نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 1674 از 1696 نخستنخست ... 674117415741624166416651666166716681669167016711672167316741675167616771678167916801681168216831684 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 16,731 تا 16,740 , از مجموع 16956

موضوع: ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

  1. #16731
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2017
    ارسال‌ها
    27

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    با سلام.دوستان مبلغ آورده به داخل کانادا برای هر نفر باید در فرم اصلی جدا نوشته شود یا مبلغ کل؟

  2. #16732

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mamann نمایش پست ها
    با سلام.دوستان مبلغ آورده به داخل کانادا برای هر نفر باید در فرم اصلی جدا نوشته شود یا مبلغ کل؟
    تمام اعضای خانواده که باهم سفر میکنند و در یک آدرس زندگی میکنند فقط باید یک فرم تکمیل کنند.در این فرم فقط باید اعلام شود که مجموع مبلغ همراه اعضای خانواده بیشتر از ده هزار دلار است یا خیر.نیاز به اعلام عدد دیگری در فرم نیست.

  3. #16733

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    آیا ویزای ویزیت همون temporary resident هست؟

  4. #16734

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    نقل قول نوشته اصلی توسط azad8420007 نمایش پست ها
    آیا ویزای ویزیت همون temporary resident هست؟
    بله ، درست است

  5. #16735
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ارسال‌ها
    29

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    سلام دوستان. من از یک وکیل شنیدم که اگر پرونده مهاجرت باز کنم و در زمان رسیدگی به پرونده ویزای توریستی‌ام تموم بشه دیگه نمی تونم تقاضای تمدید ویزای توریستی بدم، چون پرونده باز دارم و اگر هم پرونده من ریجکت بشه ممکنه کلا دیگه ویزای توریستی هم تمدید نشه. ایا درسته این حرف؟

  6. #16736

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    نقل قول نوشته اصلی توسط amir57k نمایش پست ها
    سلام دوستان. من از یک وکیل شنیدم که اگر پرونده مهاجرت باز کنم و در زمان رسیدگی به پرونده ویزای توریستی‌ام تموم بشه دیگه نمی تونم تقاضای تمدید ویزای توریستی بدم، چون پرونده باز دارم و اگر هم پرونده من ریجکت بشه ممکنه کلا دیگه ویزای توریستی هم تمدید نشه. ایا درسته این حرف؟
    خیر چنین چیزی نیست، مطابق قوانین مهاجرت کانادا dual intent کاملا به رسمیت شناخته میشه و مادامی که متقاضی آفیسر رو قانع کنه که به قوانین اقامت با ویزای توریستی پایبند هست و صرف نظر از درخواست اقامت دایم ، کانادا رو در پایان مهلت ویزای توریستی ترک می‌کنه، هیچ مانعی برای درخواست یا تمدید ویزای توریستی همزمان با داشتن پرونده درخواست اقامت دایم وجود ندارد.اگر شرایط متقاضی نشون بده در هر صورت با ویزای توریستی قصد موندن داره بدیهی است که درخواستش ریجکت میشه.

    https://www.canada.ca/en/immigration...pplicants.html

  7. #16737

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    سلام و درود

    دوستان و پیشکسوتان عزیز.

    بنده در سه ماه گذشته 3 بار رجکت شدم بدلایل مختلف، از تراول هیستوری بگریید تا فمیلی تایل تا حساب بانکی و غیره...

    مورد قابل توجه این هستش که من سه بار گذشته رو توریستی اقدم کردم بدون دعوت نامه اما رجکت شدم..

    اینبار دوست دختر 5 سال پیشم بهم گفته که واست دعوتنامه ارسال میکنم...!

    دو سوال از محضر اساتید دارم...!

    1- آیا احتمال گرفتن ویزا وجود داره با دعوتنامه بعد از 3 بار رجکت شدن یا خیر؟ این در حالیه که ویزای ژاپن 2 بار، دبی 3 بار، چین1 بار، ویتنام 1 بار درون پاسپورت دارم و جواز کسب دارم و حساب بانکی 1 ملیون دلاری ارائه داده بودم و مدارک تجاری با شرکت های ژاپنی ( اینویس ) هم ارائه داده بودم که توی این 1 سال نزدیک به 15 ملیون دلار خرید کرده بودیم از ژاپن و مدارک شرکت رو هم ارائه داده بودم بنظرتون آیا منطقی بوده؟

    2- بعد از اینکه دوست دخترم حاضر شده دعوتنام واسم ارسال کنه، بنظرتون یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارا هستم این مورد هستش که توی هدف از سفر نمیدونم چه مدرکی رو ارئه بدم که مشکلی بوجود نیاد، از برنامه مدون خودم توی ده روز رو ارائه دادم، رزرو هتل رو ارائه دادم، رزرو بلیط رو هم ارائه دادم، اما بازم مشکل هدف سفر رو میزنه واسم...!

