که آقا خیلی بی نظمین. اونام سریع عذرخواهی یک جمله ای کردن.
آره من هم مکانیک ریجکت شدم، فک کنم چون دانشگاه کوچیکیه تعداد کمی پذیرش میده. من از Arizona State و Oregon State پذیرش گرفتم ولی از اینجا نه!!! به قول دوستان حیف اون همه پول.
سلام، من واسه PhD mechanical engineering پذیرش گرفتم، اما چیزی در مورد فاند نگفته بود. فقط زده بود بایستی با دانشکده در این مورد صحبت کنم. به دانشکده میل زدم ولی جوابی هنوز نگرفتم، کسی اطلاعی داره از روندش؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)