صفحه 551 از 638 نخستنخست ... 51451501541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561601 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,501 تا 5,510 , از مجموع 6376

موضوع: آرشیو شده: گرین کارت 3 ساله دانمارک (تا 15 ژانویه 2014)

  1. #5501

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط ebi6881 نمایش پست ها
    امتیاز هر کدوم از مدارک تحصیلی مشخصه فقط اونائی که رشتشون در لیست پازیتیو هستش یه امتیازی هم بابت اون می گیرند.
    جدن؟؟ یعنی هر کس با هر فوق لیسانسی (مثلا فوق لیسانس مدیدریت، یا روان شناسی، یا ریاضی،...) فارغ از این موضوع که تو لیست باشه یا نه میتونه اقدام کنه، تنها مذیت تو لیست بودن اینه که میتونه امتیاز بیشتری کسب کنه، درسته؟

  2. #5502

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_italy نمایش پست ها
    جدن؟؟ یعنی هر کس با هر فوق لیسانسی (مثلا فوق لیسانس مدیدریت، یا روان شناسی، یا ریاضی،...) فارغ از این موضوع که تو لیست باشه یا نه میتونه اقدام کنه، تنها مذیت تو لیست بودن اینه که میتونه امتیاز بیشتری کسب کنه، درسته؟
    بله شرط های اصلیش داشتن مدرک زبان، سن زیر 40 و مدرک فوق لیسانسه. البته با لیسانس هم ممکنه کسی امتیاز بیاره ولی برای کسانی که در ایران تحصیل کرده اند تقریبا غیرممکنه

  3. #5503

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط ebi6881 نمایش پست ها
    case order Id فقط جهت پرداخت پوله . برای پیگیری پرونده تون (تلفنی ، مکاتبه ، ایمیل و ... ) باید شماره پرونده رو اعلام کنید یعنی case No
    خوب این case no رو از کجا باید گرفت. من زنگ زدم و پرسیدم که آیا اپلیکیشن من رسیده؟ اون هم کیس اردر رو پرسید و بعد گفت که آره رسیده. ممکنه اشتباهی فقط رسید پول من رو بررسی کرده باشه؟ حرفی از case no نشد!

  4. #5504

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط ebi6881 نمایش پست ها
    بله شرط های اصلیش داشتن مدرک زبان، سن زیر 40 و مدرک فوق لیسانسه. البته با لیسانس هم ممکنه کسی امتیاز بیاره ولی برای کسانی که در ایران تحصیل کرده اند تقریبا غیرممکنه
    خوب آیلتس:۲۰
    سن: ۱۵
    فوق لیسانس: ۶۰
    میشه ۹۵
    اون ۵ امتیاز سابقه کار مربوط به رشته خودمون قبوله، درسته؟
    و سوال آخر اینکه آیا نمره شما به ۱۰۰ برسه ویزا حتمی است یا بازهم احتمال ریجکت شدن هست؟

  5. #5505

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_italy نمایش پست ها
    خوب آیلتس:۲۰
    سن: ۱۵
    فوق لیسانس: ۶۰
    میشه ۹۵
    اون ۵ امتیاز سابقه کار مربوط به رشته خودمون قبوله، درسته؟
    و سوال آخر اینکه آیا نمره شما به ۱۰۰ برسه ویزا حتمی است یا بازهم احتمال ریجکت شدن هست؟
    درسته. اون 5 امتیاز هم برای سابقه در سایر مشاغله. اگه سابقه کاریتون در مشاغل لیست پازیتیو باشه امتیاز بیشتری میتونید بگیرید.

