این موقعیت پست داک که میگم مینیمم مورد نیازش لیسانس هست تو سایت NATUREJOBS هست. تو متن آگهیشم نوشته کسی رو میخوایم برای پوزیشن پست داک.
سلام
لینک http://www.nature.com/naturejobs/sci...oral-scientist
ممنون میشم از راهنماییتون
سلام
ممنون از اینکه سایتو چک کردید. اما تا اونجا که من میدونم برای پست داک حتما داشتن phd ضروری نیست. من قبلا هم تو دانشگاه های آمریکا همچین چیزیو دیدم. لینک پوزیشن های پست داک دانشگاه کلمبیا رو براتون میذارم اینجا. تو این سایت برای یکی دو پوزیشن پست داک نوشته مدرک phd یا MD یا معادلشون رو میخوان. من هم که مدرک دکترای عمومی دارم. http://postdocs.columbia.edu/openpositions.html
ای بابا
سر خودمون که نمی خواهیم کلاه بگذاریم
به نظر من که پست دکتری بدون داشتن مدرک دکتری هیچ معنی و مفهومی نداره.
تا اونجایی هم که من توی اروپا و کانادا دیدم هر کسی که می شناختم پست دکتری رو بعد از اتمام دکتری اقدام کرده. منطقی هم هست.
فرض کنید یک رزومه ای بیاد دستتون بعد می بینید طرف بعد از لیسانسش رفته پست دکتری گذرونده! یعنی چی؟ خنده داره.
سلام
من تا جایی که توضیحات دوستان رو خوندم ، دوره ی پسا دکتری(post doc) گویا در هیچیک از دانشگاه ها شامل دوره ی تحصیلی و اعطای مدرک نمیشه (طبیعتا course ی هم گذرانده نمیشه؟ ) . همچنین زمان مشخصی هم نداره .
حالا این سوال برام پیش اومد پس ارزیابی این دوره چطور صورت میگیره؟ چون انگار هیچ استانداردی در این زمینه وجود نداره؟ و اینکه آیا صرفا این دوره در همان دانشگاه ارائه دهنده و یا جاهایی که لینک هستن با اونجا(منظور با استاد مربوطه) مهم است ؟
یعنی مثلا شخصی در دانشگاه "الف" پست دکترا گذرونده ، این دوره کجا به دردش میخوره؟ (غیر از استخدام در همان دانشگاه و یا دانشگاهی که استادش بخواد معرفیش کنه؟ ) .
اصلا این دوره به عیر از گرفتن کار آکادمیک ، کاربرد دیگه ای داره؟
آیا دوره صرفا باید تمام وقت و حضوری باشه یا میشه پاره وقت یا حتی از راه دور هم صورت بگیره؟ مثلا شخصی بعد از گرفتن دکترا کارمند یک شرکت شده باشه ، ولی علاقه به گذراندن پست داک هم داشته باشه، همچین چیزی ممکنه؟ یا باید کارش رو رها کنه؟
اینطور که من فهمیدم پست داک صرفا انجام پروژه یا پروژه هایی بعد از دوره دکتراست . در اینصورت اگر کسی با دکترا وارد صنعت شد و در آنجا مدیر پروژه یا پروژه هایی بود و یا در گروه های تحقیقاتی حضور داشت و کار کرد ، نمیتونه از اون شرکت مدرکی بگیره که اعتبارش اندازه پست داک باشه و مثل همون پست داک حساب بشه؟
و در نهایت اینکه پست داک هم level داره ؟ یعنی شخصی یکسال در دانشگاهی دوره پست داک رو گذراند ، اگر بازم در پروژه هایی مشابه در دانشگاه یا دانشگاه های دیگه کار کرد دیگه تاثیری نداره؟ (به قول یکی Post Post Doc حساب نمیشه؟ )
علاقه مندی ها (Bookmarks)