سلام
من سابقه بیمه 7 سال رو با سابقه کاریم فرستادم
و یک مورد اینکه من 3 سال از این 7 سال رو همزمان درس هم میخوندم
میخوام بدونم که امتیاز کامل رو برای اون 3 سال میدن یا پارت تایم محاسبه میشه
چونکه شنیدم که کار همزمان با تحصیل امتیازش نصف میشه
سلام
من سابقه بیمه 7 سال رو با سابقه کاریم فرستادم
و یک مورد اینکه من 3 سال از این 7 سال رو همزمان درس هم میخوندم
میخوام بدونم که امتیاز کامل رو برای اون 3 سال میدن یا پارت تایم محاسبه میشه
چونکه شنیدم که کار همزمان با تحصیل امتیازش نصف میشه
مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct
در سایت رسمی دولت کبک که نحوه ارسال مدارک را توضیح داده؛ در بخش سابقه کار چند مورد را ذکر کرده که من سعی می کنم به همون ترتیب برای شما شرح بدم.
1- سابقه کار شامل کارتمام وقت- پاره وقت- و دوره های کارآموزی می شود که در 5 سال اخیر باشد.
2- در گواهی سابقه کار ذکر شماره تامین اجتماعی social securety الزامی است. تا دولت کبک بفهمه که کار شما قانونی بوده.
من خودم با اینکه از این سایت خیلی استفاده کردم ولی کل پروسه ارسال مدارک را به ریز از سایت کبک خوندم. چون احتمال می دادم که نکنه قانونی تغییر کرده باشه. و الان ایرانی ها پرونده ها را دارن از رو دست هم می بینن و پر می کنن و یک ایراد در یک پرونده مثل سرطان همه را مبتلا می کنه.
این گیر دادن به بیمه شاید به دلیل کثرت پرونده ها باشه. البته این کریستین کلا آدم گیریه. و همیشه یک آفیسر گیر پیدا می شه.
در نامه دعوت به مصاحبه هم چند نکته ذکر شده
1- همراه داشتن اصل مدارک
2- آپدیت شغلی و ..........
3- سوابق بیمه
که نوشته اگر آفیسر خواست باید بهش بدین و ننوشته که حتما خواهد خواست.
اگر می تونین برین دنبال بیمه. اگر قرار داد دارین برید از کارفرماتون شکایت کنین. چون در قانون ایران حتی اگر در قرار داد بنویسن که شما رو بیمه نمی کنن حرف مفت نوشتن چون این کار غیر قانونیه. فقط قبلش باید یک چیزی مثل تایم شیت یا فیش حقوقی داشته باشین که نشون بدین اونجا بودین . چون اکثر کارفرما ها میان می گن این آقا 1 ماه رفته و ترک خدمت کرده و ..................
همیشه پای حقتون محکم وایستین که حق دادنی نیست گرفتنیه.
انشاا.... کار به اونجا نرسه.
گفتن بخشی از حقیقت دست کمی از گفتن دروغ نداره. (یک آدم کار درست اینو گفته)
با احترام به همه دوستان که در روشن کردن بچه ها تلاش می کنن. فقط اگر یک مشکلی را بیان می کنید که منجر به مردودی شما شده مثل نگرفتن امتیاز رشته؛ لطفا تاریخ اخذ مدرک و مسائل وابسته را هم بیان کنید تا دوستان بفهمند که نگرفتن امتیاز مثلا رشته به چه دلیلی بوده که با تحلیلی براساس منابع صادقه تحلیلی ارائه شود که هم همه دوستان فروم و هم شما را در ارسال مجدد درخواست مهاجرت یاری کند.
با تشکر و عرض احترام فراون.
نقل از arash888 - ( ویکی: برای اینکه امتیاز رشته را بگیرید یا باید مدرکتون رو در 5 سال اخیر گرفته باشید و یا در 5 سال اخیر 1 سال سابقه ی کار مرتبط داشته باشید.) تایید می شود.
نقل از ahmad-mst - قانوناً برای هر کسی که کار میکنه ، چه فول تایم و چه پارت تایم ،باید بیمه رد بشه:
افرادي که تحت عنوان قرار داد ساعتي در کارگاه هاي مشمول قانون تامين اجتماعي اشتغال مي يابند ، کارفرمايان آنها مکلفند حق بيمه آنان رابراساس روزهاي کارکرد ، بدون در نظر گرفتن ساعات کارکرد روزانه ، برمبناي حقوق پرداختي وبا رعايت حداقل و حداکثر دستمزد کسر حق بيمه به سازمان ارسال و پرداخت نمايند
منبع: سایت تامین اجتماعی
کاملا تایید می شود. برای اطلاعات بیشتر به کتاب قانون کار (مصوب آبان 1369) نوشته علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر مراجعه کنید.
در زیر عین متن درج شده در سایت رسمی دولت کبک با لینک صفحه را درباره تعریف سابقه کار براتون می ذارم.
8 important steps
http://www.immigration-quebec.gouv.q...ion/index.html
Work experience
Recognized experience
The work experience by a skilled worker candidate must have been acquired:
The following experience, which respects the aforementioned conditions, is recognized:
- in the five years preceding the date of submission of an application for a selection certificate
- in an occupation with a skill level above “D” as defined by the National Occupational Classification (NOC)
- legally in the country concerned. به این خط توجه کنید.
