نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

موضوع: ترجمه عناوین دروس و سرفصلهای رشته های مهندسی عمران و محیط زیست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : سرفصل دروس کاردانی عمران ساختمانهای بتنی و کارشناسی ناپیوسته از دانشگاه آزاد

سلام دوستان

من چند روز پیش مدارکم رو بردم یه دارالترجمه که واسم ترجمه کنن امروز که رفتم تحویل بگیرم عنوان مدرک کارشناسی ارشدم که مکانیک خاک و پی هست واسم ترجمه کردن soil and foundation mechanic با توجه به این که ترجمه این رشته Geotechnical engineering هست می خواستم بدونم کسی تجربه مشابه داشته . که معنی به جز معنی تحت اللفضی براش انجام داده باشن و تایید وزارت خارجه هم گرفت باشه
    با تشکر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک دانشگاه تهران

پیش فرض پاسخ : سرفصل دروس کاردانی عمران ساختمانهای بتنی و کارشناسی ناپیوسته از دانشگاه آزاد

نقل قول نوشته اصلی توسط mahan24 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من چند روز پیش مدارکم رو بردم یه دارالترجمه که واسم ترجمه کنن امروز که رفتم تحویل بگیرم عنوان مدرک کارشناسی ارشدم که مکانیک خاک و پی هست واسم ترجمه کردن soil and foundation mechanic با توجه به این که ترجمه این رشته Geotechnical engineering هست می خواستم بدونم کسی تجربه مشابه داشته . که معنی به جز معنی تحت اللفضی براش انجام داده باشن و تایید وزارت خارجه هم گرفت باشه
    با تشکر
    بله دوست عزیز متاسفانه این مسئله خیلی شایع هستش و شما قبل اینکه ترجمه بره دادگستری باید چک پرینتش رو مترجم بهتون بده که معمولا اشتباه تخصصی توش پیدا میشه بعد تصحیح بره واسه دادگستری و امور خارجه.چون عملا تو این دو ارگان کسی چیزیو چک نمیکنه.اما مهم تر اینکه باید اضافه کنم که این ترجمه ها دوباره در کانادا باید به تایید یه سازمان مترجمی مشخص برسه و اونا خیلی از ترجمه ها از جمله ترجمه مدرک دانشگاهی اینجا رو قبول ندارن .پس عملا ما دوخرجه ایم.از طرفی نمیتونیم هم ترجمه نکنیم و بریم اونجا.تنها راهش چک کردنه با حوصله است به نظرم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)