دوستان یه سوال مهم داشتم، یکی از اساتید تو فرستادن توصیه نامه تنبلی میکنه و من میترسم قبل از ددلاین نتونم سابمیت کنم اپلیکشنم رو، میشه پول اپلیکشن رو بدم و سابمیت کنم بعد توصیه نامه رو بفرسته؟ یا باید منتظر بشینم تا توصیه نامه فرستاده بشه بعد سابمیت کنم؟؟؟
به نظرم شما اپليكيشن رو حتي ناقص سابميت كن و بعد كاملش كن يا نهايتا با ايميل به منشي دانشكده رديفش كن
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
سلام ؛ وضعیت معماری این دانشگاه کسی میدونه چطوره؟ من معدل کارشناسیم پایینه میخواستم ممبنم میشه اینجا امیدوار باشم؟
هر دفعه که portfolio رو آپلود میکنم, حتی با کامپیوتر های دیگه هم این eror رو میده
Active Server Pages error 'ASP 0113'Script timed out/onlineapp_processupload.aspThe maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.
دوستان عزیز سلام.
یک سوال فوری داشتم , تو قسمت uploading Portfolio برای معماری, هرچی portfolio رو آپلود میکنم, 100% پر میشه ولی آخرش یه eror میده. حتی سایز فایل رو هم خیلی پایین تر آوردم ازونچیزیکه میخواستن. کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ؟ چون باید تا فردا upload کنم...
بچه ها اینجا ریپورت نمره رو برای بررسی اولیه رسمی می خواد؟ از دانشکده پرسیدم گفت این مسائل به دانشگاه مربوطه. به دانشگاه ایمیل زدم یه تمپلیت اومده فعلا و دیگر هیچ!
سلام.
می گم ددلاین این دانشگاه 1 مارچ هست. انگار چند صفحه پیش هم بچه ها گفته بودن که دیفر نداره. تا اینا جواب بدنو بعدم پروسه ی ویزا و سفارتو ... دانشجو اینترنشنال می رسه به ترم پاییز؟ گذشتگان چه کرده اند؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)