- بیمه برای اینه که مطمئن بشن شما بصورت قانونی کار می کردید. ( آیا واقعا کار می کردی) استفاده می شه. خوب چی کار می شه کرد . نمی دونن که ایران پاریس نیست دیگه
Inadmissibility of skill level “D” occupations
- experience that was acquired full time or part time in remunerated jobs
- full-time or part-time work internships as part of an apprenticeship, training or specialization recognized by a diploma, both remunerated and non-remunerated.
Work experience acquired in skill level “D” occupations as defined by the National Occupational Classification (NOC) is not admissible. Skill level “D” occupations are those that usually require a brief demonstration of the work to be performed, or on-the-job training or that do not have any particular educational requirements.
Intership
This constitutes experience acquired:
Training
- full time or part time
- as part of remunerated internships (for non-remunerated internships recognized by a diploma, experience must be acquired during an apprenticeship, training or specialization)
- in the five years preceding the date of submission of the application for a selection certificate.
Education
Education is only considered if the candidate completed a diploma program. The foreign diploma is evaluated based on its correspondence to the Québec education system.
Education level
To be eligible for selection, candidates must, at a minimum, hold a diploma corresponding to a general or vocational high school diploma in Québec.
مطالب بالا از لینک زیر گرفته شده
http://www.immigration-quebec.gouv.q...ork-experience

سلام بچه ها
1 لینکی یکی از دوستان گذاشته بودش که مربوط بود به سابقه بیمه رد شده ! ماله وزارت کار بود. اما من هرچی سعی می کنم نمی تونم ازش استفاده کنم !
آیا این به خاطر قانون جدید وزارت کار مبنی بر عدم ارائه گواهی کار به کسانی که سابق بیمه رد شده زیر 3 سال دارند هستش ؟ یا مشکل جای دیگه ای هستش ؟
کس دیگه ای هم مشکل من رو داره ؟
مرسی
سلام
دوست عزیز من هم اون لینک رو امتحان کردم و حدود 7 سال هم سابقه بیمه دارم اما سابقه من رو پیدا نکرد. راستش حدود 2 سال پیش که رفته بودم بیمه واسه کاری یه سری فرم دادن برای تعویض دفترچه که میخواستن انگاری کارت بدن که هوشمند باشه و این حرفا شاید کسایی که این فرم رو پر کردن براشون رو فقط اطلاعاتش رو دارن.
شاد باشید
سلام دوستان
من پرونده تامین اجتماعیم رو از شعبه قبلی که برام بیمه رد میشد منتقل نکردم به شعبه جدید که برام بیمه رد میشه،از دوستان کسی میدونه که اگر الان که شاید تا مصاحبه ام چند ماه مونده ، پرینت سابقه قبل از محل کنونی کارم رو بگیرم اشکالی نداره ؟ منظورم تاریخی هست که پرینت صادر میشه؟و بقیه سابقه ام رو که شعبه جدید رد میشه رو نزدیک مصاحبه بگیرم؟
دریافت مدارک توسط سفارت 2010/10/28 - صدور فایل نامبر 2011/02/17 - تاریخ نامه انتظار مصاحبه 2012/11/07 - تاریخ مصاحبه 2013/05/03- دریافت CSQ ..........
اگر منظورتون سایت مشاهده سوابق بیمه http://www2.karkard.sso.ir/savabegh/login.htm هست که سالمه.
ولی برای وارد کردن شماره سریال شناسنامه فقط اعداد بزرگ را وارد کنید
شماره بیمه از راست برید تا 8 عدد و 00 اول را نزنید.
برای دیدن کل سوابق لینک کل سواببق را بزنید و تاریخ را هم درست کنید .
موفق باشید.
این هم سایت روزنامه رسمی که می تونید روزنامه رسمی شرکتتون را از توش پرینت بگیرید.
http://www.rooznamehrasmi.ir/Archive/Index.asp

دوستان
اون سیستمی که لینکش رو براتون گذاشتم تازه چند روزی هست که آغاز به کار کرده .
به من هم سابقه ام رو نداد .
ولی دوستم و همسرش که امتحان کردند ، به هر دو سوابقشون رو به زیبایی ارائه داد .
دقت کنید که باید شماره سریال شناسنامه رو به عنوان رمز وارد کنید .
ولی به نظرم برای همه رو هنوز وارد سیستم نکردند .
من ۴ سال نیمه وقت (از ابتدای دانشجویی تا آذر امسال ) سابقه کار دارم که بیمه نبودم و تا زمان ارسال مدارکم فقط همین را داشتم.منتها از ابتدای دی جای دیگری تمام وقت مشغول به کار شدم که برایم بیمه هم رد میکند.دفترچه بیمه برایم صادر شده.البته تا قابل از دی هم تحت پوشش پدرم بیمه خدمات درمانی بودم، برای مصاحبه اگر فقط دفترچه بیمه را ببرم کافیست یا حتما باید نامه سابقه بیمه از خود بیمه هم بگیرم که در آن نوشته چند روز بیمه بوده ام؟ آیا با ترجمه دفترچه بیمه میشود گفت که آن ۴ سال را هم بیمه بوده ام؟
کلا به من بگید چه کار کنم؟
Q.F.N=20/Oct/2010, CSQ= 24/Jul/2012, F.F.N= 27/Sep/2012, F.Up= 29/Apr/2013, Up.R= 17/May/2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)