صفحه 1 از 16 1234567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 151

موضوع: اطلاعات مفید در مورد زندگی‌ در نروژ

  1. #1

    پیش فرض اطلاعات مفید در مورد زندگی‌ در نروژ



    در اين تاپيك در مورد شرايط عمومي تحصيل و زندگي در نروژ بحث مي شود.
    ویرایش توسط Mehdi_Abhar : August 8th, 2010 در ساعت 03:03 AM
    B.G

  2. #2

    پیش فرض

    خوب در مورد نروژ تا جايي كه من ميدونم ازين قراره:
    ثبت نام دانشگاهها معمولا از نيمه دسامبر شروع ميشه.هزينه زندگي هم اونطوري كه گفتن ماهي حدود 8000 كرون(هر كرون نروژ حدود 180 تومن)در ماه. كلا ويزاي يكساله ميدن كه هر سال بايد تمديد بشه و براي تمديدش (و همچنين براي صدور ويزا واسه اولين بار) از شما مي خوان گواهي انتقال پول به مبلغ 89000 كرون نروژ به بانكي كه دانشگاه معرفي ميكنه داشته باشد.دانشگاه اسلو دانشگاه معتبريه.بقيه دانشگاههاشم مثل بقيه دانشگاههاي كشورهاي اسكانديناوي.

    كلا اگه بخوايم مقايسه كنيم بين دانشگاههاي كشورهاي اسكانديناوي فنلاند هزينش از همه پايينتره.بعدش نروژ. دانمارك و سوئد هم چون شهريه ميگيرن ته ليست قرار داره.

    البته در مورد انتخاب كشور رشته شما هم مهمه.مثلا درمورد مخابرات فنلاند و سوئد شايد از بقيه سرتر باشن(تو فنلاند دانشگاه هلسينكي و در سوئد لوند).در مورد نفت نروژ سرتره.
    ویرایش توسط Mehdi_Abhar : November 6th, 2010 در ساعت 04:18 AM
    توي خونه مون به ما ميگن فراري<br />توي غربت دم به دم انگشت نگاري<br />ديگه حتي صاحب اون خونه نيستيم<br />بيرون خونه ميگن ما تروريستيم<br />وقتي خونه شده بود مثل جهنم<br />ما با ويزاي بهشت بريديم از هم <br />حالا تو برزخ بدبيني اسيريم<br />نمي تونيم ريشمونو پس بگيريم<br />چاره اي نمونده جز رفتن و رفتن<br />انگار اينو رو پيشونيمون نوشتن

  3. #3

    پیش فرض پاسخ : هزینه تحصیل و زندگی در نروژ

    توضيحات آقا بهروز عزيز كامل هست. فقط چند تا نكته ديگه:
    براي ويزاي نروژ بايد اول حدود 15 ميليون پول رو به نروژ منتقل كني كه اين پول رو وقتي بري نروژ ميتوني پس بگيري. در اصل هزينه يكساله هست.
    قاعدتا ايراني در سويد از همه جا بيشتره. دانمارك هزينش خيلي بالاست (سالي حدود 30 ميليون). براي رشته هاي مهندسي من ntnu در نروژ يا lund, kth, chalmers در سويد رو توصيه ميكنم.
    ویرایش توسط Mehdi_Abhar : November 5th, 2010 در ساعت 07:36 PM

  4. #4
    Dark Knight
    Behrang آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    رشته و دانشگاه
    UNR, Mining Engineering & MBA
    ارسال‌ها
    1,519

    پیش فرض پاسخ : هزینه تحصیل و زندگی در نروژ

    بنظرم دوستان مطالب کاملی گفتن.نروژ تقریبا از گران ترین کشور های دنیا هست و همچنین از استاندارد بالا زندگی برخورداره.زندگی اونجا کاملا آرام و لذت بخش.این کشور یکی از ثروتمند ترین کشورهای دنیا است چون علاوه بر اینکه تا حالا رو مالیات اداره می شده .حدود 50 ساله که نفتش که یکی از با ارزشترین نفت های دنیاست کشف شده و حتی خیلی از چاههای نفتشو دارند نگه می دارند واسه نسل بعدشان.در کل بغیر آب و هوا یکی از بهترین هاست.چندین دانشگاه خوب داره که یگشونNTNUکه تو یه شهر دانشجویی هست.ولی تو این دوسال خیلی کم به ایرانیان پذیرش دادن.من داداشم اونجا درس می خونه حتی با صحبت کردن با اساتید بازم نتونست تو رشته نفت واسم اونجا پذیرش بگیره.حالا شاید دانشگاههای دیگه راحتتر پذیرش بدهند.
    ویرایش توسط Mehdi_Abhar : November 5th, 2010 در ساعت 07:37 PM
    What Goes Around...Comes Around

  5. #5

    پیش فرض پاسخ : هزینه تحصیل و زندگی در نروژ

    نقل قول نوشته اصلی توسط yeze
    کسی میدونه کدوم دانشگاه ها برای بهار 2009 میشه اقدام کرد؟deadline هاشون کیه؟
    تا اونجایی که من میدونم از کشور های اسکاندیناوی نروژ و فنلاند حداقل در مقطع Master برای ترم بهار دانشجو نمی گیرند.... اگه کسی اطلاع بیشتری داره لطفا مطرح کنه.
    Moving to Germany

  6. #6

    پیش فرض پاسخ : هزینه تحصیل و زندگی در نروژ

    ببینید من تازه 3-4 روزه رسیدم نروژ و طبیعتا اطلاعاتم کامل نیست ولی چیزی که اینجا خیلی تو چشم می آد قیمت های بالاست البته یکی از دلایل این قیمت های بالا مالیاتیه که بطور مستقیم رو تمام چیزایی که می خرید اعمال می شه و تو فاکتورتون هم می آد (فعلا که من از 14 تا 25 درصد مالیات رو دیدم). نکته دیگه ای هم که هست اینه که این بالا بودن قیمتی که می گم رو فقط با تهران مقایسه نمی کنم دارم با فرانسه مقایسه می کنم و علاوه بر این تو شهری با 27000 جمعیت خارج از اسلو. د مورد کار هم چون من بورسیم و فقط 1 ترم نروژ می مونم و برنامم سنگینه خیلی به کار فکر نمی کنم ولی شنیدم تو اسلو و 1-2 تا شهر بزرگ دیگه می شه با دونستن انگلیسی کار پیدا کرد.

  7. #7

    پیش فرض پاسخ : تحصیل و زندگی در نروژ

    نقل قول نوشته اصلی توسط 7aseman نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز
    مي شه لطف بفرماييد آدرس سايت را ذكر نماييد.
    Naturalisation as a Norwegian citizen

    In principle, it is possible to naturalise as a Norwegian citizen after residing in Norway seven years over the last ten years.
    it is necessary to qualify for permanent residence and not have a criminal record. (If the foreigner has a criminal record a "quarantine" period dependent on the crime committed must lapse before the foreigner is allowed to apply for citizenship)
    citizens of other Nordic Council countries may naturalise after a two-year residence
    a person married to a Norwegian citizen may naturalise after three years residence during the last ten years, provided that the total period of time resident in Norway plus the total period of marriage equals at least seven years. (The time of residence and marriage may be earned at the same time; in effect foreigners married to Norwegian citizens can therefore obtain citizenship after four years marriage if they have been residing in Norway for at least three of them)
    This rule also applies to non-married cohabiting partners and homosexuals in civil unions
    Former Norwegian citizens may naturalise after one year's residence during the last two years.
    From 1 September 2008 an applicant for Norwegian citizenship must also give evidence of proficiency in either the Norwegian or Sami language or give proof of having attended classes in Norwegian for 300 hours, or meet the language requirements for university studies in Norway (which is met by being proficient in one of the Scandinavian languages).
    Persons becoming naturalised Norwegian citizens are after acquisition of citizenship generally expected to prove they have lost or renounced any foreign citizenship they have.
    Children aged under 18 years become Norwegian citizens upon the naturalisation of their parents if they have resided in Norway the last two years (though the residence period is not necessary for children aged under 18 years who are citizens of another Nordic Council country).

    http://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian_nationality_law

  8. #8

    پیش فرض پاسخ : تحصیل و زندگی در نروژ

    General requirements to obtain citizenshipIf you have a valid residence permit in Norway, you can apply for Norwegian citizenship. For the application to be granted, you must, among other things, meet the following requirements:
    Be above the age of 12 (does not apply to stateless persons or children for whom citizenship is applied for concurrently with their mother or father, or children with a Norwegian mother or father)
    Have documented or clarified your identity. As a principal rule it is a condition that you provide a passport as proof of your identity. The passport shall be valid when the Directorate of Immigration makes a decision on the application.
    Be resident in Norway and intend to continue to live here
    Meet the conditions for a settlement permit (see exemptions below)
    Have stayed in Norway for a total of seven years during the last ten years on permits each of which must have been granted for at least one year (see exemptions below)
    Have completed 300 hours of tuition in the Norwegian language or have documented sufficient skills in Norwegian or Saami (NOTE: Applies to persons aged between 18 and 55, whose applications are submitted after 1 September 2008). For further information, see www.imdi.no.
    Must not have been convicted of a criminal offence or been ordered to undergo enforced psychiatric health treatment or enforced psychiatric care (good conduct requirement)
    Must have been released from your original citizenship unless it automatically expires when you become Norwegian
    Remember that you need a valid permit while the application for citizenship is processed. A permit is not valid only because you have applied for citizenship. You therefore need to apply for a renewal of the application at least a month before the permit expires.


    http://www.udi.no/Norwegian-Director...ralrequirments

  9. #9

    پیش فرض پاسخ : خاطرات یک ایرانی در نروژ

    هر بار که وبلاگ را بررسی می‌کنم با انبوهی از درخواستهای دانشجویان عزیز که لابد طبق فرمایشات آقایان در فرآیند چرخش مغزها آرزوی تحصیل و زندگی در فرنگ را دارند روبرو می‌شوم. اول اینکه آدرس ایمیل من عبارت است از:sabzaby @ gmail.com


    دوم اینکه تقریبا اطلاعات خوبی در وبلاگ وجود دارد که می‌توانید با کمی صرف وقت به دست آورید. سوم اینکه من این روزها به شدت گرفتارم و اصلا از نظر روحی قادر به نوشتن مطلب و ارسال اطلاعات بیشتر نیستم. چهارم اینکه اگر با این حساب فکر کردید حتما حتما حتما با من تماس بگیرید لطفا سوالاتتان را برایم با ایمیل بنویسید تا من در فرصت مناسب پاسخ دهم. اگر شماره تلفنی از خودتان را نیز درج کنید می توانم به شما تلفن بزنم.


    اما زندگی دانشجویی در نروژ بسیار لذت‌بخش است اگر بچه ننه نباشید. اولا اینکه اگر می‌خواهید برای دوره‌های لیسانس اقدام کنید باید از طریق وبسایت http://www.samordnaopptak.no/info اقدام نمایند. برای فوق لیسانس معمولا دانشگاه‌ها خودشان دانشجو می‌پذیرند. برای دکتری در وبسایت هر دانشگاه‌هی بخشی وجود دارد که لیست فرصتهای شغلی را درج کرده است. در آنجا دنبال جای خالی بگردید.


    درس خواندن در نروژ از ایران کمی سخت‌تر و کمی ساده‌تر است. سخت‌تر است چون حجم کارها بیشتر است و راحت‌تر چون اعصابتان آرام است. هزینه‌ها زیاد است و خرجها سرسام آور. پس در هزینه‌هایتان صرفه‌جویی کنید. هر دانشجویی می‌تواند ۲۰ ساعت در هفته کار کند که با حقوقش می‌شود دو هفته زندگی کرد. تاکسی خیلی گران و اتوبوس نسبتا گران است. پس قبل از هر کاری یک دوچرخه بخرید. البته به فکر زمستان هم باشید!!!


    مردم مهربان هستند اگر مثل کنه به آنها نچسبید. نروژ ایران نیست و این یعنی خانمها دارای احترام خیلی زیادی هستند. به خانمی که لباس کمتری پوشیده زل نزنید. در دست دادن پیش‌قدم نشوید و محترمانه صحبت کنید. دنبال هیچ خانمی حتی بدون قصد قدم هم نزنید. اگر کودک ناز و موبوری دیدید مثل ایران نپرید نازش کنید و بهش آب‌نبات تعارف کنید. در آن صورت به جرم آزار کودک می توانید زندان‌های نروژ را هم از نزدیک ببینید. برای نزدیک شدن بیش از یک متر به هرکسی حتما از او اجازه بگیرید حتی در یک اتوبوس عمومی.


    هنگام رد شدن از درب اصلا مهم نیست که چه کسی اول رد شود بلکه مهم است پس از رد شدن درب را برای نفر بعدی باز نگه دارید. اگر خواستید رانندگی کنید بدانید که حق در هر شرایطی با عابر پیاده است. هنگام رد شدن از خط عابر پیاده حتما حتما حتما باید منتظر عابران پیاده شوید حتی اگر ده دقیقه طول بکشد.


    از ایران با خودتان چند برگی کاغذ چند تایی خودکار مداد مدادپاک‌کن و دفتر به همراه ببرید. کیف هم فراموش نشود. اگر اهل چای دم کردن هستید کتری و قوری کوچکی از ایران تدارک ببینید و یک مشت چای خشک و قند البته. قند در آنجا فقط به صورت شکر فشرده مکعبی است. سبزی خشک و کمی ادویه هم.....


    براي خوندن ادامه مطلب به آدرس زير مراجعه نماييد.

    مدار 68 درجه شمالی

  10. #10

    پیش فرض پاسخ : تحصیل و زندگی در نروژ

    سلام

    1- شما نمیتوانید بلافاصله به اتفاق همسر به نروژ بروید
    2- بعد از استقرار در دانشگاه بایستی برای ایشان اقدام کنید.
    3- مدت زمان تقاضا برای افمت بعد از 7 سال کار تمام وقت که ویزای کار شما هر سال تمدید میشود.
    4- مادامی یکی از دو همسر تابعیت نروزی نداشته باشد فرزند تابعیت نروژ نخواهد داشت.

    موفق باشید.

صفحه 1 از 16 1234567891011 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •