يه راه براي اصلاح تاريخ تولد:
يه قسمتي هست توي سايت ets كه قسمتي رو كه به مشكل برخوردي انتخاب مي كني، مشكلتو مي نويسي و ايميل آدرستو وارد مي كني.
براي درست كردن تاريخ تولد، روي قسمت registering بزنين و مشكلتونو توضيح بدين. تاريخ تولد درست رو هم توي قسمت كامنت وارد كنيد. بعد از چند روز يه ايميل براتون مياد كه ميگه تاريخ تولد رو اصلاح كرديم. من 4-5 روز پيش اين كار رو انجام دادم و همين الان برام ميل اومد كه اونو درست كرديم. رفتم توي پروفايلم چك كردم ديدم بله!درست شده. به همين راحتي!!!!!!!
فكر كنم براي اصلاح نام هم بشه از همين روش استفاده كرد.
سلام
من به یک مشکل بزرگ برخورد کردم
بنده چندماه پیش پاسپورت گرفتم و تازه دیروز متوجه شدم که اسمم رو اینطور نوشته :
MOHAMMADHASSAN
ولی من همیشه توی تمام عمرم( و همچنین موقعی که فرم درخواست پاسپورت رو پر می کردم)
اسمم رو اینطوری می نوشتم : MOHAMMAD HASAN
برای ثبت نام TOEFL(IBT) & GRE هم بصورت MOHAMMAD HASAN نوشتم .
من 5 دسامبر (14 آذر ) امتحان تافل دارم و 6 فوریه هم جی آر ای .
توی سایت ETS که رفتم در قسمت modify profile نمیشد اسمم رو تغییر بدم .
البته این جمله رو هم توی همین قسمت نوشته بود :
Only misspellings of your name can be corrected at the testing center on test day
تو رو خدا هر کسی میدونه راهنماییم کنه و بگه چکار باید بکنم؟
اگه اصلا نشه درستش کنم و نمره ام با همین spell ریپورت بشه مشکلی برام بوجود میاد؟
ویرایش توسط 7para2x : November 25th, 2009 در ساعت 01:13 AM
در صورت گرفتن پذیرش لطفاً اطلاعات خودتان را بخش "نتایج پذیرش" وارد کنید
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی یا دریای بیكران ، زلال كه باشی ، آسمان در توست
من براي تاريخ تولدم يه همچين مشكلي پيش اومده بود و نمي تونستم از modify profile تغييرش بدم. ولي خوب با يه كاري كه فكر نمي كردم فايده داشته باشه درست شد( قبلا يه جاي ديگه هم گفتم): برو تو سايت ets،
يه قسمتي داره كه هر چي مشكل داري ميتوني بپرسي. مشكلتو انتخاب مي كني، آدرس ايميلتو ميدي. اگه اشتباه نكنم ETS ID هم مي خواست. مشكلتو شرح مي دي و اسمتو ميگي كه درست كنن.
من براي تاريخ تولدم همين كارو كردم،4 روز بعد يه ايميل اومد كه درست كرديم برات. رفتم نيگا كردم تو پروفايلم ديدم درست شده.
شايد اينجوري درست بشه كارت!
در صورت گرفتن پذیرش لطفاً اطلاعات خودتان را بخش "نتایج پذیرش" وارد کنید
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی یا دریای بیكران ، زلال كه باشی ، آسمان در توست
من هم فک نمیکنم مشکلی پیش باید چون واسه خودم هم اسم کوچیکم رو با اسم پاسپرتم متفاوت زدم و مشکلی پیش نیومد، اینطوری که شنیدم ممکنه واسه پذیرش مشکلی پیش بیاد که مثلا بگن این مدرک یکی دیگه هست و اینا که اونم خیلی حاد نیست و قابل حله، منظورم اینه که اگه با email درس نشد خیلی ناراحت نباش، چیز مهمی نیست.![]()
سلام
من هم تاریخ تولدم رو اشتباه زده بودم و چون پی بی تی امتحان داده بودم غیر قابل تغییر بود بهشون میل زدم ببینیم چی میشه!؟
ضمنا یه سوال (شاید خنده دار باشه ولی سواله!)، تو پروفایلم فقط حرف اول اسم و فامیل رو با حروف بزرگ نوشتم در صورتی که تو پاسپورت اینطوری نیست (همه با حروف بزرگ) آیا مشکلی در این موارد برای کسی پیش اومده؟
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده در مورد اسپل اسم پروفایل تافلم
پارسال با اسپل پاسپورتم پروفایل ساختم و امتحان دادم ولی اسپل فامیلیم روی ریزنمراتم خیلی جزئی در حد تکرار یه حرف با این اسپل تافلم فرق داره !!! دیگه هم انگار نمیشه پروفایل تافل رو ادیت کرد![]()
به نظرتون چی کار کنم؟
برم ریزنمراتم رو دوباره با اسپل تافلم درخواست کنم یا نه همین جوری اپلای کنم
خواهشا راهنماییم کنید
سلام
من رفتم واسه ثبت نام ibt یه جایی تو ثبت نام نوشت که 4 مرکز رو انتخاب کنید که نمرتون رو براشون بفرستیم
من هنوز برای دانشگاه تصمیم نگرفتم.آیا نمیشه این 4 مرکز رو زمان دیگه ای انتخاب کنم؟یعنی بعد از دادن امتحان و زمان اپلای؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)