بانک استیت منت رو در مرحله اپلای میخواد؟؟! یا بعد از پذیرش؟!
داکیومنت ساپورت چیه؟
راستی من در فرم اپلیکیشن اسم اساتید رو برای توصیه نامه نوشتم ولی هنوز براشون ایمیل نرفته. باید کامل سابمیت کنم تا ایمیل براشون بره؟ آخه دانشگاهای دیگه قبل از سابمیت هم ایمیل توصیه نامه برای اساتید میرفت.
1- در مرحله اپلای می خواهد.
2- از آدرس زیر دانلود کن
http://www.grad.msstate.edu/forms/pd...al_support.pdf
3- خیلی وقت پیش اپلای کردم الان یادم نیست. اما به طور کلی اکثر دانشگاه هایی که من اپلای کردم بعد از سابمیت ارسال شده. فقط تعداد کمی از دانشگاه ها همان موقع پرکردن نامه را ارسال می کرد.
هرکه را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
ای بابــــــــــــــــــا...
دوستان دانشکده صنایع میسیسیپی یه ایمیل زده بود به کسایی که اپلای کردن که مطمئنید میخواید بیاید. ولی متاسقانه به من نزدن. پیگیر که شدم دیدم که گرجویت کوردینیتور میگه اپلیکیشنت رو تو سیستم میبینم ولی گرجویت اسکول برامون نفرستاده!!!!! در صورتی که من تو دسامبر اپلای کرده بودم!!! همه مدارک هم رسمی پست کرده بودم! حالا چیکار میتونم بکنم؟ چون که گرجویت کوردینیتور گفت که تو دوره بعد که 15 ژوئنه اپلیکیشنت ریویبو میشه!!! به گرجویت اسکولهم زنگ میزنم گوشی رو جواب نمیدن!!! آخه از طرفی من با یه استاد تو این دانشگاه ارتباط داشتم و قرار بود با اون کار کنم! به نظرتون چیکار میشه کرد حالا؟!!!!![]()
BS GPA:15.48---MS GPA:18.51---TOEFL:97 (R:23, L:23, S:24, W:27)---V:149, Q:165, AW:3
Applied: Ross school of Business, Vtech,Rutgers , UCF, USF, UT Arlington, Wayne State (Full fund), Mississippi State (Full fund) i
سلام. دوست عزیز من در این دانشگاه رو نمیدونم. اما بنا به تجربه ی شخصی من بهتون توصیه میکنم که یکی رو پیدا کنید که بره پیگیری کنه.
من هم مدارکم در یکی از دانشگاهها گم شد در صورتی که همراه با 2 نفر دیگه فرستادم و مدارک این 2نفر رسیده بود. نتیجتا از فاند اون دانشگاه محروم شدم در صورتی که مدارک دوستان رسیده بود و بنده رو اون دانشگاه شرمنده ی خودش کرد.
حتما از طریق ف...بوک و یا توی...ر یکی رو پیدا کنید که دنبالش کنه. در ضمن معمولا در این مواقع اگر که استادتون رو بعد از یافتن مدارک رو کار کنید که پیگیر کارتون بشند خیلی بهتره تا بدون اون مدارک رو برسونید دانشکده. محض احتیاط بگید اگر که گم شده کپی مدارک رو براشون بفرست تا اصلش رو 2باره به دستشون برسونی.
موفق باشید.
دوستان کسی خبری نگرفته؟اکسپت یا ریجکت؟چقدر کند هستن اینا.دق میدن آدمو![]()
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)