صفحه 3 از 60 نخستنخست 1234567891011121353 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 597

موضوع: اطلاعات مفید در مورد زندگی‌ و کار در فنلاند

  1. #21

    پیش فرض اداره كار فنلاند

    Työvoimatoimisto

    اداره هاي كار بخشي از اداره كل كار (Työhallinto) مي باشند. مهمترين خدمات اداره كار از اين قبيل مي باشد: خدمات كاريابي, آموزش نيروي كار, راهنمايي و مشاورت انتخاب حرفه و همچنين خدمات اطلاعات در مورد تحصيلات و حرفه ها. امور مربوط به وفق يابي مهاجرين نيز بخشي از وظايف اداره هاي كار مي باشد. از طريق اين اداره ها مي توان مثلاً درخواست شركت در دوره هاي آموزشي زبان فنلاندي نمود. اطلاعات در مورد اداره هايي كه نياز به نيروي كار دارند را نيز مي توان از اداره هاي كار جويا شد. اربابين رجوع اداره كار مي توانند از كلا درخواست كمك هزينه بيكاري نمايند.

    در صفحات كار (http://www.infopankki.fi/page/C20F91...E4A5EAF89.aspx)بانك اطلاعاتي (Infopankki) اطلاعات بيشتر در مورد اين كه چگونه اداره كار به اربابين رجوع خود كه در پي كار هستند خدمات ارائه مي دهد, وجود دارد.

    براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد خدمات اداره كار مي توانيد به صفحات اينترنتي اداره كل كار(http://www.mol.fi/mol/fi/99_pdf/fi/0...yotsto_fin.pdf) مراجعه نمائيد.

    نزديك ترين اداره كار در كجا واقع شده است؟

    در فهرست موجود در صفحات اينترنتي اداره كل كار (http://www.mol.fi/mol/fi/tyovoimatoimistot.jsp) نام شهرستان محل اقامت خود را انتخاب نمائيد .

  2. #22

    پیش فرض اداره امور اجتماعي فنلاند

    Sosiaalipalvelutoimisto

    اداره هاي امور اجتماعي شهرستان ها در امور مختلفي به اربابين رجوع خود خدمات ارائه مي دهند. اين اداره ها معمولاً به مسايلي از قبيل مسايل زير رسيدگي مي كنند:

    * مراقبت روزانه از كودكان
    * خدمات سالمندان
    * مراقبت در خانه
    * خدمات اشخاص معلول
    * خدمات اشخاص عقب افتاده ذهني
    * حفاظت از كودكان
    * كمك هزينه مراقبت از خويشاوندان
    * مراقبت از اشخاص معتاد به مواد مخدر
    * كمك هزينه امرار معاش
    * كار اجتماعي

  3. #23

    پیش فرض اطلاعات مفید درباره فنلاند

    Verotoimisto

    در فنلاند بايد از هر نوع درآمدي ماليات پرداخت. از اداره ماليات براي شما كارت مالياتي صادر مي شود كه بايد به كارفرما داده شود. اداره هاي ماليات در تمام نقاط فنلاند وجود دارند. هنگام درخواست كارت مالياتي بايد يا شماره شناسايي شخصي داشته باشيد و يا شماره شناسايي شخصي موقتي. اين شماره شناسايي شخصي را مي توانيد از اداره ثبت احوال دريافت كنيد.

    در صفحات اينترنتي اداره كل ماليات (http://www.vero.fi) اطلاعات زيادي در مورد سيستم مالياتي در فنلاند وجود دارد.

    مشخصات تماس اداره ماليات شهرستان محل اقامت خود را مي توانيد از اين صفحات(http://www.vero.fi/nc/viewarticle.as...age=FIN&index=) (tältä sivulta) به دست آوريد.

  4. #24

    پیش فرض اطلاعات مفید درباره فنلاند

    Maahanmuuttovirasto

    اداره مهاجرت به مسايل مربوط به مهاجرت به كشور, اقامت در كشور و پناهندگي رسيدگي مي كند. اداره مهاجرت همچنين به مسايلي كه مربوط به تابعيت فنلاند مي شوند نيز رسيدگي مي كند.

