صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 52

موضوع: University of Maryland Baltimore County

Junior Member

پیش فرض پاسخ : University of Maryland Baltimore County

نقل قول نوشته اصلی توسط sayidteh نمایش پست ها
    دوستان ددلاین برای مستر تو این دانشگاه 15 سپتامبر بوده؟ یا دپارتمان با دپارتمان فرق داره؟
    فکر نکنم بین دیپارتمان ها توی ددلاین اینقدر فرق باشه. من مکاتبه کردم اینطور جواب داد:

Applications for Fall 2016: The deadline to apply is January 1, 2016. The application does not have to be complete by January 1st but it should be very soon after. Fall 2016 completed applications will begin to be reviewed in late February. This is also when the ME Graduate Program Committee will not only review the completed applications for consideration of recommendation for admission but also the completed applications are reviewed for offers of a Graduate Assistantship, GA, (GA=GTA or GRA). So definitely have your application complete by this time. I think it is best to have it complete by 2/15/16.

دیگه بنظرم شما هر چه زودتر اقدام کنین بهتره

Junior Member

سلام، والا منم مشکل شما رو داشتم. توی لیست وزارت علوم اسم University of Maryland Graduate School Baltimore, Baltimore, MD یا همون UMB هست که جز دانشگاه های ممتاز هم دسته بندی شده. فک کنم UMBC هم زیر مجموعه همین دانشگاه محسوب شه چون تو سایت این دانشگاه اسم UMBC اومده مثلن راجع به کمپس UMBC اطلاعات داره و اینکه رشته هایی که ارایه میدن مکمل هم هستن و اشتراکی ندارن.

لینک وزارت علومی که بر اساس اون میگم: http://www.msrt.com/virtual/list_of_...try_of_science

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mech09 نمایش پست ها
    فکر نکنم بین دیپارتمان ها توی ددلاین اینقدر فرق باشه. من مکاتبه کردم اینطور جواب داد:

Applications for Fall 2016: The deadline to apply is January 1, 2016. The application does not have to be complete by January 1st but it should be very soon after. Fall 2016 completed applications will begin to be reviewed in late February. This is also when the ME Graduate Program Committee will not only review the completed applications for consideration of recommendation for admission but also the completed applications are reviewed for offers of a Graduate Assistantship, GA, (GA=GTA or GRA). So definitely have your application complete by this time. I think it is best to have it complete by 2/15/16.

دیگه بنظرم شما هر چه زودتر اقدام کنین بهتره
    یعنی اگه من 24 جولای اپلای بخوام بکنم نمیشه دیگه؟

Senior Member

کسی نمی دونه که متوسط GRE این دانشگاه چند هستش برای پذیرش دکترا؟

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط SayeRoshan نمایش پست ها
    کسی نمی دونه که متوسط GRE این دانشگاه چند هستش برای پذیرش دکترا؟
    وربال 151 و کوانت 157 طبق داده های usnews که کاربر Emeliano سال گذشته تو سایت قرار داد. این لینک:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1959288

(it is different among different programs. I'm studying PhD in Electrical engineering and I got 790 in quant and 300 in verbal (old GRE format

This school is one of the schools in University System of Maryland
    https://en.wikipedia.org/wiki/Univer...em_of_Maryland
    University of maryland college park and
    University of maryland baltimore are two other schools of this system
    نقل قول نوشته اصلی توسط aryansmd نمایش پست ها
    سلام، والا منم مشکل شما رو داشتم. توی لیست وزارت علوم اسم University of Maryland Graduate School Baltimore, Baltimore, MD یا همون UMB هست که جز دانشگاه های ممتاز هم دسته بندی شده. فک کنم UMBC هم زیر مجموعه همین دانشگاه محسوب شه چون تو سایت این دانشگاه اسم UMBC اومده مثلن راجع به کمپس UMBC اطلاعات داره و اینکه رشته هایی که ارایه میدن مکمل هم هستن و اشتراکی ندارن.

لینک وزارت علومی که بر اساس اون میگم: http://www.msrt.com/virtual/list_of_...try_of_science

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanjamali نمایش پست ها
    This school is one of the schools in University System of Maryland https://en.wikipedia.org/wiki/Univer...em_of_MarylandUniversity of maryland college park and University of maryland baltimore are two other schools of this system
    دوستان عزیز من نمی دونم لینکی که شما ازش می بینید تاییدیه وزارت علوم رو چقرد معتبره، اما در سای خون وزارت علوم هیچ اسمی از UMBC برده نشده. و اصولا نمی شه به همه کمپس های دانشگاه هایی که چند واحد دارن یه رنک رو اختصاص داد:مثلا UMAssA- UMassL - UmassD کاملا با هم متفاوتندUIC، UIB ، UIUC هم کاملا متفاوتند و مثال هایی از این دست بسیارند. توی کالیفرنیا هم که 5-6 تا دانشگاه زیر مجموعه هم هستند اما زنکینگ متفاوته.لینک وزارت علوم:http://grad.saorg.irhttp://grad.saor...83%D8%A7-2016-

Junior Member KiteRunner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mech09 نمایش پست ها
    دوستان عزیز من نمی دونم لینکی که شما ازش می بینید تاییدیه وزارت علوم رو چقرد معتبره، اما در سای خون وزارت علوم هیچ اسمی از UMBC برده نشده. و اصولا نمی شه به همه کمپس های دانشگاه هایی که چند واحد دارن یه رنک رو اختصاص داد:مثلا UMAssA- UMassL - UmassD کاملا با هم متفاوتندUIC، UIB ، UIUC هم کاملا متفاوتند و مثال هایی از این دست بسیارند. توی کالیفرنیا هم که 5-6 تا دانشگاه زیر مجموعه هم هستند اما زنکینگ متفاوته.ل
    اگر این دانشگاه قبلا توی رنکینگ وزارت علوم حضور داشته و توی رنکینگ جدید اسمی ازش نیست ممکنه بخاطر این باشه که اسمش جا افتاده. این اتفاق برای دانشگاهای دیگه ای مثل SUNY Binghamton هم افتاده بود که یکی از دوستان ایمیل زدن و این دانشگاه هم به رنکینگ اضافه شد. بنابراین فک نمیکنم نگرانی خاصی از این بابت وجود داشته باشه بخاطر اینکه این دانشگاه هم سطح خیلی از دانشگاه های رده متوسط رنکینگ وزارت علوم هست.

Junior Member

من برای وارد شدن این دانشگاه به لیست وزارت علوم خیلی پیگیری کردم. از مهر سال ۹۴ که نامه رسمی نوشتم تا چندین بار که حضورا مراجعه کردم و پیگیری های تلفنی. استادی هم که توی این دانشگاه پیدا کردم ایرانی بودن و پیگیر شدن که چرا توی لیست نیست و شماره خواستن که خودشون مستقیم باهاشون صحبت کنند.
    حدود ۵ روز قبل به من ایمیل زدن که این دانشگاه بررسی هاش انجام شده و در گروه متوسط (ج) دسته بندی خواهد شد. من فکر می کنم هنوز در حد این دانشگاه نیست که در دسته متوسط قرار بگیره. با این حال به لیست که مراجعه کردم هنوز وارد لیست نشده. اگر تمایل داشته باشید می تونید کمک کنید که این دانشگاه وارد لیست بشه. برای این کار می تونید به این آدرس مراجعه کنید و بهشون ایمیل بزنید. غیر از ایمیل اون صفحه می تونید به این آیدی هم ایمیل بزنید (چون ایمیل گذاشتن خلاف قوانین فروم هست من فقط آیدی رو می نویسم، ادامه آدرس ایمیل در همون صفحه که لینکش رو گذاشتم پیدا می کنید): ext6_grad