    بنظر شما باید چکار کنم که توی هدف از سفر هیچ مشکلی برای من نیاد ؟ باید چه مدرکی رو ارائه بدیم توی این قسمت که بهش گیر ندن؟

  8. #16738

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    سلام
    از زمان باز کردن فایل چه مدت زمان هست برای اتمام کار؟
    ترجمه مدارک مالی و غیر مالی چه مدت اعتبار دارند؟

  9. #16739
    ApplyAbroad Superstar
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    ارسال‌ها
    4,712

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    نقل قول نوشته اصلی توسط patriot_iran نمایش پست ها
    سلام و درود

    دوستان و پیشکسوتان عزیز.

    بنده در سه ماه گذشته 3 بار رجکت شدم بدلایل مختلف، از تراول هیستوری بگریید تا فمیلی تایل تا حساب بانکی و غیره...

    مورد قابل توجه این هستش که من سه بار گذشته رو توریستی اقدم کردم بدون دعوت نامه اما رجکت شدم..

    اینبار دوست دختر 5 سال پیشم بهم گفته که واست دعوتنامه ارسال میکنم...!

    دو سوال از محضر اساتید دارم...!

    1- آیا احتمال گرفتن ویزا وجود داره با دعوتنامه بعد از 3 بار رجکت شدن یا خیر؟ این در حالیه که ویزای ژاپن 2 بار، دبی 3 بار، چین1 بار، ویتنام 1 بار درون پاسپورت دارم و جواز کسب دارم و حساب بانکی 1 ملیون دلاری ارائه داده بودم و مدارک تجاری با شرکت های ژاپنی ( اینویس ) هم ارائه داده بودم که توی این 1 سال نزدیک به 15 ملیون دلار خرید کرده بودیم از ژاپن و مدارک شرکت رو هم ارائه داده بودم بنظرتون آیا منطقی بوده؟

    2- بعد از اینکه دوست دخترم حاضر شده دعوتنام واسم ارسال کنه، بنظرتون یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارا هستم این مورد هستش که توی هدف از سفر نمیدونم چه مدرکی رو ارئه بدم که مشکلی بوجود نیاد، از برنامه مدون خودم توی ده روز رو ارائه دادم، رزرو هتل رو ارائه دادم، رزرو بلیط رو هم ارائه دادم، اما بازم مشکل هدف سفر رو میزنه واسم...!

    بنظر شما باید چکار کنم که توی هدف از سفر هیچ مشکلی برای من نیاد ؟ باید چه مدرکی رو ارائه بدیم توی این قسمت که بهش گیر ندن؟
    همین اصرار شما و اپلای کردن های مکرر در مدت زمان کوتاه با تراول هیستوری بسیار ضعیف (بسیار ضعیف یعنی تلاش و صلاحیت خاصی برای کسب ویزای کشورهایی که رفته اید لازم نبوده نه اینکه سفر نرفته اید) و بدون دلیل واقعی برای سفر براشون شببه برانگیزه - هر چی دوست دارید برای خودتون فکر کنید اما در واقعیت با وضعیتی که دو کشور دارند و تعداد کثیری از افراد که همان لحظه ورود به کانادا درخواست پناهندگی به دلایل واهی می دهند و با سواستفاده هایی که می کنند بار شدیدی به سیستم وارد کردن، توریسم دلیل سفر به کانادا در این شرایط محسوب نمی شه. دولت کانادا به تازگی از ایرانی-کانادایی ها خواسته از سفر به ایران خودداری کنند و آن را ریسک بالا توصیف کرده حالا شما دنبال ویزای توریستی برای گشت و گذار (!!) هستید. نت های پرونده را بگیرید و یادداشت های افیسرها را مطالعه کنید تا ببینید مشکل چیه.
    Solitary trees, if they grow at all, grow strong.

  10. #16740
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2019
    ارسال‌ها
    1

    پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

    دوستان من یه سوالی درباره گرفتن وقت برای بایو از VFS استانبول دارم.
    کسی تونسته طی این مدت که این سیستم راه افتاده با گرفتن وقت قبلی مراجعه کنه؟
    من یه اکانت توی سایت شون درست کردم ولی بعد از ورود به اکانت، هر کاری می کنم نمی تونم تایمی رو رزرو کنم.
    این مسیجی هست که سیستم میده :
    • There are no open seats available for selected center - Canada Visa Application Center-ISTANBUL

    اگر کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •