نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: با توجه به پوزیشن های خالی دنیا تو چه شاخه ای از متالورژی بریم راحت تر بورس میشیم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : با توجه به پوزیشن های خالی دنیا تو چه شاخه ای از متالورژی بریم راحت تر بورس می

سلام به همه دوستان موادی

من لیسانسم رو متالورژی صنعتی گرفتم. فوق لیسانسم رو شناسایی. اما متاسفانه حماقت کردم و روی ریخته گری کار کردم.
    الان میخوام اپلای کنم. اما برام مهم نیست که دوباره مستر بگیرم.
    اول که به نظرتون واسه کجا اقدام کنم که بعد از تموم شدن موقعیت کاری خوبی داشته باشه و بتونم بمونم؟
    تو چه حیطه ای اقدام کنم؟
    از طریق دانشگاه یا استاد؟
    خلاصه حسابی ناواردم. اگه میشه کمک کنید.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : با توجه به پوزیشن های خالی دنیا تو چه شاخه ای از متالورژی بریم راحت تر بورس می

سلام
    من ارشد شناسایی میخونم و برای پروژه دارم مهندسی سطح کار میکنم...
    دیدم تو بریتانیا دانشگاه های زیادی هستند که تو این زمینه کار می کنند
    برای phd با فاند تو بریتانیا امید هست ؟
    امریکا و کانادا چی ؟

Junior Member NicolaTesla آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Materials Science @ Sharif University of Technolgy

معدل کارشناسی؟
    مقاله ISI؟
    اگه مقاله یا کنفرانس بین المللی داشته باشید از اون جایی که مهندسی سطح فیلد مطرح و جذابی هست میتونید در صورت داشتن نمره تافل بالای 100 از دانشگاه های خوب امریکا یا کانادا پذیرش بگیرید (در صورت معدل کارشناسی پایین باید جی ار ای بالا بیارید)

Junior Member NicolaTesla آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Materials Science @ Sharif University of Technolgy

نقل قول نوشته اصلی توسط fariba_ff7 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان موادی

من لیسانسم رو متالورژی صنعتی گرفتم. فوق لیسانسم رو شناسایی. اما متاسفانه حماقت کردم و روی ریخته گری کار کردم.
    الان میخوام اپلای کنم. اما برام مهم نیست که دوباره مستر بگیرم.
    اول که به نظرتون واسه کجا اقدام کنم که بعد از تموم شدن موقعیت کاری خوبی داشته باشه و بتونم بمونم؟
    تو چه حیطه ای اقدام کنم؟
    از طریق دانشگاه یا استاد؟
    خلاصه حسابی ناواردم. اگه میشه کمک کنید.
    سلام من ارشدم رو شریف آموزش محور خوندم شناسایی الان مثل ... پشیمونم . شرایط شما یکم متفاوته چون تز مستر داشتید ولی بهتره برای ارشد مجدد اقدام کنید گرایش هایی که الان پوزیشن های خوبی داره و شما میتونید توی SOP تون بهش اشاره کنید که بهش علاقه مندید شامل bio-materials, surface Eng and thin films, magnetic and opto electronic materials, advance seramics و همچنین کارهای مربوط به شبیه سازی و مدلینگ هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)