صفحه 1 از 14 1234567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 137

موضوع: آرشیو شده : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012 ( تا سال 2012 )

  1. #1

    پیش فرض آرشیو شده : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012 ( تا سال 2012 )

    دوستان عزیز طبق آخرین گزارش منتشر شده در تاریخ 10 می 2011 قوانین مهاجرت از اول جولای 2012 تغییرات بسیار اساسی خواهد داشت. مهمترین تغییر این که از این تاریخ به بعد شما علاقه مندی خود برای مهاجرت را به دولت استرالیا اعلام میکنید و دولت براساس اولویت به افرادی که صلاحیت بیشتر دارند دعوتنامه برای اپلای برای ویزای اقامت دائم صادر خواهد کرد.
    میتونین اطلاعات بیشتر رو از اینجا ببینین.


  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    رشته و دانشگاه
    industrial engineering , azad
    ارسال‌ها
    51

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    در آخرين خبري كه از اداره مهاجرت استراليا منتشر شده ، درباره سيستم جديد مهاجرت به استراليا از 10 تير 1391 (01 July 2012) صحبت كرده است.

    اين سيستم شباهت بسيار زيادي به سيستم مهاجر پذيري كشور نيوزلند دارد و اين امكان را به اداره مهاجرت استراليا مي دهد كه متقاضيان را خودش گلچين كند و فقط به كساني كه انتخاب مي شوند ويزا دهد.

    اين سيستم جديد شامل 2 مرحله مي باشد كه آنرا به جزئيات براي شما مي نويسم.

    مرحله اول: شما بايد مانند روال گذشته مدارك خود را در سازمان هاي مربوطه ارزشيابي كنيد و آيلتس مورد نياز را گرفته باشيد. پس از جمع آوري كامل مدارك بايستي در سيستمي با نامه EOI كه مخفف (Expression of Interest) است ثبت نام كنيد در اين سيستم كه كاملا الكترونيكي هم مي باشد شما توسط فاكتورهايي كه به آن هاي اشاره مي كنم گلچين مي شويد اين سيستم كساني را كه امتياز بيشتري دارند در اولويت قرارمي دهد از جمله فاكتورهاي اصلي مي توان به اين موارد اشاره كرد داشتن اسپانسر ايالتي، فاميلي، سابقه كار ، نمره بالاي آيلتس.

    در اين مرحله شما در سيستم EOI ثيت نام مي كنيد در صورت قبولي و انتخاب شدن به مرحله دوم يعني اقدام براي ويزا مي رويد اما اگر انتخاب نشديد اطلاعات شما تا 2 سال در اين ديتا بانك محفوظ مي باشد كه اگر آنرا مرتب به روز رساني كنيد امكان دعوت شدن و انتخاب شما توسط سيستم امكان پذير است.

    اداره مهاجرت هدف از ايجاد اين سيستم را برقراري تعادل بين تعداد متقاضيان و نياز بازار كار و اقتصاد استراليا اعلام كرد.

    ضمنا اين سيستم براي ويزاهاي 175، 176، 885، 886، 475 و 487 اجرا خواهد شد
       

  3. #3

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    سلام
    من يك سوالي داشتم، من از طريق يك مشاور مهاجرت شروع به تكميل پروسه مهاجرت كردم ، با توجه به نظر ايشون آيلتس جنرال دادم ولي امروز از طريق يكي از لينك هاي مربوط به مهاجرت به استراليا متوجه شدم كه براي رشته تحصيلي من(حسابداري) بايد آيلتس آكادميك مي دادم،‌قوانين جديد نسبت به اين موضوع تغيير نكرده اند؟ يعني به خاطر اشتباه مشاور مهاجرت من وقتم رو هدر دادم و آيلتس جنرال دادم و بايد حتما آكادميك مي دادم؟

  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    رشته و دانشگاه
    Amirkabir Uni, Mining Engineering
    ارسال‌ها
    55

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    سلام
    می شه بگید از کجا باید بفهمیم واسه هر رشته چه آیلتسی می خوان؟
    من رشتم معدن

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, Marmara University
    ارسال‌ها
    4