  6. #5506

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    مرسی از پاسخ هاتون آقا ابی.
    من یه سوال دیگه بپرسم. دوستانی که ویزا گرفتن و آزمایشات پزشکی رو پشت سر گذاشتن میتونن بگن که چه نوع آزمایشاتی است؟ چون بنده ۵ سال پیش جراحی مغز انجام دادم. میخوام ببینم آیا سابقه جراحی تو آزمایشات پزشکی مساله ای برای رد شدن است؟ کسی میتونه تو این زمینه کمکم کنه؟ نکنه تا تهش برم بعدش بعلت پزشکی رد شم؟

  7. #5507

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط roya_nn62 نمایش پست ها
    خوب این case no رو از کجا باید گرفت. من زنگ زدم و پرسیدم که آیا اپلیکیشن من رسیده؟ اون هم کیس اردر رو پرسید و بعد گفت که آره رسیده. ممکنه اشتباهی فقط رسید پول من رو بررسی کرده باشه؟ حرفی از case no نشد!
    ازشون بپرسین. البته اگه در تماسهاتون case order id رو هم بگین بالاخره به یک پرونده ختم میشه.
    من بار اول زنگ زدم تا از رسیدن مدارک اطلاع بگیرم . گفت رسیده و وقتی خواستم قطع کنم خودش پرسید case نامبرت رو نمی خوای؟

  8. #5508
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    رشته و دانشگاه
    فوق مکانیک از علم و صنعت
    ارسال‌ها
    53

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط ebi6881 نمایش پست ها
    ازشون بپرسین. البته اگه در تماسهاتون case order id رو هم بگین بالاخره به یک پرونده ختم میشه.
    من بار اول زنگ زدم تا از رسیدن مدارک اطلاع بگیرم . گفت رسیده و وقتی خواستم قطع کنم خودش پرسید case نامبرت رو نمی خوای؟
    من که امروز زنگ زدم و شماره case orderم رو گفتم گفت مدارکت رسیده و case number رو هم گفت. البته وقتی گفتم برای همسرو فرزندم رو هم بده گفت تلفنی فقط یک بار پرونده بررسی می کنیم. حالا شاید دوباره برای آنها هم تماس بگیرم .

  9. #5509
    Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    رشته و دانشگاه
    medical university of kerman
    ارسال‌ها
    211

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_italy نمایش پست ها
    مرسی از پاسخ هاتون آقا ابی.
    من یه سوال دیگه بپرسم. دوستانی که ویزا گرفتن و آزمایشات پزشکی رو پشت سر گذاشتن میتونن بگن که چه نوع آزمایشاتی است؟ چون بنده ۵ سال پیش جراحی مغز انجام دادم. میخوام ببینم آیا سابقه جراحی تو آزمایشات پزشکی مساله ای برای رد شدن است؟ کسی میتونه تو این زمینه کمکم کنه؟ نکنه تا تهش برم بعدش بعلت پزشکی رد شم؟
    ازمایش؟!!! دانمارک مثل کانادا و استرالیا نیست که ازمایش نیاز باشه. کسی از شما ازمایش نمیخواد
    honesty and rationality are keys to peace

  10. #5510

    پیش فرض پاسخ : گرین کارت 3 ساله دانمارک

    نقل قول نوشته اصلی توسط ebi6881 نمایش پست ها
    برای تعویض پاسپورت با اعتبار بیش از 6 ماه می تونید نامه از اداره گذرنامه بگیرید و بدید به پلیس +10 . برای گرفتن نامه هم می تونید تو در خواستتون بنویسید بمنظور اخذ ویزای بلند مدت نیاز به تعویض پاسپورت دارید.
    زمانی هم که من ایمیل زدم به سفارت پاسپورتم 18 ماه اعتبار داشت و همین جواب برام اومد ولی وقت دادند. تو این ایمیل منظورشون اینه که در فرصت مناسب و قبل از ساختن case order Id حتما پاستون رو عوض کنید. از زمانی که Id رو بسازید و پولو پرداخت کنید دیگه نمی تونید پاس دیگه ای ارائه کنید.
    من دو هفته مونده به زمان سفارت پاسمو تعویض کردم و با شماره پاس جدید case order Id ساختم .
    البته بعداز سابمیت مدارک هم (حین پروسه و قبل از ویزا) میشه پاس رو عوض کرد وصفحات پاس جدید را به سفارت بدید .یعنی امکانش هست ولی بهتره الان و قبل از کیس اوردر عوض بشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •