لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
با سلام و عرض ادب
فرزاد عزیز اگه لطف کنی بعد از مکاتبه نتیجه رو اینجا بگو ما که فعلا به نتیجه ای نرسیدیم
ویرایش توسط zebarjadi : September 21st, 2013 در ساعت 09:43 AM دلیل: حذف نقل قول
الهی.../نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم/نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی/در اگر باز نگردد ، نروم باز به جایی/پشت دیوار نشینم ، چو گدا بر سر راهی/کس به غیر از تو نخواهم/چه بخواهی چه نخواهی/باز کن در ، که جز این خانه مرا نیست پناهی...
سلام، من به Besty Mordecai!! ايميل زدم جوابمو هنوز نداده، ولي يه كارمند از Graduate School كه يه هفته پيش بهش ايميل زده بودم و جواب نداده بود بهم ايميل زد ديروز بعد از يه هفته كه كارنامه ي GRE رو اسكن كن واسمون بفرست ، در حاليكه من بيش از دو ماه پيش GRE خودمو به صورت آفيشال واسشون فرستاده بودم.. با اينكه كارنامه GRE رو اسكن هم كردم و فرستادم باز هم كماكان جلوي نمره ي GRE نوشته دريافت نشده.. من نميدونم چه وضعيه ......خيلي داغونه
سلام دوستان
من برای دکتری در رشته عمران اقدام کردم و خوشبختانه طی 4 روز بعد از مصاحبه با استادم I-20 به همراه کمک هزینه تحصیلی برام صادر شد و الان هم I-20 دو هفته است که به دستم رسیده!!!. حداقل برای من که خیلی سریع همه چی رقم خورد
من ادميشن گرفتم امروز واسه دكتراي برق، ولي خبري از فاند نيست
BS اين دانشگاه حدود 37000 دلاره ! خيلي زياده واسه ميسيسيپي، من فكر ميكردم كمتر باشه
دوستان کسی میدونه توی اپلیکیشن چطور میشه دید چه مدارکی رسیده و چی نرسیده؟مثل اینکه اصلا راهی نداره؟فقط مشخصات اپلیکنت رو زده و این چیزا.
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)