من خیلی راجع به رشته های انسانی دید ندارم. تنها کمکی که از دستم بر میاد براتون لینک زیر هستش که رنکینگ دانشگاه های آمریکا تو رشته شماست:
US top Economics schools
پیروز باشید
من خیلی راجع به رشته های انسانی دید ندارم. تنها کمکی که از دستم بر میاد براتون لینک زیر هستش که رنکینگ دانشگاه های آمریکا تو رشته شماست:
US top Economics schools
پیروز باشید
The golden opportunity you are seeking is in yourself. It is not in your environment; it is not in luck or chance, or the help of other; it is in yourself alone
ممنون persian_boy لینک جالب و بدرد بخوریه
اگر دوست دیگری مخصوصا تو رشته اقتصاد اطلاع کاملتری داره ممنون میشم راهنمایی کنه
thank you so much
سلام.
من مهندسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد واحد کرج خوندم. معدلم 15.88 هست.
پتانسیل اسکور 800 به بالا تو GRE رو دارم. IELTS 7 یا iBT 105 هم همینطور.
زبان فرانسه هم C2 آفیشال دارم.
ولی مقاله ای تا حالا ارائه نکردم.
میخوام ببینم میتونم برای ارشد الکترونیک از دانشگاه های کانادا یا آمریکا یا استرلیا یا آلمان یا سوئد پذیرش بگیرم؟؟ (لطفا کمک کنید سریع چون میخوام سریع اقدام کنم)
معدلم فکر کنم مانع بشه. اگه یه زور میزدم میومد 16 خیلی خوب میشد!![]()

براي جواب ممنون. راستش من انگليسيم خيلي عاليه (تعريف از خود نباشه) چون از 10 سالگي كلاس رفتم تازه مدرك هاي آيلتس و تافل هم دارم الان ولي آخه شنيده بودم كه تو جي ار اي كلا متفاوته و همش رياضيات و مساءل مهندسي هست به خاطر اين. جي.ار.اي چطوره سبكش والله پيگيرش نشدم يه لينكي چيزي بده بم!
راستي اگه من جي ار اي 1200 بيارم (وقت دارم براي تمرين) با اين معدلم ميتونم از دانشگاه تورونتو پذيرش بگيرم؟
از دانشگاه مونترال كبك چطور؟ (فرانسوي هم ميدونم)
نخست این که GREدیگه از 1600 نیست نمره اش. دو تا 800 نمره بود قبلا که الان عوض شده طرز نمره دادنش و توی خود ای تی اس هم نوشته نمره های حالا با قبل زیاد قابل مقایسه نیستند و نمره دادن الان هر جند امتخان سخت تر شده ولی به نفع دانشحوست. برای کبک هم تا یادم میاد باید یه مدرک فرانسه داشته باشی. تورنتو کلا سخت گیره و ممکنه بعشی رزومه های خوب رو هم رد کنه. ولی نگران نباش. در مورد معدلت نظری ندارم. الکترونیکی ها نظر بدن بهتره.ولی فکر کنم می نی مم معدل رو داری. ولی برای دانشگاه هایی که آسون تر پذیرش می دن اقدام کن. یه موقع می زنن تو ذوقت. ولی برای اون هم اقدام کن. کلا مک گیل و یو بی سی و تورنتو سخت گیرن.

عجب. پس اينطور. حالا اين.جي ار اي آدم يه كاريش ميكنه ولي معدل حيف شد.
راستي من معدلم به خاطر دو ترم اول خراب شد و ريز نمراتم تو اين دوترم اكثرا 12,5 13 هست. ولي تو درساي اصلي و تخصصي نمره هام همه بالا 17 18 هستند. اين نميتونه تاثير داشته باشه تو پذيرش گرفتن از يه دانشگاه خوب؟
مرسي.رفيق. اين نكته رو نميدونستم
آره واقعا حسرت دانشگاه هاي تاپ موند به دلم.
ميدوني. وقتي ابتدايي بودم دوست داشتم برم سمپاد راهنمايي اما نشد. وقتي راهنمايي شدم دوست داشتم دبيرستان برم سمپاد اما بازم نشد. وقتي دبيرستان رفتم دوست داشتم دانشگاه برم صنعتي شريف اينم نشد. وقتي رفتم آزاد دوست داشتم ارشد و دكترا برم ام اي تي كه اينم نميشه.
كلا من هميشه آدم ضعيف و پستي بودم. تو همه ي مراحل تحصيل هم هيچوقت نتونستم حتي براي يك بار شاگرد اول باشم. هميشه بقيه از من سرتر بودند و هستن.
دوست عزیز
آخه این چه حرفیه میزنی؟! شما اگر واقعا بخوای مطمئن باش میتونی.. میخوای یه لیست بلند بالا از ورودی های 84 و 85 همون دانشگاهی که درس خوندی رو واست بیارم که بهترین دانشگاه های ایران تونستن فوق قبول شن.. مثل شریف، تهران، علم و صنعت، شیراز و..... با همین شرایط هم بخوای مستقیم اپلای کنی برای فوق شانس داری. و راه داره البته..در ضمن اون آرزوی MIT یا هر رویای دیگه فقط زمانی بر باد رفته است که مثل الان بگی اینم نمیشه !!
The golden opportunity you are seeking is in yourself. It is not in your environment; it is not in luck or chance, or the help of other; it is in yourself alone
علاقه مندی ها (Bookmarks)