واقعا که!!!
من از ویرجینیا تک دیشب پذیرش گرفتم، هنوز خبری از فاند نیست نمیدونم چیکار کنم...
ویرجینیا تک جزو دانشگاه های درجه یک که نیست، پس چه فرقی می کنه که اونجا بری یا شارلوت، در ضمن دانشگاه ویرجینیا بعد این همه سال هنوز توی رنکینگ خیلی باشه چند تا بالاتر از ماست، ولی ما دانشگاهی هستیم که کمتر از بیست ساله که دوره تحصیلات تکمیلی اش بوجود آمده و توی رنکینگ مهندسی حرفی برای گفتن داریم و در آینده بالاتر هم می ریم. بهترین جا برای رشده
واقعا که!!!
بابا گلي به جمال همه بچه هاي شارلوت
آقا برين كنار يكم جا هم برا ما باز بشه، ماشاالله چه خبره.
ما هم هستيم برا شارلوت fall 2012، مكانيك phd. رفتم مصاحبه دبي، منتظر كليرنسم.
صحبت كنيم به هواپيمايي، يه هواپيما دربست بگيريم؟؟؟
سعید خوشم میاد غیرتی هم میشه
amahdieh جان خوش آمدی. واقعا ترکوندیم.
من نمی دونم اما یه حس بدی دارم نسبت به خونه اجاره کردن. پیمان میگفت خود بنگاه ها هم می گفتن august شلوغ میشه و سخت خونه گیر میاد. کسی نظری نداره؟
درود بر دوستان شارلاتان شارلوتی گل
آقا من برای 11 aug با خط آلیتالیا رززو کردم....اگه کسی خواست....میتونیم تو اون روز همسفر باشیم.....هم کلیرنس رو در نظر گرفتم ...هم ایمکه به oreientation هم میرسیم......
دوم اینکه بنظر من Virginia tech خیلی بالاتر از شارلوته....درسته من هر دو جام اپلای کرده بودم...و منو ریجکت کرد ویرجینیا ....اما حقایق رو نباید نادیده گرفت....تو مهمندسی صنایع رنک 3 داره......اینجا رشد میکنه اما فکر نمی کنم دیگه اینفدر......:P
سوم اینکه من پرسیدم بچه ها گفتن که باید خونه رو حتما باید خودمون باشیم بریم اونجا......نی دونم 3-4 روزه میشه کاراشو انجام داد......
چهارم یه سوال....ما نیازی هست که از اینجا انتخاب واحد بکنیم؟؟؟؟
I love you USA
شما بستگی داره چیو بگین درجه یک! والا ویریجینیا تک Tier 1 هست و اصولا تو Usa به Tier 1 درجه یک اطلاق میشه
و اینکه زمانی که این دانشگاه رشد کنه به درد منو شما که نمیخوره...اجازه بدین دوستمون درست تصمیم بگیرن
اگر مساله فاند مطرح نباشه همه اینو میدونن که جای تردیدی نیست که دوستمون باید برن ویریجینیا و یا اریزونا استیت که در معماری جز 10 دانشگاه اوله!
این مساله رو مطرح کردم که اشتباه راهنمایی نفرمایین
خانوم Faeezeeeالبته رشتشون مهندسی نیست اما اینکه شما مهندسی این دو دانشگاه رو با هم سنجیدین مزاح بود!
Viriginia tech رنک مهندسی 24 داره
North Carolina مهندسیش رنک نداره یعنی NO rank published هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)