    اطلاعات بيشتر در مورد اداره مهاجرت(http://www.migri.fi)

  5. #25

    پیش فرض اطلاعات مفید درباره فنلاند

    Maistraatti

    اداره هاي ثبت احوال مقامات اداري دولت در سطح محلي مي باشند. اين اداره ها از جمله به مسايل مربوط به ثبت رسيدگي مي كنند. اطلاعات پايه اشخاصي كه در فنلاند زندگي مي كنند به سيستم اطلاعات جمعيت منتقل مي شود. هنگام مهاجرت به فنلاند, جابجايي از محلي به محل ديگر در فنلاند و يا مهاجرت به خارج, بايد مراتب را به اداره ثبت احوال اطلاع داد. اداره هاي ثبت احوال وظايف متعدد ديگري نيز به عهده دارند. كارمند مسئول ثبت در اداره ثبت احوال مراسم عقد غير مذهبي را اجرا مي كند. همچنين در صورتي كه كسي بخواهد قبل از ازدواج قرارداد شرط ازدواج (avioehtosopimus) منعقد كند, بايد اين قرارداد را براي ثبت به اداره ثبت احوال ببرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد خدمات اداره ثبت احوال (http://www.maistraatti.fi/maistraatt...edot_print.jsp) مي توانيد به صفحات اينترنتي اداره ثبت احوال مراجعه نمائيد.

  6. #26

    پیش فرض آوردن خانواده تان به فنلاند

    Perhe Suomeen

    “براي كسي كه به خاطر عشق سفر مي كند هزار مايل به مانند يك مايل است.”
    (ضرب المثل ژاپني)

    چنانچه شما خودتان در فنلاند زندگي كنيد, امكان اينكه با صدور اجازه اقامت براي خويشاوندان نزديك شما موافقت شود وجود دارد. معمولاً در مواقعي كه اجازه اقامت بر اساس روابط خانوادگي داده مي شود, اعضاي خانواده درجه يك مورد توجه قرار مي گيرند. در برخي از موارد اجازه اقامت مي تواند به ديگر خويشاوندان نزديك نيز تعلق گيرد. در فنلاند اشخاص زير جزو اعضاي خانواده درجه يك محسوب مي شوند:

    * شوهر يا زن
    * همسر غير عقدي
    * شريك زندگي كه به ثبت رسيده باشد
    * فرزند مجرد زير سن 18 سال كه فرد مقيم فنلاند سرپرستي وي را به عهده داشته باشد

    اطلاعات بيشتر(http://www.migri.fi/netcomm/content....91&language=EN)

    هنگامي كه شما بر اساس روابط خانوادگي درخواست اجازه اقامت مي نمائيد معمولاً بايد درآمد دائم داشته باشيد.

    اولين اجازه اقامت را بايد معمولاً قبل از ورود به فنلاند از نمايندگي فنلاند(http://www.formin.fi/public/default....&culture=fi-FI) در كشور خود درخواست نمود. همچنين خويشاوند نزديك كسي كه در خارج از فنلاند زندگي كرده و قصد درخواست اجازه اقامت كشور فنلاند را دارد, چنانچه در فنلاند سكونت داشته باشد مي تواند براي وي درخواست اجازه اقامت بنمايد. در اين صورت خويشاوند نزديك بايد درخواست اجازه اقامت را در اداره پليس شهرستان محل اقامت خود انجام دهد. فرم هاي درخواست را مي توان از اداره هاي پليس فنلاند و در خارج از فنلاند از نمايندگي هاي فنلاند دريافت نمود.

    متقاضي بايد اغلب در خارج از فنلاند منتظر جواب درخواست اجازه اقامت خود بماند. با اين حال در برخي موارد عضو خانواده در صورتي كه زندگي خانوادگي ايشان از قبل در خارج از فنلاند آغاز گرديده باشد, مي تواند به فنلاند آمده و در فنلاند درخواست اجازه اقامت نمايد. در مورد اين مسئله با اين حال مقررات دقيقي وجود دارد. عضو خانواده شخص تابع فنلاند نيز مي تواند به فنلاند آمده و در فنلاند درخواست اجازه اقامت نمايد. براياطلاعات بيشتر به صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت(http://www.migri.fi/netcomm/content....96&language=FI) (Maahanmuuttosvirasto) مراجعه كنيد.