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    سلام
    من سوالی داشتم. تا جایی که می توانستم فروم ها و وب های مختلف تحصیلی و مهاجرتی را بررسی کردم اما به نتیجه ای نرسیدم
    سوالم این است که: میدانم که کسانیکه می خواهند در مقطعی در استرالیا تحصیل کنند و سپس برای اقامت اقدام کنند باید رشته شان حتمآ در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
    اما متاسفانه بسیاری از دانشگاه ها با اسامی مختلف دیگری یا با رشته های زیر گروهی آن رشته ها را ارائه میدهند. ما چگونه می توانیم مطمئن شویم که آیا تحصیل در آن رشته با لیست مطابقت خواهد کرد یا نه؟ دولت استرالیا بیان کرده که رشته های نزدیک به لست هم مورد قبول هستند تا جایی که فهمیده ام اما دقیقآ مشخص نکرده

    به عنوان مثال:
    من می خواهم از رشته های sustainable energy engineering یا renewable energy engineering را انتخاب کنم. آیا این رشته ها جزو رشته هایی مانند مهندسی مکانیک, الکتریک یا شیمی محسوب می شوند که برای اقامت گرفتن بتوان اقدام کرد یا خیر؟ گاهی اوقات این رشته ها یا رشته های مشابه در Mechanical Engineering Department دانشگاه ها هستند. آیا این می توان به معنی رشته مکانیکی بودن آن باشد یا خیر؟
    سوالاتی از این قبیل را جوابش را از کجا می توان پیدا کرد؟
    خیلی ممنون

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, Marmara University
    ارسال‌ها
    4

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    سوال دیگری داشتم که جوابش را در فروم دیدم اما نتوانستم مطمئن شوم چون منبعی ارائه نداده بودند
    آیا پس از شروع تحصیلات دو ساله پس از 6 ماه می توان به اقامت دائم اقدام کرد و از امتیاز تحصیل در استرالیا و معافیت از ارائه تجربه کاری استفاده کرد؟

  7. #7
    Senior Member marjan912 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    رشته و دانشگاه
    Allameh Tabatabaei
    ارسال‌ها
    498

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeid 1362 نمایش پست ها
    سلام
    می شه بگید از کجا باید بفهمیم واسه هر رشته چه آیلتسی می خوان؟
    من رشتم معدن

    برید تو دانشگاههای مورد نظرتون در استرالیا و در بخش دانشجویان اینتر نشنال شرایط رشته حسابداری رو ببینید
    حتما نوشته که چه جور آیلتسی می خواد

  8. #8
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    رشته و دانشگاه
    Innovative Business Services
    ارسال‌ها
    253

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    نقل قول نوشته اصلی توسط marjan912 نمایش پست ها
    برید تو دانشگاههای مورد نظرتون در استرالیا و در بخش دانشجویان اینتر نشنال شرایط رشته حسابداری رو ببینید
    حتما نوشته که چه جور آیلتسی می خواد
    خب همه دانشگاه ها آکادمیک میخوان نگاه کردن نداره
       

  9. #9

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    با تشکر از اقای mojt می خواستم بدونم این لینک رو دیدم و یک فایل توی اون بود که درمورد اسپانسری فامیلی بود ولی دقیقا متوجه نشدم یعنی میشه من داییم اونجاست میتونم از اون طریق اقدام کنم ؟
    ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید

  10. #10

    پیش فرض پاسخ : تغییر اساسی مهاجرت به استرالیا از اول جولای 2012

    نقل قول نوشته اصلی توسط parisrose22 نمایش پست ها
    با تشکر از اقای mojt می خواستم بدونم این لینک رو دیدم و یک فایل توی اون بود که درمورد اسپانسری فامیلی بود ولی دقیقا متوجه نشدم یعنی میشه من داییم اونجاست میتونم از اون طریق اقدام کنم ؟
    ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید
    سلام دوست عزیز
    بله ایشون میتونن اسپانسر بشن، یه نگاهی به این لینک بندازین.
    موفق باشین


صفحه 1 از 14 1234567891011 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 98
    آخرين نوشته: August 28th, 2014, 04:50 PM
  2. لاتاری 2012
    توسط miladmh در انجمن اقامت دائم آمریکا (Green Card)
    پاسخ: 470
    آخرين نوشته: October 8th, 2011, 12:55 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •