لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
اگر آهسته از بال اين درهی برهنه بر پنجهی پا بگذريم،
میبينی که همهی چکاوکها با دو چشم بسته میخوانند،
پس بیجهت به هر شب تاريک شک مکن!
گاه با پلک بسته هم میتوان از پل به چشمه رسيد. س.ع صالحی
دوستان این دانشگاه بیشتر استادمحوره نه؟ کسی تجربه ای نداره؟ چون کوردینیتور بهم گفت فایلت رو استادا می بینن و اگه با زمینه کاری استادی مطابقت داشت فاند میدن البته قبل اپلای کردنم...
اگر آهسته از بال اين درهی برهنه بر پنجهی پا بگذريم،
میبينی که همهی چکاوکها با دو چشم بسته میخوانند،
پس بیجهت به هر شب تاريک شک مکن!
گاه با پلک بسته هم میتوان از پل به چشمه رسيد. س.ع صالحی
سلام دوستان
من واسه PHD_ Electrical اپلاي كردم، 30 ژانويه هم سابميت كردم اپليكيشنمو، توي پروفايلم كه ميرم نمره ي GRE رو زده نرسيده هنوز.. در حاليكه من تافل و GRE رو همزمان همون توي ژانويه فرستادم.. هر چي هم ايميل ميزنم جواب درست حسابي نميدن.. چيكار كنم بنظرتون؟ اينا كه از قرار معلوم دارن جواب پذيرش هاشونم ميدن كه..
دوست من، این دانشگاه متاسفانه خیلی دیر پروفایل رو آپدیت میکنه و باز هم متاسفانه جواب هر ایمیل رو هم بعد از چندین بار ایمیل زدن، میدهند...
اگر میتونید تماس بگیرید باهاشون و یا اینکه به BMordecai(at)grad.msstate.edu ایمیل بزنید... جواب پذیرش رو هم صریحا به من گفتند که اگر فاند میخوای باید صبر کنی ولی اگر فاند نمیخوای یکروزه هم میتونیم بهت جواب بدیم که پذیرفته میشی یا خیر!!! البته این جواب دپارتمان بود و graduate school از نتیجه اپلیکیشنم اظهار بی اطلاعی کرد!!!
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
الهی.../نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم/نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی/در اگر باز نگردد ، نروم باز به جایی/پشت دیوار نشینم ، چو گدا بر سر راهی/کس به غیر از تو نخواهم/چه بخواهی چه نخواهی/باز کن در ، که جز این خانه مرا نیست پناهی...
علاقه مندی ها (Bookmarks)