وضعیت دپارتمان کامپیوتر این دانشگاه چطوره؟ تا حالا کسی فاند گرفته؟
وضعیت دپارتمان کامپیوتر این دانشگاه چطوره؟ تا حالا کسی فاند گرفته؟
شدیدا به یک پارتنر برای اسپیکینگ و همچنین نوشتن مقاله نیازمندم
برای تبادل رزومه پیام بدید
دوستان شارلوتی یه سوال؟ ایا GASP بیمه رو کاور میکنه؟ یعنی منظورم اینه که هر کی GASP میگیره این 863 دلار براش پرداخت میشه یا جدا خودش باید پرداخت کنه؟
سوال بعد تو پست ها قبلی بعضی گفته بودن فی شاید ویو بشه شایدم نشه. میخواستم بپرسم شرایط ویو فی چیه؟
سلام دوستان
شانس گرفتن پذیرش با فاند در این دانشگاه برایه ترم بهار چجوریه؟
سلام
دوستان برای سفر به شارلوت ارزونترین مسیر کدومه و ایا باید با دو پرواز رفت؟
چطور میشه از پروازهای داخلی استفاده کرد؟
دوستانی که درCharlotte درس میخونن
من میخام برا ژانویه بیام اونجا یه سفر یک هفته ای و دوست دارم از فرصت استفاده کنم و یه سر برم myrtle beach میخواستم بدونم اونجا میشه مثل فلوریدا زمستون رفتbeach یا سرده. ممنون میشم از راهنماییتون
The purpose of life is a life of purpose
Robert Byrne
سلام دوستان . من یه 6ماهه شارلت زندگی میکنم و واسه این دانشگاه اپلای کردم civil engineering undergradبرای spring 2016, حالا جواب اومده که قبولی .
اولین کاری که باید انجام بدم اینه که برم NinerNet اکانت باز کنم ولی Student ID ندارم! ... این آیدی رو از کجا باید بیارم؟ گفتن توی نامه ای که به آدرس خونه مون قراره فرستاده بشه هست گویا، درسته؟ چون من تو اکانت future 49er چیزی پیدا نکردم در مورد student ID ...
ممنون میشم کسی جوابم رو بده .
راستی اگه کسی هست از شارلوت و مشکلی نداره که بعدا ازش کمک بگیرم، پیام بده که در ارتباط باشیم ! مرسی
ویرایش توسط FlirTcia : January 25th, 2016 در ساعت 05:53 AM دلیل: حذف ایمیل
ویرایش توسط FlirTcia : January 25th, 2016 در ساعت 05:51 AM دلیل: حذف ایمیل
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
سلام :
امروز نامه پذیرش من برای دکتری مکانیک (رشته سیالات) برای فال 2016 از اینجا اومده. به من گفتند برای فاند با دپارتمان تماس بگیر ولی جواب ندادن اساتید. دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنند فاند و TA کی و چطوری اعلام میشه.
آیا دانشکده مکانیک فاندش خوبه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)