فوري
پوريشن RA پي اچ دي و مستر در UNC Charlotte
دوستاني كه در زمينه اناليز انرژي در ساختمان و بهينه سازي اون كار كردن و ترجيحا پابليكيشن دارن و نمرات تافل و جي ار اي شون امادس، سريعا به من ايميل بدن.
##########
فوري
پوريشن RA پي اچ دي و مستر در UNC Charlotte
دوستاني كه در زمينه اناليز انرژي در ساختمان و بهينه سازي اون كار كردن و ترجيحا پابليكيشن دارن و نمرات تافل و جي ار اي شون امادس، سريعا به من ايميل بدن.
##########
ویرایش توسط rtrt : December 7th, 2016 در ساعت 10:12 PM دلیل: درج ایمیل
یک عکس از اطلاعات این دانشگاه میزارم براتون امیدوارم مفید باشه
از دوستانی که الان شارلوت هستند، یه سوال داشتم.
ایا 7500$ برای زندگی برای ترم زمستان کافیه؟
دوستان اگه کسی برای دانشگاه شارلوت پذیرش داره و برای ویزا یا ورود مشکلی داره لطفا بگه تا با ISSO هماهنگ کنم اگه احیانا کاری از دستشون بر بیاد انجام بدن. یا حداقل در جریان باشن
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
سلام دوستان.
نامه پذیرش من اومد. PhD برق - ترم پاییز. درمورد فاند فقط گفته که اگر میخوای فاند بگیری باید با Grad Program Director صحبت کنم.
میشه راهنمایی کنید چطور میتونم فاند بگیرم؟ آیا غیر از شخصی که اسم بردن باید با سایر اساتید هم مکاتبه کنم؟ قضیه این GASP چیه که توی پست های قبلی بحث شده؟
درضمن توی نامه پذیرش اسم استادی رو آورده ن که اگه میخوای درمورد پلن تحصیلیت بدونی با ایشون مکاتبه کن؟ زمینه تحقیقاتی طرف هییچ ارتباطی با کارای من نداره! آیا این استاد رو بعنوان استاد راهنما برای من درنظر گرفته ن؟
سلام
از دوستاني كه پيغام داده بودن عذر مي خوام بابت تاخير،
چند وقتي سرم شلوغ بود و اينجا رو چك نكرده بودم. سعي كردم جواب بدم تا جايي كه بتونم، يا تو انجمن يا تلگرام، بازم سوالي هست در حد توان در خدمتم
ارادتمند
عليرضا
پس دور این دانشگاه رو باید خط بکشم چون با توجه به صحبت دوستان فلاند کمی داره و البته بنده متاهل هستم دارای فرزند اصلا جواب نمیده
ویرایش توسط rtrt : April 14th, 2017 در ساعت 01:39 AM
سلام. دوستان اگر کسی واسه دکتری مکانیک از UNCC پذیرش با فاند گرفته ممنون میشم به من پیام بده. من پذیرش گرفتم ولی فعلا خبری از فاند نیست. تو سایت خود دانشگاه نوشته بود که اکثر دانشجوهای دکتری فاند میگیرن. میخواستم بدونم فقط من جزو اون اقلیت هستم که بدون فاند مونده یا نه. جواب مثبتی هم از اساتید نگرفتم. واسه TA هم حتما باید یکی از اساتید ریکام بده؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)