    در صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت در باره اين موضوع اطلاعاتي به زبان هاي زير موجود مي باشد:

    فنلاندي(http://www.migri.fi/netcomm/content....72&language=FI)
    سوئدي(http://www.migri.fi/netcomm/content....72&language=SV)
    انگليسي (http://www.migri.fi/netcomm/content....72&language=EN)

  7. #27

    پیش فرض اطلاعاتی در رابطه با تحصيل در فنلاند


    Opiskelu Suomessa

    توابع كشورهاي خارجي نيز مي توانند در آموزشگاه هاي فنلاندي تحصيل كنند. توابع كشورهاي خارجي در مدت تحصيلشان به اجازه اقامت نياز دارند. چنانچه تحصيل تان بيش از سه ماه طول مي كشد بايد درخواست اجازه اقامت نمائيد. توابع كشورهاي عضو اتحاديه اروپا و كساني كه شرايط شان با شرايط آنها قابل مقايسه مي باشد نيازي به اجازه اقامت ندارند. ايشان مي بايست به هر حال در صورتي كه اقامتشان در فنلاند بيش از سه ماه طول مي كشد, حق اقامت خود را به ثبت برسانند.

    غالباً هنگام درخواست اجازه اقامت متقاضي بايد توضيح بدهد كه زندگي اش در مدت اقامتش در فنلاند چگونه از نظر اقتصادي تأمين مي شود. مثلاً در حساب بانكي متقاضي بايد به اندازه مشخصي پول موجود باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين مورد به صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت(http://www.migri.fi/netcomm/content....15&language=FI) قسمت ”Opiskelijan toimeentulo” مراجعه كنيد.

    هر نوع تحصيلاتي به هر حال براي صدور اجازه اقامت كافي نيست. تحصيلات بايد معمولاً به حرفه و يا مدرك تحصيلي منجر گردد. در صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت(http://www.migri.fi/netcomm/content....11&language=FI)(Maahanmuuttovirasto) اطلاعاتي در مورد اين كه بابت چه نوع تحصيلاتي مي توان براي شما اجازه اقامت صادر نمود, موجود مي باشد.

    اگر شخصي فقط به قصد تحصيل وارد فنلاند شود به عنوان كسي كه به صورت دائم در فنلاند سكونت (http://www.kela.fi/in/internet/suomi...S?openDocument)دارد محسوب نمي گردد. به اين لحاظ چنين شخصي حق استفاده از تأمينات اجتماعي را كه تحت مسئوليت كلا (Kela) مي باشد ندارد.

    اولين اجازه اقامت را بايد معمولاً از نمايندگي كشور فنلاند در كشور خود درخواست نمود. از صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت مي توانيد (http://www.migri.fi/netcomm/content....21&language=FI)اطلاعاتي در مورد درخواست اجازه اقامت و نيز در مورد مداركي كه براي درخواست آن نياز داريد, كسب نمائيد. درخواست تمديد اجازه اقامت را بايد در اداره پليس شهرستان محل اقامت خود بنمائيد.

    در صورت تمايل مي توانيد در زمان تحصيل خود تا حد محدودي كار كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين مورد به صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت (http://www.migri.fi/netcomm/content....15&language=FI) قسمت ” Voiko opiskeluaikana tehdä työtä ” مراجعه كنيد .

    در صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت در باره اين موضوع اطلاعاتي به زبان هاي زير موجود مي باشد:

    فنلاندي(http://www.migri.fi/netcomm/content....74&language=FI)
    سوئدي(http://www.migri.fi/netcomm/content....74&language=SV)
    انگليسي(http://www.migri.fi/netcomm/content....74&language=EN)

  8. #28

    پیش فرض به فنلاند آمدن براي كار

    Töihin Suomeen

    در صورتي كه شخص تابع دولت بيگانه در فنلاند قصد انجام كار دارد معمولاً به اجازه اقامت استخدامي نياز دارد. در صورتي كه او به انجام تجارت و يا ديگر مشاغل آزاد و مستقل بپردازد, معمولاً به اجازه اقامت كسب و كار نياز دارد. اين قانون به هر حال داراي استثنائات بسياري مي باشد. به عنوان مثال توابع كشورهاي عضو اتحاديه اروپا و كساني كه شرايط شان با شرايط آنها قابل مقايسه مي باشد نيازي به اين اجازه اقامت ها ندارند.

    چنانچه در فنلاند به شما قرارداد استخدام پيشنهاد شده است مي توانيد درخواست اجازه اقامت استخدامي نمائيد. اولين اجازه اقامت را بايد معمولاً قبل از ورود به فنلاند از نمايندگي فنلاند(http://formin.finland.fi/public/defa...&culture=fi-FI) در كشور خود درخواست كنيد. اطلاعات در مورد درخواست اجازه اقامت استخدامي در صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت Maahanmuuttovirasto (http://www.migri.fi/netcomm/content....00&language=FI)موجود مي باشد.

    كارفرما از اداره كار در خواست صدور تصميم در مورد اين كه آيا مي توان تبعه خارجي را براي كار مربوطه استخدام نمود يا خير مي نمايد. در صورتي كه تصميم صادر شده از سوي اداره كار مثبت باشد, اداره كل امور مهاجرت مي تواند براي متقاضي اجازه اقامت صادر نمايد. پروسه درخواست اجازه كار ممكن است مدتي طول بكشد.

    هنگام تمديد اجازه كار در فنلاند درخواست خود را بايد به اداره پليس محلي تحويل دهيد.

    توابع كشورهاي عضو اتحاديه اروپا و كساني كه شرايط شان با شرايط آنها قابل مقايسه مي باشد مي توانند آزادانه در فنلاند به انجام فعاليت هاي تجارتي و يا ديگر مشاغل آزاد بپردازند. اشخاص ديگر براي انجام فعاليت هاي تجارتي و يا ديگر مشاغل آزاد در فنلاند به اجازه اقامت كسب و كار نياز دارند. قبل از ورود به فنلاند از نمايندگي فنلاند در كشور محل اقامت تان درخواست اجازه اقامت نمائيد. اجازه اقامت فقط يراي كارها و فعاليت هاي سودآور صادر مي گردد. مركز كسب و كار منطقه اي (TE-keskus) بررسي مي كند كه آيا پيش شرط هاي لازم يراي كسب و كار مربوطه وجود دارد و آيا متقاضي مي تواند با انجام اين كار و فعاليت در اين شغل به اندازه كافي تأمين امرار معاش بنمايد يا خير. مركز كسب و كار در اين مورد به سهم خود تصميم مي گيرد. در صورتي كه تصميم صادر شده مثبت باشد, اداره كل امور مهاجرت مي تواند براي متقاضي اجازه اقامت كسب و كار صادر نمايد. اطلاعات بيشتر در اين مورد در صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت (http://www.migri.fi/netcomm/content....02&language=FI)Maahanmuuttovirasto موجود مي باشد.

    در صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت در باره اين موضوع اطلاعاتي به زبان هاي زير موجود مي باشد:

    فنلاندي(http://www.mol.fi/mol/fi/99_pdf/fi/0...meentyohon.pdf)
    سوئدي(http://www.mol.fi/mol/se/99_pdf/se/0...baifinland.pdf)
    انگليسي (http://www.mol.fi/mol/fi/99_pdf/fi/0...ginfinland.pdf)

  9. #29

    پیش فرض درخواست تابعيت فنلاند

    Kansalaisuus

    درخواست تابعيت فنلاند

    چنانچه شما 18 سالتان تمام شده و به مدت كافي در فنلاند سكونت داشته و هنوز نيز سكونت داريد, مي توانيد تابعيت فنلاند دريافت كنيد. شما بايد بتوانيد هويت خود را ثابت كنيد.شما بايد همچنين بتوانيد طرح و برنامه اي ارائه دهيد كه نشان دهد چگونه خود و خانواده تان قصد تأمين امرار معاش داريد. علاوه بر اين مهارت زبان فنلاندي, سوئدي و يا زبان فنلاندي مخصوص ناشنوايان, يعني زبان علامات (http://suvi.viittomat.net/)لازم است. مهارت زبان را مي توان مثلاً با شركت و قبولي در امتحان زبان اثبات نمود. بايد سطح سوم مهارت عمومي زبان را قبول شد. براي اطلاعات در مورد امتحانات و مدارك عمومي زبان به صفحات اينترنتي اداره كل آموزش و پرورش(http://www.oph.fi/SubPage.asp?path=1;17629;3432) opetushallitus مراجعه كنيد.

    اطلاعات بيشتر در مورد موضوع(http://www.migri.fi/download.asp?id=...490649CD95F%7d)

    پروسه درخواست تابعيت ممكن است به مدت طولاني طول بكشد. دريافت تابعيت ممكن است در مواردي كه مثلاً مرتكب جرمي شده باشيد و يا مثلاً از پرداخت ماليات و يا جريمه سر باز زده باشيد بيشتر طول بكشد. براي اطلاعات بيشتر در مورد پيش شرط هاي دريافت تابعيت و چگونگي تفسير و كاربرد اين پيش شرط ها در عمل مي توانيد به صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت (http://www.migri.fi/netcomm/content....77&language=FI)Maahanmuutto virasto مراجعه كنيد.

    در خواست تابعيت را بايد با اسثفاده از فرم اداره كل امور مهاجرت انجام داد. اين فرم را مي توانيد از اداره پليس محل سكونتتان دريافت كنيد. درخواست تابعيت را بايد شخصاً به اداره پليس شهرستان محل اقامت خود تحويل دهيد. مدرك شناسائي با خود همراه داشته باشيد. تصميم گيري كه در مورد درخواست تابعيت مي شود پولي مي باشد. بهاي مربوطه را بايد همان موقع كه درخواست را تحويل مي دهيد پرداخت كنيد. اطلاعات بيشتر در مورد درخواست تابعيت و ديگر مسايل مربوط به تابعيت در صفحات اينترنتي اداره كل امور مهاجرت به زبان هاي زير موجود مي باشد.

    فنلاندي(http://www.migri.fi/netcomm/content....77&language=FI)
    سوئدي(http://www.migri.fi/netcomm/content....77&language=SV)
    انگليسي(http://www.migri.fi/netcomm/content....77&language=EN)

    فرم هايي كه مي توانيد با آنها درخواست تابعيت نمائيد.

    فنلاندي(http://www.migri.fi/netcomm/content....91&language=FI)
    سوئدي(http://www.migri.fi/netcomm/content....42&language=SV)
    انگليسي(http://www.migri.fi/netcomm/content....42&language=EN)

    جهت مطالعه قانون ملي فنلاند به اين صفحه (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantas...nsalaisuuslaki)مراجعه كنيد. (فين لكس, Finlex )

  10. #30

    پیش فرض مسكن از كجا مي توان يافت؟

    Mistä asunto

    “با اينكه دنبال خانه گشتن از خريد ماهي پر دردسرتر است, ناممكن نيست.”
    (ضرب المثل فنلاندي)

    اطلاعيه در مورد مسكن را مي توان از جمله در روزنامه ها و در تابلوي اعلانات پيدا كرد. مي توانيد همچنين از آشنايان, همسايه ها, خويشاوندان و كسان ديگر در مورد مسكن اجاره اي سؤال كنيد. مهم است كه خودتان فعال باشيد.

    بانك ها, شركت هاي بيمه و موسسه ها

    بانك ها اطلاعات زيادي مثلاً راجع به سكونت, بازار مسكن, سرمايه گذاري و اخذ وام مسكن, مسكن هاي با حق سكونت دائم, مسكن هاي با مالكيت غير كامل و اجاره نشيني ارائه مي دهند. خيلي از بانك ها, شركت هاي بيمه و موسسه ها مساكني در اختيار دارند كه خود اجاره كرده اند.

    مسكن هاي اجاره اي شخصي

    مسكن اجاره اي شخصي را مي توان يا مستقيماً از مؤجر اجاره نمود و يا از طريق بنگاه هاي مسكن. كسي كه از بنگاه مسكن درخواست خدمات مي كند بايد دستمزد اين بنگاه را هم بپردازد. در مورد مسكن هاي اجاره اي شخصي ميتوانيد مثلاً از روزنامه ها اطلاعات بيابيد.

    بنگاه هاي مسكن

    www.etuovi.com
    www.asuntoverkko.com
    www.kiinteistomaailma.com
    www.huoneistokeskus.fi
    www.oikotie.fi
    www.opkk.fi
    www.huoneistoketju.fi
    www.ovv.com
    www.asunnonvuokraus.com
    مسكن با حق سكونت دائم

    (http://www.yh.fi/etusivu.asp)YH – asumisoikeus Oy
    (http://www.suomenasumisoikeus.fi/asumisoikeus/)Suomen Asumisoikeus Oy
    مساكن جوانان

    (http://www.nuorisosaatio.fi/)Nuorisosäätiö
    (http://www.nuorisoasuntoliitto.fi/)Nuorisoasuntoliitto(NAL)
    (http://www.oranssi.net/asuminen.phtml)Oranssi ry

    اطلاعاتي در مورد موضوع به زبان هاي زير

    فنلاندي(http://www.nuorisoasuntoliitto.fi/si...rtikkeli_id=61)
    سوئدي(http://www.nuorisoasuntoliitto.fi/si...x.php?lk_id=12)
    استونيائي(http://www.nuorisoasuntoliitto.fi/si...tikkeli_id=345)
    روسي(http://www.nuorisoasuntoliitto.fi/sivut/?lk_id=14)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •