سلام . من تابستون بالتيمور بودم. شهر خيلي خوبيه و از نظر آب و هوا كمي شرجي هست. يه شهر بندري هست اما هزينه زندگي زياد بالا نيست و تا واشنگتن هم نيمساعت رانندگي هست.
اگر كسي براي post doc يا phd از اين دانشگاه پذيرش گرفته لطفا پيام بده. مرسي
ehsanjamali
تبریک میگم
میشه شرایطتون رو بگید ؟ مثلا معدل نمرات زبان و . ....
در ضمن چه گرایشی اقدام کردید . من گرایشم الکترونیک هست و خیلی دوست دارم که برای مهندسی پزشکی ( تصویربرداری ) اقدام کنم .
برای فاندتون به استاد ایمیل زدید ؟
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید . اگر مایل بودید میتونید پیغام خصوصی بدید .
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
mdemehri عزیز ممنون از اطلاعاتی که به اشتراک می زارید.
کلاً این دانشگاه چطوریه؟ از نظر شهرت، قدرت علمی، اساتید و...
و اینکه می شه به کار گیر آوردن بعدش امیدوار بود؟ البته می دونم کار گیر آوردن کاملاً بستگی به خود شخص و توانایی هاش داره اما خوب بالاخره قدرت علمی دانشگاه هم در تربیت متخصصین خوب بی تاثیر نیست.
اگه کمی در مورد خود دانشگاه توضیح بدید خیلی متشکر می شم.
اینو من تا یادم نرفته بگم....ببینید UMBC توی بالتیمور کانتی هست نه توی شهر بالتیمور. دانشکده ی پزشکی و دندان و داروی مریلند+ جان هاپکینز+ مورگان توی بالتیموره.
تا اونجایی که من می دونم UMBC دانشگاه قوی ای هست و زیر مجموعه ی دانشگاه مریلند هست....استاداش هم خوبن.... حتماً با دانشجوهایی که اونجا هستن در ارتباط باشید اونا به هر حال توی کمپس هستن و با اساتید و جو بیشتر اطلاع دارن. من دوستام چندتاشون اونجا هستن و اطلاعاتم در همین حده...
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
as a matter of fact I visited a family here from Baltimore and they were just arrived charlotte you cannot believe they were telling me more than half an hour how great is Charlotte!!!!!
so I think compared to charlotte it's not that good but compared to other small cities in us it might be fun
I love you USA
درود
این تاپیک رو انگار خاک گرفته!
دوستانی که در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستن میشه از جو دانشگاه و شهرش برامون بگن؟ دانشگاه پولداری هست یا نه؟ من فاند ندارم، میخوام یکی دو ترم با خرج خودم(با بدبختی! ) بخونم و سال دوم رو ایشالا فاند بگیرم.(برای فوق لیسانس الکترونیک پذیرش دارم)
کلا کسایی که اونجا درس میخونن از زندگی دانشجوییشون راضی هستن؟
و اینکه این دانشگاه انگار توی لیست وضارط الوم(!) نیست! این یعنی اینکه ارز 2500 نمیدن بهمون؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)