سلام دوستان
کسی میدونه وضعیت فاند توی دپارتمان جغرافی چطوره؟
میخوام ببینم به نظرتون میارزه آدم یکی دو ترم هزینشو خودش بده برای دکترا و بعدش فاند بگیره یا کلا گرنت ندارن
هزینه یه ترم و یه سال این دانشگاه رو میشه لطف کنید بگید؟
ممنون
All is well ^__^دوستان همه دانشگاهها GRE، TOEFL و Official Transcripts نمیخوان. با دانشگاه تماس بگیرید ازشون بپرسید میتونید غیررسمی براشون بفرستید یا نه.
Don't worry, just go on and do your best
خانم البته احتمالا الان جواباي سوالاتون رو مي دونين، براي ثبت و استفاده از بقيه مي نويسم:
با توجه به اينكه استيت امسال بودجه دانشگاه رو يه مقدار كم كرده، فاندهاي موجود هم محدودتر شده و نه اينكه ممكن نباشه، اما خيلي سخته بعدا بخواين فاند بگيرين، البته دو تا از بچه هاي امسال مكانيك بدون فاند اومدن و يك هفته اي فاندشون جور شد، اما هنوز براي شما اين ريسك هست. هرچند من دانشجوي دكتراي بدون فاند تو دانشگاه نمي شناسم
هزينه اي كه توي i20 مي نويسه حدود ٣٣ هزار تاست. به نظرم عدد قابل استناديه.
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
ددلاین اینجا 1 مارچ بود. من گفتم به ترم پاییز نمی رسه! چقد زود جواب دادن
آفر من اومد.
Dear Mohammad,
Congratulations on your acceptance to UNC Charlotte, and thank you for confirming your intentions to enroll in the Fall 2016 term and the Applied Energy and Electromechanical Systems (MS) program at UNC Charlotte! We are glad you will be joining our dynamic community of graduate students. UNC Charlotte is a growing institution and much of that growth is in graduate education.
سلام دوستان شارلوتهمسایه نمیخواین ؟
کسی میدونه با این عنوان رشته چه طوری برم سفارت
علاقه مندی ها (Bookmarks)